pipec🥳Krizdole @ 08.09.2025 15:01Lai tur kāda tā Danenbergsone, bet šodien viņai ir izdevies īsts meistarstiķis ar to launaga kārbu - gaļmaizītes, siers, cepumi un plūmes, ko tādu ne kurš katrs spētu "pagatavot". Smeļaties ideju! ?
mindurbuziness @ 08.09.2025 18:40tiiri taa salidzinu ar sev paziztamajiem dzekiem ap 40,nu neviens isti negorās instagramā kā tāds tīnis
Fitnessbabe @ 08.09.2025 19:05pipec?
Interesanti - KĀDUS pavārmākslas šedevrus vajadzētu dot līdzi bērnam uz skolu???? Vēl jo vairāk, siltā klimatā...forša uzkoda bērniem!
Bet komenta autore ir neapmierināta vecene?
la belle @ 08.09.2025 17:21
Visas tikai aprunā, bet viņas video ir skatījumi kosmosā. Es domāju, ka skatītākā LV ietekmele!
Inelle @ 08.09.2025 20:52Elina Herberta saka, ka dzīvos ar 3 bērniem. Kur 4.??? Saka nedēļām nesatiks.
Kur tad vīrs palicis, citu kopā???
Tiesa iejaukta, tieššm tik.nejauks vīrs bija?
Valdet @ 08.09.2025 21:26Domāju tas viss vēl priekšā tiesāšanās kas un kam. Tāpēc jautāju vai tad viņai tas īpašums, ka tik droša, ka īpašums paliek viņai un iekārtojas dzīvošanai.
Ir atpakaļ, jaunu postu ielikusi.
Hubabuba @ 08.09.2025 21:22
Viņa tad ir atpakaļ LV ar berniem? Nesen tač atkal bija Spānijā.
Fitnessbabe @ 08.09.2025 19:05pipec?
Interesanti - KĀDUS pavārmākslas šedevrus vajadzētu dot līdzi bērnam uz skolu???? Vēl jo vairāk, siltā klimatā...forša uzkoda bērniem!
Bet komenta autore ir neapmierināta vecene?
Kādai prāta paliekas točna atsēdētas ofisa krēslš un iegrimušas kortizola pārņemtajā ķermenī🤡es teicu, ka esmu pilnīgi nezināma persona visos Jūsu soctīklos! Jā, minēju, ka izceļos uz sieviete-vulgaris-jažmaķ- darbazirgs- fona, jo - cienu savu ķermeni un rūpējos par sevi ar lielu sirsnību😉🤗🌼😜Omniva55 @ 09.09.2025 11:27
Labdien , Atkal , lielā aizstāve!
Manuprāt, kā pati izteicies - esi zināma sabiedrības dāma… laikam, par ilgu esi sev purkšķi turējusi iekšā kādā pasākumā, tādēļ šeit visas saukā par nelaimīgām utt
Zini , interneta vidē tiešām var uzzināt kas ir kas☺️
Fitnessbabe @ 09.09.2025 13:22Kādai prāta paliekas točna atsēdētas ofisa krēslš un iegrimušas kortizola pārņemtajā ķermenī?es teicu, ka esmu pilnīgi nezināma persona visos Jūsu soctīklos! Jā, minēju, ka izceļos uz sieviete-vulgaris-jažmaķ- darbazirgs- fona, jo - cienu savu ķermeni un rūpējos par sevi ar lielu sirsnību????
Tā ir, mīļā, kad nenodarbini smadzeni, un tikai atsēdi no 9-6....smadzenes arī ir jātrennē, tāpat kā citas ķermeņa daļas?Tev jau tur ir šampinjona saturs , nekas vairāk?
Fitnessbabe @ 09.09.2025 13:22Kādai prāta paliekas točna atsēdētas ofisa krēslš un iegrimušas kortizola pārņemtajā ķermenī?es teicu, ka esmu pilnīgi nezināma persona visos Jūsu soctīklos! Jā, minēju, ka izceļos uz sieviete-vulgaris-jažmaķ- darbazirgs- fona, jo - cienu savu ķermeni un rūpējos par sevi ar lielu sirsnību????
Tā ir, mīļā, kad nenodarbini smadzeni, un tikai atsēdi no 9-6....smadzenes arī ir jātrennē, tāpat kā citas ķermeņa daļas?Tev jau tur ir šampinjona saturs , nekas vairāk?