Viņai nav visi mājās. Dzīves jēga kaut ko atrādīt IG, puķes, porši. Nu tik tukša persona. Viss griežas ap kaut kādu materiālo.Hermiine89 @ 08.01.2026 09:31Nu kas tad Jeļai to Poršu iedāvājis? Jaunais štucieris laikam. Tas, protams, uzreiz jāatrāda IG. Nemācās tā meiča no savām kļūdām nemaz.
Cik ilgi...Marimar @ 08.01.2026 10:30Kristine ir no taam sievieteem, kura par visu cenu dabus savu un vienmer izvelesies visu taa, lai vinai ir labi, un rekur ir, braukaa ar porshiku.
Cik ilgi...
Krizdole @ 08.01.2026 11:31Uresina jau atkal jūsmo par vakariņām kopā ar augsta statusa cilvēkiem ?♀️ bet būtu interesanti uzzināt, kā viņa ar sevi iepazīstina? Tur esot politiķi no Baltā nama, ir Tv reportiere, google vadošie darbinieki un kas tik vēl ne un tad ir viņa - kas? Hello, esmu numeroloģe? Pasaulē atzīts koučs, kas pozējis uz Forbes vāka? Un apbrīnojami, kā tā manifestācija strādā, ka tieši augsta ranga personas ar viņu tik ļoti grib draudzēties ?
Hermiine89 @ 08.01.2026 09:31Nu kas tad Jeļai to Poršu iedāvājis? Jaunais štucieris laikam. Tas, protams, uzreiz jāatrāda IG. Nemācās tā meiča no savām kļūdām nemaz.
Pīķene @ 08.01.2026 05:44Cik Beitika nometusi? Izskatās tievāka.
Pata @ 08.01.2026 13:25
Izskatās gan tievāka, bet...viņa pati pēc uzbūves ir ļoti masīva, liela, tāpēc nebūs nekad smalka, tieviņa.
Galvenais to svaru, kuru vēlējās, nomet.
Vien es nesaprotu, kāpēc viņai to kafiju neļauj dzert? Nu bieži, vai viņa cukuru lika klāt?
Vispār tā ēdienkarte viņa tāda, nu es nezinu. Ja sporto, aktīvs dzīvesveids, tad var ēst visu, samērīgi protams.
Reizēm pat pēc sejas izteiksmes šķiet, ka Beitikai grūti, nesagādā prieku tā tievēšana, sportošana utt. Varbūt maldos, bet viņai tik ļoti jāpiespiežas darīt to.
Pata @ 08.01.2026 13:25
Izskatās gan tievāka, bet...viņa pati pēc uzbūves ir ļoti masīva, liela, tāpēc nebūs nekad smalka, tieviņa.
Galvenais to svaru, kuru vēlējās, nomet.
Vien es nesaprotu, kāpēc viņai to kafiju neļauj dzert? Nu bieži, vai viņa cukuru lika klāt?
Vispār tā ēdienkarte viņa tāda, nu es nezinu. Ja sporto, aktīvs dzīvesveids, tad var ēst visu, samērīgi protams.
Reizēm pat pēc sejas izteiksmes šķiet, ka Beitikai grūti, nesagādā prieku tā tievēšana, sportošana utt. Varbūt maldos, bet viņai tik ļoti jāpiespiežas darīt to.
es esmu augusi vardarbīgā ģimenē ar skandāliem, noniecināšanu, kliegšanu un visām pārējām ekstrām. Tagad izbaudu dzīvi vienai un esmu laimīgākais cilvēks pasaulē. Negribu bērnus un attiecības.Mrs.True @ 07.01.2026 19:56
Protams, ka pierod, jo citas izejas viņai un citām sievietēm ar tādu likteni nav. Uzliek masku sabiedrībā un dzīvo tālāk. Kamēr daudzas naivās te drukā, ka ģimene, vīrs, bērni nav tāda vērtība, par kuras trūkumu pārdzīvot un skumt. Kāda greznība esot dzīvot vienai :D Es labprāt šīm jaunības maksimālistēm uzdāvinātu tos savus un savu draudzeņu padsmit dzīves gadus, kas bija nodzīvoti bez vīra un bērniem. Lielāku tukšumu dzīvē ienaidniekam nenovēlu. Nekāds darbs, karjera, ceļojumi, dzīve ārzemēs to nevarēja aizpildīt.
Ariete @ 08.01.2026 11:31Olegam laikam ir ļoti laba sirds ka vēl nav izlidinājis no muižas un izņēmis kopējās bildes. Tāda slota tā jeļa
Gan jau kāds iemesls, kāpēc to nedara. Vienīgi jaunās čikses vietā būtu uzmanīga. Kura gan grib saieties ar vīrieti, kuram pilns insta ar bijušās foto un kura insta izskatās kā sievietes profils nevis veča, kurš pilns ar saldiem selfijiem? Jebkurai nākamajai čiksei pazemojoši samērā šitas.
Magnolija @ 08.01.2026 15:18Dzenīši vairs nebūs Burkā?
Šīs dienas storiji, saprotu nav viegli mazajā biznesā, bet jaunākais auto un ceļojumi viņiem gan neatceļas. Nu taču ir Tev nauda , pati plātījies, ka 8tk par avio biļetēm uz Vjetnamu ja nemaldos ir vien pāris sadarbības un gatavs, tad jau vari samaksāt prioritāri nodokļus ? bet te čīkst par 650eur sodu, es kaut ko nesaprotu.
truedeee @ 08.01.2026 15:30
un vīrs aizgāja prom no laba darba