IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1860
Reģ: 04.11.2022
Inelle @ 05.01.2026 01:34

Kauna nav pacientam bāzt acīs, cik daudz viņa strādā. Paklusējusi būtu. Darījusi savu darbu. Pēc tam ig rāda, cuk smagi strādā. Haltūrē nevis strādā.
Viņai reģistrā uzrādās 8 darba vietas. Neticu, ka kāds var būt gana kvalitatīvs savā darbībā, cenšoties apvienot tik daudz darba vietas.
05.01.2026 10:01 |

Reitings 22881
Reģ: 27.11.2018
Tā postulatīvā ideja, ka ja neesi “aktuāla”, tad esi lūzere, ir vienkārši ērta shēma, kā pārdot pakalpojumus un lupatas. Nu skaidrs , nauda jau jānopelna, tas ir mārketings uz cilvēku nedrošības rēķina.
Mode kā tāda mani arī neinteresē. Mani interesē ilgtspēja, kvalitāte un savs stils, nevis bezgalīga skriešana pakaļ trendiem, ko katru sezonu nomaina tie paši influenceri, lai uzturētu patēriņa konveijeru. Ja cilvēkam nav sava redzējuma, viņš kļūst par staigājošu reklāmas stendu nevis personību.
Un met ārā, vairs nav aktuāli ir absurds. Kur jūs domājat, ka paliek tie lupatu kalni? Uz Marsu aizlido? izgāztuves, trešās pasaules valstis, dedzināšana, mikroplastmasa ūdenī
Fast fashion industrija ražo miljardiem apģērba vienību gadā, no kurām liela daļa pat netiek pārdota. Drēbes tiek šūtas no lētām sintētikām, kas sadalās desmitiem gadu, cilvēki strādā par kapeikām. Pilnīgs disconnect no realitātes un no planētas, uz kuras dzīvos mūsu bērni. Un tas tiek pasniegts, kā tu esi lūzeris ja neseko trendiem.
Normālam, domājošam cilvēkam jāvalkā tas, kas viņam piestāv un kurā viņš jūtas ērti. Kvalitatīvas lietas + pāris trendu elementi, ja gribas fine. Bāzes garderobe ir viss ko vajag normālam cilvēkam.
Ne visiem interesē mode.
Ne visiem ir nauda vai vēlme tērēt to trendu mēslos, kas izskatās smieklīgi.
Kādam prioritāte ir izglītība, grāmatas, ceļojumi, pieredze, nevis skapis, kas mainās biežāk nekā vajag.
Un jā Latvijā stilistu niša ir maza, tāpēc skaļākie bieži arī diktē toni:dari kā visi, pērc kā visi, izskaties kā visi.
05.01.2026 10:16 |

Reitings 123
Reģ: 09.12.2025
Tortilja @ 05.01.2026 09:56
Tu esi redzējusi to miermīlīgo pensionāru komentārus pie jebkuras interneta publikācijas? Publikācijā jauna meitene par to, ka izdod jaunu singlu, atver komentārus un tur pirmais konentārs no pensionāra: ‘galvā pistā kuce.’ Bez iemesla.. Pensionāres, to vien dara, kā citas sievietes apsaukā pretīgos vārdos par resnām, vecām un neglītām..Arī bez iemesla. Esmu pamanījusi atsevišķas kundzītes, kas konstanti raksta žulti komentāros. Itkā tā būtu viņu vienīgā nodarbošanās. Vesels kontingents, kam vajadzētu atslēgt internetu un mazbērnus nodarbināt. Nesaku, ka Dāvids tur nenolaidās līdz viņu līmenim, bet kaut kad tas skaļi jāsaka- PSRS slavinātāji un toksiskie interneta pensionāri ir jāizgaismo.

Es esmu redzējusi tos komentārus. Bet nez vai visas tās, kuras Dāvidam ierakstija komentāru ir pelnijušas tikt saukātas. Es arī nesaku, ka viņš pateica ko nepareizi. Tikai tas veids kā tas tika pateikts bija vairāk kā augstprātīgs. Viņš ar šo savu publikāciju nav neko vairāk vērts kā tās padomju rupjās dāmītes.
05.01.2026 10:19 |

Reitings 1075
Reģ: 11.09.2022
Pīķene @ 05.01.2026 10:19

Es esmu redzējusi tos komentārus. Bet nez vai visas tās, kuras Dāvidam ierakstija komentāru ir pelnijušas tikt saukātas. Es arī nesaku, ka viņš pateica ko nepareizi. Tikai tas veids kā tas tika pateikts bija vairāk kā augstprātīgs. Viņš ar šo savu publikāciju nav neko vairāk vērts kā tās padomju rupjās dāmītes.
Nu es saku, ka patiesību vien pateica. Tas kādā veidā, tas ir cits jautājums..
05.01.2026 10:22 |

Reitings 79
Reģ: 16.02.2022
loija @ 04.01.2026 22:19

Cik noprotams pēc pēdējiem storijiem, tad dzīvo viena un ievākusies dzīvoklī. Lika gultas pati kopā. Baii līdzīga Zāmuelei. Ja taisnība, ka pati kaklā karās, tad jau viss okei. OF jau patīk tādas tā sanāk. Lai jau izklaidējas, mož atkal lielā mīla būs un pat aprecēsies atkal, jo tiešām vizuāli Zāmueles kopija un smuka meiča. Tikai jauna ļoti izskatās. Kristīnei jau arī čalis, tad tagad viss abiem zirgā.

Tiešām ļoti līdzīga Santai. Man liekas nesimpātiska ļoti. Kristīne gan man liekas skaista.
05.01.2026 10:50 |

Reitings 18960
Reģ: 21.09.2023
ModžoDžodžo @ 05.01.2026 00:51
Biju pie viņas Gaiļezerā. Nemūžam pie viņas neietu labprātīgi. Neiedziļinājās manā akūtā problēmā. Biju pārbijusies, bet viņa reāli ņirgājās un pateica, ka neauklēsies ar kārtējo pacienti UZŅEMŠANĀ! CITĒJU - "Uzmini, kuro diennaktī pēc kārtas strādāju!?" Es atbildēju, ka nezinu. Viņa saka - "Neesmu gulējusi 3.diennakti, davaj, nečīksti, iešpricēšu Analgin un atpakaļ nebrauc"! ? Raudāju visu atpakaļceļu. TAS BIJA pirms 4mēn.
Esmu arī dzirdējusi šaušalīgas atsauksmes par viņu kā cilvēku, ne kā ginekologu. Ļoti aroganta būtne esot. Izvēlas, ar ko čupoties un bučoties publiski. Ļoti pavelkās uz visādām populārām beibēm un bagātniecēm. Bet ārpus tā visa, diezgan indīga čūska. Tas vispār neiet kopā ar viņam izvēlēto profesiju.
05.01.2026 11:01 |

Reitings 18960
ModžoDžodžo @ 05.01.2026 00:51
Biju pie viņas Gaiļezerā. Nemūžam pie viņas neietu labprātīgi. Neiedziļinājās manā akūtā problēmā. Biju pārbijusies, bet viņa reāli ņirgājās un pateica, ka neauklēsies ar kārtējo pacienti UZŅEMŠANĀ! CITĒJU - "Uzmini, kuro diennaktī pēc kārtas strādāju!?" Es atbildēju, ka nezinu. Viņa saka - "Neesmu gulējusi 3.diennakti, davaj, nečīksti, iešpricēšu Analgin un atpakaļ nebrauc"! ? Raudāju visu atpakaļceļu. TAS BIJA pirms 4mēn.
Par šādu attieksmi pret pacientiem ir jāraksta sūdzība slimnīcas vadībai. Citādi šādas IG influenceres jūtās nesodāmas un varenas.
05.01.2026 11:04 |

Reitings 945
Reģ: 16.09.2021
Hermiine89 @ 05.01.2026 11:01
Esmu arī dzirdējusi šaušalīgas atsauksmes par viņu kā cilvēku, ne kā ginekologu. Ļoti aroganta būtne esot. Izvēlas, ar ko čupoties un bučoties publiski. Ļoti pavelkās uz visādām populārām beibēm un bagātniecēm. Bet ārpus tā visa, diezgan indīga čūska. Tas vispār neiet kopā ar viņam izvēlēto profesiju.

Nu ja cilvèks pacēlies no sūdiem, uzskata, ka ar nabagiem nav ko tusēt.
05.01.2026 11:06 |

Patīk
Reitings 640
Reģ: 02.05.2020
Otiiilija @ 05.01.2026 10:16
Tā postulatīvā ideja, ka ja neesi “aktuāla”, tad esi lūzere, ir vienkārši ērta shēma, kā pārdot pakalpojumus un lupatas. Nu skaidrs , nauda jau jānopelna, tas ir mārketings uz cilvēku nedrošības rēķina.
Mode kā tāda mani arī neinteresē. Mani interesē ilgtspēja, kvalitāte un savs stils, nevis bezgalīga skriešana pakaļ trendiem, ko katru sezonu nomaina tie paši influenceri, lai uzturētu patēriņa konveijeru. Ja cilvēkam nav sava redzējuma, viņš kļūst par staigājošu reklāmas stendu nevis personību.
Un met ārā, vairs nav aktuāli ir absurds. Kur jūs domājat, ka paliek tie lupatu kalni? Uz Marsu aizlido? izgāztuves, trešās pasaules valstis, dedzināšana, mikroplastmasa ūdenī
Fast fashion industrija ražo miljardiem apģērba vienību gadā, no kurām liela daļa pat netiek pārdota. Drēbes tiek šūtas no lētām sintētikām, kas sadalās desmitiem gadu, cilvēki strādā par kapeikām. Pilnīgs disconnect no realitātes un no planētas, uz kuras dzīvos mūsu bērni. Un tas tiek pasniegts, kā tu esi lūzeris ja neseko trendiem.
Normālam, domājošam cilvēkam jāvalkā tas, kas viņam piestāv un kurā viņš jūtas ērti. Kvalitatīvas lietas + pāris trendu elementi, ja gribas fine. Bāzes garderobe ir viss ko vajag normālam cilvēkam.
Ne visiem interesē mode.
Ne visiem ir nauda vai vēlme tērēt to trendu mēslos, kas izskatās smieklīgi.
Kādam prioritāte ir izglītība, grāmatas, ceļojumi, pieredze, nevis skapis, kas mainās biežāk nekā vajag.
Un jā Latvijā stilistu niša ir maza, tāpēc skaļākie bieži arī diktē toni:dari kā visi, pērc kā visi, izskaties kā visi.
💯
05.01.2026 11:08 |

Reitings 40
Reģ: 06.08.2022
Hermiine89 @ 05.01.2026 11:04
Par šādu attieksmi pret pacientiem ir jāraksta sūdzība slimnīcas vadībai. Citādi šādas IG influenceres jūtās nesodāmas un varenas.

Instagram tēls nekad nav atbildis reālajai dzīvei
RSU visiem bija zināma realitāte. Ļoti apšaubu, ka slimnīca to arī nezin. Tās gudrību pērles, kas tur nāca ārā vidusskolniekam būtu kauns teikt. Ne velti izlaidumā viņai sekoja personīgais fotogrāfs 😀
05.01.2026 11:22 |

Reitings 123
Reģ: 09.12.2025
Tortilja @ 05.01.2026 10:22
Nu es saku, ka patiesību vien pateica. Tas kādā veidā, tas ir cits jautājums..

Un es kā reiz ne par patiesību, es par veidu kā to pasniedz. Un vel par resnām govīm sauc, audzējus piemin. Pretīgi.
05.01.2026 11:29 |

10 gadi
Reitings 78
Reģ: 22.01.2014
Patinu dažas lapas atpakaļ, bet tā arī nesapratu - par kuru ārsti jūs te runājat?
05.01.2026 11:37 |

Reitings 2199
Reģ: 31.01.2023
Tora @ 05.01.2026 11:37
Patinu dažas lapas atpakaļ, bet tā arī nesapratu - par kuru ārsti jūs te runājat?
Par princešu šova uzvarētāju Katrīnu Puriņu
05.01.2026 12:04 |

Reitings 991
Reģ: 31.03.2023
Dizzy @ 05.01.2026 12:04
Par princešu šova uzvarētāju Katrīnu Puriņu

es šo princesi esmu vienu reizi satikusi, sanāca būt kopīgā pasēdēšanā, tas gan bija vairākus gadus atpakaļ, bet nu nu tāda koķeta, pūkaina un saulīte pret vīriešiem, ar sievietēm gan runā kā ar pabirām. Nu mēs protams nebijām ārsti tur, varbūt man vajadzēja klanīties, lai ar mani normāli runātu. Oh well.
05.01.2026 12:46 |

Reitings 291
Reģ: 12.09.2019
Man liekas, ka Puriņa tā arī no tās Latvijas princeses tēla nav izkāpusi.
05.01.2026 13:08 |

10 gadi
Reitings 671
Reģ: 09.01.2015
Elizabeteeee @ 05.01.2026 08:59

Man var atsūtīt ziņu par to ārstu?
Vai viņa gadījumā nestrādā arī Federa centrā?

Es pie viņas biju Gaiļezera stacionārā. Nezinu,kur viņa vēl strādā. Bet te jau citas meitenes sarakstījušas savas pieredzes.
Mani viņa nokaunināja situācijā,kurā es biju nezinoša, bija neienteresēta un nepastāstīja,kāda būs ārstēšana. Labi,ka nodaļā bija daudz foršas darbinieces,kas mani atbalstīja un visu izstāstīja,nomierināja
05.01.2026 13:22 |

Patīk
Reitings 3083
Reģ: 03.11.2023
vienkarsinav @ 05.01.2026 13:22

Es pie viņas biju Gaiļezera stacionārā. Nezinu,kur viņa vēl strādā. Bet te jau citas meitenes sarakstījušas savas pieredzes.
Mani viņa nokaunināja situācijā,kurā es biju nezinoša, bija neienteresēta un nepastāstīja,kāda būs ārstēšana. Labi,ka nodaļā bija daudz foršas darbinieces,kas mani atbalstīja un visu izstāstīja,nomierināja

Man liekas vispār traki, cik daudzas šādas pieredzes mums ir ar ārstiem. Vai nu pārstrādājušies un izdeguši, vai vienkārši sajutuši kaut kādu varenību savā amatā un noniecina citus. Tas ir briesmīgi. Pie ārstiem griežas reāli sabijušies cilvēki, ar sāpēm, problēmām, nu kā var kaunināt un vēl vairāk baidīt. Nesaprotu, nu reāli, tieši par ārstiem šo dzirdu vis biežāk. Nēesmu dzirdējusi, ka kādu kauninātu notārs, manikīre vai taksists.
05.01.2026 13:51 |

10 gadi
Reitings 671
Reģ: 09.01.2015
Džinga @ 05.01.2026 13:51

Man liekas vispār traki, cik daudzas šādas pieredzes mums ir ar ārstiem. Vai nu pārstrādājušies un izdeguši, vai vienkārši sajutuši kaut kādu varenību savā amatā un noniecina citus. Tas ir briesmīgi. Pie ārstiem griežas reāli sabijušies cilvēki, ar sāpēm, problēmām, nu kā var kaunināt un vēl vairāk baidīt. Nesaprotu, nu reāli, tieši par ārstiem šo dzirdu vis biežāk. Nēesmu dzirdējusi, ka kādu kauninātu notārs, manikīre vai taksists.

Cik es esmu saskārusies ar ārstiem,tad mūsdienās ārsti visi ir saprotoši.
Saskarsme ar šo dakteri atstājusi tādu rūgtu pēcgaršu
05.01.2026 13:58 |

Reitings 18960
Tonya @ 05.01.2026 12:46

es šo princesi esmu vienu reizi satikusi, sanāca būt kopīgā pasēdēšanā, tas gan bija vairākus gadus atpakaļ, bet nu nu tāda koķeta, pūkaina un saulīte pret vīriešiem, ar sievietēm gan runā kā ar pabirām. Nu mēs protams nebijām ārsti tur, varbūt man vajadzēja klanīties, lai ar mani normāli runātu. Oh well.
Tas tāpēc, ka nebiji top beibe, ne slavena, ne ietekmīga, ne bagāta. Tādas būtnes viņu nesaista. Esmu droša, ka arī klientes viņa vērtē pēc ietekmes un vizuālā noformējuma. Diez vai privātklīnikās tāpat blato.
05.01.2026 14:16 |

Reitings 19549
Reģ: 08.03.2021
VissIrSlikti @ 05.01.2026 10:01
Viņai reģistrā uzrādās 8 darba vietas. Neticu, ka kāds var būt gana kvalitatīvs savā darbībā, cenšoties apvienot tik daudz darba vietas.

Jākāš taču nauda, tāpēc skrien, muti izplētusi.
Jaunie ārsti kopumā liekas ļoti forši, pilnīgi cita attieksme, tāpēc noteikti vajag runāt skaļi par tiem gadījumiem, kad ārsts ir rupjš. Viņa nav tāds unikāls speciālists, lai nevarētu atrast citu ginekologu. Vēl man jautājums - vai viņai ir tāda attieksme arī privātklīnikās vai arī savu aroganci viņa atļaujas izrādīt tikai valsts slimnīcās…
05.01.2026 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits