Krizdole @ 21.12.2025 13:58
Protams, ka savam un mammas priekam var un vajag, bet nevajag neadekvāti pasniegt kā star is born un piedevām vēl tie liekulības gadatirgus komentāri kā eņģeļa balss, apbrīnojami, fantastiski, pasakaini skaisti, kad pilnībā pietiktu ar apbrīnu par centību un neatlaidību.
Lulo9 @ 21.12.2025 18:59Atkal tas nabaga meitēns izlikts apskatei ar to nepiemēroto dziesmu. Šai dziesmai der tikai spēcīgs vokāls, kā viņas skolotāja to nespēj sajēgt. Kā treniņam privātnodarbībās lai trenējas, bet ne jau uzstāties. Drausmas, īsts sveškauns klausoties to māvienu. Ne balss, ne dzirdes.
kā to karadžanu atrast ig?Fargerike @ 21.12.2025 20:36Karadžana izskatās saspiedusies. It kā dzimšanas gads nav tik sens, bet tā fano par padomju laiku egli, salaveci, RUS saldumiem ? Redzams, ka pasākums bija bērnu rotaļu telpās. Loģiski, ka bērni ģērbti, tā, lai ērti pa tām lēkāt, rāpelēt. P.s. neredzēju tur nepiedienīgi ģērbtus bērnus.
Man ir sajūta, ka nezini, kādi izdevumi ir turīgu ļaužu sektorā. Tavas nosauktās izdevumu pozīcijas ir ļoti pieticīgas. Ja Jelinska būtu spiesta iekļauties tik pieticīgos izdevumos, tas viņai būtu tiešām traki.Huppoo @ 22.12.2025 00:02Nu kādas padsmit štukas viņa tērē?
Pieņemsim, ka dzīvoklis īre + komunālie 1,5 k
Pārtika 1k (tas ir ļoti daudz, bet šampis nav lēts prieks ?)
Automašīna (pieņemot ka ir kkāda atstāta īpašumā) degvielā cik pa rīgu var nobraukt? Ar porsche daudz, bet 2.0 dīzeli 300 e vajadzētu pietikt ?
Visas skaistumkopšanas procedūras, mati, nagi, kosmetologs ir sadarbības. Pieņemot, ka jāmaksā pašai gan jau 500 e mēnesī iekļausies ?
Luis Vitton somiņas un drēbes pati diezvai sev sapelnīs, tad nu būs jāiepērkas zarā ?
Bērniem drēbes utt gan jau tēvs nodrošina.
Ja būtu sūdīgi, tad gan jau pāris mēnešus draudzene Evelīna uz restorāniem aizvestu un kādu lupatu aizdotu. Viņai jābūt diezgan nodrošinātam paziņu lokam kas varētu kaut cik prestižu darbu ar algu ap 2-3k piedāvāt.
Ogo! Es, skatoties viņas profilu, domāju, cik forši, kā viņi dodas uz patversmi, lai pastaigātos ar suni, bet nezināju, kā tas ir ģimenes radinieka suns, kas maina lietas būtību manā prātā... Kāpēc viņa teica, kā nevar auni paturēt, varbūt kāda atminas? Aizrullējos līdz ierakstam, kur viņa meklē mājas Taro - draudzīgs, nav agresīvs.... Jā vēl būtu agresīvs es saprastu, ja būtu spiedīgi apstākļi ar naudu es saprastu, tagad gan nesaprotu....Merkadel @ 21.12.2025 21:13Man vajag kaut kur izlikt savu dusmiņu - AtkalFormā Anete atkal paņēmusi kārtējo suni, bet (laikam tēva?) sunīti nogrūdusi patversmē. Vot šitā divkosība mani uzvelk.
Lai jau babiņa tur ņemās ar saviem taukiem un pastaigām, bet tēlot baaaigo suņu mīli, nogrūźot vienu dzīvieciņu patversmē, ir pretīgi.
Un lai nesaka, ka suņi nesadzīvo utt. Viņai ir pietiekami liels dārzs, lai uztaisîtu suņukam voljēru un dotu savu mīlestību arī ikdienā. Bet nē - labāk parādīt pārāko suņu mīli tikai prer šķirnes suņiem nevis pūkaini bez papīriem ?
Hermiine89 @ 22.12.2025 06:52Man ir sajūta, ka nezini, kādi izdevumi ir turīgu ļaužu sektorā. Tavas nosauktās izdevumu pozīcijas ir ļoti pieticīgas. Ja Jelinska būtu spiesta iekļauties tik pieticīgos izdevumos, tas viņai būtu tiešām traki.
Huppoo @ 22.12.2025 00:07Un jābūt ir reti stulbai, lai kopdzīvē ar miljonāru sev krājkontā katru mēnesi neatliktu kaut 500 eur, pa pieciem gadiem uzkrājot nesliktu drošības spilvenu
Kirbitis @ 21.12.2025 23:40Es Skudrinu nepazinu.. sodien tv24 interveja ?
GlorijaGrevcova @ 22.12.2025 10:59Tikai nez ko to čali nereklamē, jo:
1. Vajag pēc iespējas vairāk noslaukt no Oļega un aizraudāt žurnālus, par to, kāds šī upuris.
2. Čalim patīk izklaidēties ar Kristīni, taču nesteidzas uzkraut sev uz kakla psiho Kristīni, 2 bērnus un 2 suņus. Kaķi nez izmeta vai Fiļam atstāja?
Par naudu? Viena soma Diorā un viena virsjaka LV jau būs 11-12 tūkstoši. Un tieši tā Jeļa bij pieradusi dzīvot. Mēneša budžetā jābūt vismaz pāris brendu pirkumiem, neskaitot visādas tur 100-200 eiro gabalā parpalas. Masāžas, SPA, sejas procedūras, privātais treneris, mati, nagi un ģīmja špricēšana, tur uz četrciparu skaitli velk. Utt.
GlorijaGrevcova @ 22.12.2025 10:59Tikai nez ko to čali nereklamē, jo:
1. Vajag pēc iespējas vairāk noslaukt no Oļega un aizraudāt žurnālus, par to, kāds šī upuris.
2. Čalim patīk izklaidēties ar Kristīni, taču nesteidzas uzkraut sev uz kakla psiho Kristīni, 2 bērnus un 2 suņus. Kaķi nez izmeta vai Fiļam atstāja?
Par naudu? Viena soma Diorā un viena virsjaka LV jau būs 11-12 tūkstoši. Un tieši tā Jeļa bij pieradusi dzīvot. Mēneša budžetā jābūt vismaz pāris brendu pirkumiem, neskaitot visādas tur 100-200 eiro gabalā parpalas. Masāžas, SPA, sejas procedūras, privātais treneris, mati, nagi un ģīmja špricēšana, tur uz četrciparu skaitli velk. Utt.
loija @ 22.12.2025 10:17
Gobzis ielicis viņu ar viņas jauno brūtgānu. Tas taču ir viņas labākās draudzenes bijušais vīrs. Bija viņai druška Diāna, abas viena otrai vairs neseko. Sanāk, ka O krāpa jau ilgāku laiku aiz muguras, un kad viņš to uzzināja, tā šī izvācās? Ja jau druškas bijušais vīrs, tad jau acis uzlikusi sen bija. Čalis esot ļoti turīgs. Nu vāks!
Claire @ 22.12.2025 12:45Sadusmojāt Anetīti, tagad viņa vairs nerādīšot savus suņus un arī bērnus. Dievietes, kā mums dzīvot tālāk?
Huppoo @ 22.12.2025 00:02Nu kādas padsmit štukas viņa tērē?
Pieņemsim, ka dzīvoklis īre + komunālie 1,5 k
Pārtika 1k (tas ir ļoti daudz, bet šampis nav lēts prieks ?)
Automašīna (pieņemot ka ir kkāda atstāta īpašumā) degvielā cik pa rīgu var nobraukt? Ar porsche daudz, bet 2.0 dīzeli 300 e vajadzētu pietikt ?
Visas skaistumkopšanas procedūras, mati, nagi, kosmetologs ir sadarbības. Pieņemot, ka jāmaksā pašai gan jau 500 e mēnesī iekļausies ?
Luis Vitton somiņas un drēbes pati diezvai sev sapelnīs, tad nu būs jāiepērkas zarā ?
Bērniem drēbes utt gan jau tēvs nodrošina.
Ja būtu sūdīgi, tad gan jau pāris mēnešus draudzene Evelīna uz restorāniem aizvestu un kādu lupatu aizdotu. Viņai jābūt diezgan nodrošinātam paziņu lokam kas varētu kaut cik prestižu darbu ar algu ap 2-3k piedāvāt.
Claire @ 22.12.2025 12:45Sadusmojāt Anetīti, tagad viņa vairs nerādīšot savus suņus un arī bērnus. Dievietes, kā mums dzīvot tālāk?
Sviestaciba @ 22.12.2025 07:42Ogo! Es, skatoties viņas profilu, domāju, cik forši, kā viņi dodas uz patversmi, lai pastaigātos ar suni, bet nezināju, kā tas ir ģimenes radinieka suns, kas maina lietas būtību manā prātā... Kāpēc viņa teica, kā nevar auni paturēt, varbūt kāda atminas? Aizrullējos līdz ierakstam, kur viņa meklē mājas Taro - draudzīgs, nav agresīvs.... Jā vēl būtu agresīvs es saprastu, ja būtu spiedīgi apstākļi ar naudu es saprastu, tagad gan nesaprotu....
Un vienlaikus jaunam sunim ar papīriem vieta atradusies. NožēlojamiMcSara @ 22.12.2025 13:56
Kas bija iemesls, lai suņuku neņemtu pie sevis?
Nu jā varbūt nav šķirnes suns, bet kāpēc dzīvo patversmē? Ja jau tas ir vīratēva suns, tiešām neviens no radiem nevarēja atrast vietu suņukam? Turklāt suņumīļi patversmi kā pēdējo variantu apsvērtu! Labi, saprotu dzīvoklī vietas ir tik cik ir, bet privātmājā tiešām nebija neviens kaktiņš...?! ?
latvjubarbija @ 22.12.2025 11:30
Tas ir tas džeks, kurš ar dzeltenu Lamborghini pa Elizabetes ielu braukā?