KruelllA @ 05.04.2025 20:28Tālāk atgriežoties pie vecajām tēmām , agrāk šeit bija tādas nu patiešām klačas un paši influenceri tā neskrēja sev slavu celt , bet tieši meitenes vairāk šeit par viņam rakstīja .
Šodien atcerējos tādu Eviju Redko , nu pastāstītā kādu klaču . Šķiet agrāk te bieži bija apspriesta . Vispār man viņa līkas daudz vecāka par saviem gadiem ,laikam agrākas solārija sekas . Ka viņiem tur īsti ar vīru ? Viņa liekas tāda dzīves baudītāja . Agrāk līkas ka reti ar vīru kopā ko darīja, tagad atkal
Ļoti bieži . Bet tāpat man šķiet ka viņiem tas attiecības tādas mākslīgas.
Ir tāda meitene Barbara Dzērve , ar visu manu tīņu laiku crush kopā šobrīd . Viņa itka ilfluencere, bet tomēr nekas tāds uzkrītošs nav . Vai kādam par viņu zināms ?
Merilda @ 05.04.2025 20:20
Kur Tu rauj visu laiku tos 220 eur? 2200 eur. Tiešām
domā, ka rēķins ar visu šampanieti ir 220 eur?
Ķimene sniedza konstruktīvu kritiku un pat ieteikumus, lai gan storijs ar spēli man arī likās par skaļu.
Kas attiecas uz interviju Santā - man ļooooooti patika. Ticu, ka trigerē tiem cilvēkiem, kas nav iemācījušies sevi mīlēt.
McSara @ 05.04.2025 18:05
Tomēr neticu, ka restorāns atsaka tāpat vien rezervāciju!? Tur noteikti ir kāds zemūdens akmens par ko "dīva" noklusē! ?
Nu jāgaida, varbūt būs komentārs no restorāna!
KruelllA @ 05.04.2025 22:09Neatbalstu , ka bērniem izveido ig kontus , īpaši vēl tūlīt tūlīt pusaudzei …
mhm kas tā tāda?!Reeya @ 05.04.2025 23:58Kāds zin kas ir TikTok Lovable Madness? Ig tas pats
Viņai laikam ir tikai 31? Bet bijušas 6x plastiskas operācijas ? Pirmā 16 gadu vecuma
Ka arī saka ka 900€ Botox visam zonām (seja,kakls)
Nav par traku?
Nauda vinai ir diezgan ir
Nastja32 @ 05.04.2025 18:23Pieļauju, ka restorānā tiešām nebija tā labākā apkalpošana un serviss, tomēr tieši veids, kā Evelīna par to stāsta, ir tik pretīgs un visam cauri spiežas tāda “es varu nopirkt visu” attieksme, ka es viņu arī negribētu laist savā restorānā. Viens pretīgs, iedomīgs bābietis.
GlorijaGrevcova @ 06.04.2025 07:48
Viņai var nepatikt un viņa par to var paraudāt storijos, viņai uz to ir tiesības.
Tikai kāda velna pēc jāmēğina vēlreiz vilkties uz vietu, kur nepatika? Pārliecināties, ka viņas ieteikumi ņemti vērā? Mamma nostrostēja bērnu un tagad skatīsies, vai labojies? Jēga? Lai iet tur, kur patīk.
Un pašas nav nekādas aristokrātes, pusguļus zviln uz tā galda beigās un blēj kā aitas pie storija. Centrāltirgus ēstuvē iederētos. A restorāna uzvedība arī kā kolhozam, naudu jautājumus skaidro privāti ne ar visu baru, un viesmīlim nav jāpielīp pie galdiņa un nav jāgrābj šķīvji, kad vēl dakšu rokā tur. Kolhozs kolhozu satika un saplēsās.
Guncha @ 06.04.2025 13:03Tā Andža ar savu cāļu fotosesiju, nu kur vēl trakāk ?,zeme atveries . Dzīvnieku mocīšana .
es gribētu teikt, ka Modris pats diezgan neforši attiecas pret saviem dzīvnieciņiem. Cik ir redzēti video, tad tā brutāli attiecas...stumda, rausta tos nabadziņus. Neforši😬Dainuviete @ 06.04.2025 13:45
Viņa nav vienīgā, kas šajā laikā izmanto Modra cāļus kā foto modeles :D
Guncha @ 06.04.2025 13:03Tā Andža ar savu cāļu fotosesiju, nu kur vēl trakāk ?,zeme atveries . Dzīvnieku mocīšana .
glorijastasta @ 05.04.2025 22:41
Manam vienam draugam arii ir bans MC? bija pasos pirmasakunos un toreiz pavisam labu motivu vadits promejot nemot meeteli pateica, ka viesmile elpo pakausi un nonem skivi kaut vel kumoss mutee. Kad nakamreiz gribeja rezervet galdinu, tad atteica ar lidzigu tekstu kaa Evelinai? tikai toreiz pats šefs uzklausija manu draugu un vel pateica paldies par rekomendaciju..izskatas, ka dzekam nav viss lidz galam kartiba?