mokabezpiena @ 15.04.2025 08:58
Spill the tea ?
tad kāpēc te vispār nāci 😀😀😀😀Saulespukes @ 15.04.2025 08:55Dāmas, man ir tik juicy informācija par Kramiņu, bet,j ja es jums pateikšu un tas aizies tautās, tad viņas kā laimīgās ģimenes mammu influences karjiera būs galā :D
karlīnai? Andrim? Kad, ar ko, kur? fakti? Pierādījumi?Saulespukes @ 15.04.2025 09:14
Es zaudēšu tik daudz labos karmas punktus par šo runājot.:D Negribu ieslīgt detaļās, bet nu viņu laimīgā ģimene ir tikai fasāde, viņi attiecībās ir 3.
Saulespukes @ 15.04.2025 09:14
Es zaudēšu tik daudz labos karmas punktus par šo runājot.:D Negribu ieslīgt detaļās, bet nu viņu laimīgā ģimene ir tikai fasāde, viņi attiecībās ir 3.
Nu viņi sevi pozicionē kā saskanīgu daudzbērnu ģimeni, realitātē tur ir tālu no laimīgas ģimenes. Man jau liekas, ka ja ir attiecībās iesaistīta krāpšana, tad vajag šķirties, nevis vilkt otru sev līdz.KruelllA @ 15.04.2025 09:28
Pat ja kāds kādu krāpj , tad kā tas ietekmē viņu kā mammu influenceri ? Man tieši gribētos vairāk redzēt sievietes pēc šķiršanās nevis tādas , kas tēlo ietekmīgās influenceres, bet realitātē to var atļauties tikai tāpēc , ka vīri ir nodrošinājušies viņām to . Tas jau ir skaidrs , ka lielākā daļu instagimeņu izjuks agri vai vēlu un ja divi ļoti jauni cilvēki izveido attiecības tikai tāpēc , ka pa lielam nejauši palika stāvoklī,tad jau visi liek likmes uz to cik ilgi būs kopā.
Domāju , ka paskatoties uz Andri ir skaidrs, ka viņam citas visticamāk nav :DHappyminka @ 15.04.2025 09:22karlīnai? Andrim? Kad, ar ko, kur? fakti? Pierādījumi?
Saulespukes @ 15.04.2025 08:55Dāmas, man ir tik juicy informācija par Kramiņu, bet,j ja es jums pateikšu un tas aizies tautās, tad viņas kā laimīgās ģimenes mammu influences karjiera būs galā :D
Charl0tte @ 15.04.2025 11:58
Waiting for the tea ????
Standby @ 15.04.2025 11:12Mani trigerē Nīmane. Varbūt man skauž, visdrīzāk. Bet nu caurām dienām cilāt kājiņu, garšīgi ēst un dzert, meitas tādas pašas kopē mammīti. Neviena neiet nekādos pulciņos? vienkārši ir smukas.
Kramiņai patīk kārties kaklā citiem vīriešiem, sūta riktīgus thirst trap tekstus, bildes, reāli plijas virsū. Cik nopratu, tad Andris nesen to uzzinājis.Charl0tte @ 15.04.2025 11:58
Waiting for the tea ????
Cik nopratu, tad sarakstās, sazvanās, ir arī tikušies, vai ir arī intīmas attiecības es nezinu, nejautāju.Standby @ 15.04.2025 12:35Kaut kā man arī neticās. Varbūt paflirtē ziņās, sarakstē, bet jā, pa kuru laiku?? Ja tomēr, tad ņemiet manu naudu- pērku laika plānošanas kursus.
Saulespukes @ 15.04.2025 12:45Cik nopratu, tad sarakstās, sazvanās, ir arī tikušies, vai ir arī intīmas attiecības es nezinu, nejautāju.
Bet nu jebkurā gadījumā, nedomāju, ka arī neķītras sarakstes un bildes ir normāla prakse pie ilgstošām attiecībām un trīs bērniem.
Man vienmēr licies, ka Karlīna skrien pakaļ Santai ar bērnu daudzumu, ģimenes modeli un visu pārējo. Viņa tomēr arī ļoti agrā vecumā kļuva par mammu un ar to Andri bija ļoti neilgi kopā, pieņemu, ka varbūt nedabūja iztrakoties.Hmmm1 @ 15.04.2025 12:47
Nu to jau varētu saukt par krāpšanu.
Tad jautājums, kāpēc tu veidoji ģimeni ar cilvēku un pēc tam krāp?
Pati nesaprotu krāpšanas mērķi.
Saulespukes @ 15.04.2025 12:50Man vienmēr licies, ka Karlīna skrien pakaļ Santai ar bērnu daudzumu, ģimenes modeli un visu pārējo. Viņa tomēr arī ļoti agrā vecumā kļuva par mammu un ar to Andri bija ļoti neilgi kopā, pieņemu, ka varbūt nedabūja iztrakoties.