IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1798
Reģ: 31.01.2023
mindurbuziness @ 06.08.2025 23:11
man gan saulietes meitas liekas smukas, ipasi vecaakaa!
Kāds sakars ar smukumu?!
07.08.2025 04:11 |

Reitings 7377
Reģ: 22.03.2024
CoCoBoom @ 06.08.2025 23:57

Es šeit nerunāju par tīšu darīšanu pāri savām ķermenim.
Par Saulieti kuras tēma šo visu aizskāra,es neredzu viņu, kā resnu.
Manuprāt,tā,kā viņa izskatās savos gados ir apsveicami un vairāk no gēnu puses.
Es viņas izskatā neko drausmīgu neredzu.
Pieblīst seja no zālēm arī un ne katrs cilvēks ies un teiks,ka mana seja no zālēm uzblīdusi.
Neviens neskaidros kāpēc tā ir,ja jutīsies apdraudēts.
Jums te lielākā tēma alkohols, kā sieviete kura nelieto zin,kā izskatās aizblīdusi seja no alkohola?
Es to nevaru pateikt, un tikai šeit lasot komentārus aizdomājos, kā to var pateikt?Varbūt tās ir zāles,vai citas veselības problēmas.

Sauliete dzer savus cukurotos dzerienus un pampst seja. Vinai ar geniem paveicies bet par veseligu edienu vinai sapratnes nav.
07.08.2025 04:47 |

Reitings 57
Reģ: 24.11.2021
Agrāk vēl domāju, ka tīri sakarīga tā Anete, bet pēdējā laikā arvien vairāk pārliecinos, ka zem tā uzspēlēti pozitīvā tēla slēpjas dziļi nelaimīgs un ar žulti pilns cilvēks. Vienā brīdī ņirgājas par influenceriem un sadarbībām, nākamajā ar smaidu reklamē kaut kādas sēnes, ar ğimeni brančo Hercogā. Threads ieliek kkādu Lysi zivju eļļu, noliekot Zinzino, bet tajā pašā laikā pašai sadarbība ar Norsan (kura, starpcitu, cenas ziņā ir līdzvērtīga Zinzino omegai, bet atlaižu kodiņu diemžēl nepiedāvā). Par mākslīgo skaistumu pat nav ko sākt runāt - kā piedāvāja sadarbību, tā arī “medicīniskos nolūkos” plakstiņi bija jāoperē😁
07.08.2025 06:48 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6774
Reģ: 13.11.2016
Sievietes, kuras alkoholu nelieto vai lieto salīdzinoši nedaudz, mēdz zināt, cik daudz alkoholu lieto citas viņām pazīstamās sievietes. Diemžēl sievietēm nereti tūska no alkohola lietošanas rodas daudz ātrāk nekā vīriešiem.
Iespējams tas ir arī saistīts ar vecumu. Jo man zināmajos piemēros tūska veidojas galvenokārt sievietēm sākot no 35.
07.08.2025 07:26 |

Reitings 656
Reģ: 16.11.2023
klaciite @ 07.08.2025 06:48
Agrāk vēl domāju, ka tīri sakarīga tā Anete, bet pēdējā laikā arvien vairāk pārliecinos, ka zem tā uzspēlēti pozitīvā tēla slēpjas dziļi nelaimīgs un ar žulti pilns cilvēks. Vienā brīdī ņirgājas par influenceriem un sadarbībām, nākamajā ar smaidu reklamē kaut kādas sēnes, ar ğimeni brančo Hercogā. Threads ieliek kkādu Lysi zivju eļļu, noliekot Zinzino, bet tajā pašā laikā pašai sadarbība ar Norsan (kura, starpcitu, cenas ziņā ir līdzvērtīga Zinzino omegai, bet atlaižu kodiņu diemžēl nepiedāvā). Par mākslīgo skaistumu pat nav ko sākt runāt - kā piedāvāja sadarbību, tā arī “medicīniskos nolūkos” plakstiņi bija jāoperē?

Izklausās pēc Zinzino izplatītājas sāpes 😂 Man Anete nepatīk, neatbalstu veidu, kā viņa veido saturu, bet par ZZ piekrītu. Tā ir tāda pati naudas kāsēju sekta kā Coral club. Nesen threads bija ieraksts par sievieti, kas nopirka to viņu testu, bet eļļu aizmirsa dzert regulāri. Nodeva pēc tam atkārtotu testu un tur viss bija ļoti uzlabojies. Pat bez eelļļas lietošanas.
07.08.2025 08:56 |

10 gadi
Reitings 979
Reģ: 03.01.2013
Mathilde @ 07.08.2025 00:05

Bet vai tad Dārta ir kopā ar Baibas vīru??? Ar brāli!
Nebaumojiet!

Oops, my bad. Es viņus neatšķiru, neteikšu, ka esmu arī baigi iedziļinājusies 🫠😶‍🌫️
Tā tās baumas rodas.
07.08.2025 09:40 |

Reitings 2837
Reģ: 11.04.2023
law7 @ 07.08.2025 07:26
Sievietes, kuras alkoholu nelieto vai lieto salīdzinoši nedaudz, mēdz zināt, cik daudz alkoholu lieto citas viņām pazīstamās sievietes. Diemžēl sievietēm nereti tūska no alkohola lietošanas rodas daudz ātrāk nekā vīriešiem.
Iespējams tas ir arī saistīts ar vecumu. Jo man zināmajos piemēros tūska veidojas galvenokārt sievietēm sākot no 35.

Tūska pēc dzeršanas ir vienmēr, spriežu pēc gredzena, nākošajā dienā pēc dzeršanas vienmēr spiež. Tas tāds mīts, ka maz dzerot tūskas nav, vienīgi tūska noiet vienas dienas laikā un ir salīdzinoši neliela.
07.08.2025 09:45 |

Reitings 57
Reģ: 24.11.2021
Galīgi nē. Uzskatu, ka katrs var izvēlēties ko lietot, ko valkāt, kā izskatīties utt. Nevajag bļaut par pārcenotiem produktiem, kur kāds nopelna, kamēr pašai tajā pašā laikā ir sadarbība ar konkurentiem, šokējās par mākslīgo skaistumu, kamēr pati guļās zem skalpeļa, pārmet savā izsmiešanas manierē, ka instagrams pilns ar reklāmām, kamēr pati reklamē visu ko dod. Gan jau, ka ja redzētu, ka kkāda elyndy mašīna būtu novietota neatļautā vietā, tad būtu ieraksts “nu ja, likumi jau tikai priekš parastajiem cilvēkiem”, vai kkaa tamlīdzīgi, kad pati noliek kur pagadās, tad meklē, kur var kaulēties par sodu 😀
07.08.2025 09:47 |

Reitings 267
Reģ: 09.09.2024
Jelinska var gavilēt! 😄 Tiesa piespriedusi Santai atmaksàt Oļegam tos 2 miljonus. Vienīgi rēcīgi, ka tajā Oļega holdingà patiesā labuma guvēja ir Nadežda Fiļa un amatà tur Oļega meita Patrīcija.
Vai tiešàm beidzot nav pienàcis bildinàšanas laiks? 🤣
https://www.1188.lv/zinas/tiesa-noslegusies-fila-bijusajai-sievai-bus-jaatmaksa-vairak-neka-2-miljoni-eiro/52598
07.08.2025 11:50 |

Reitings 2497
Reģ: 04.01.2022
Sassy @ 07.08.2025 11:50
Jelinska var gavilēt! ? Tiesa piespriedusi Santai atmaksàt Oļegam tos 2 miljonus. Vienīgi rēcīgi, ka tajā Oļega holdingà patiesā labuma guvēja ir Nadežda Fiļa un amatà tur Oļega meita Patrīcija.
Vai tiešàm beidzot nav pienàcis bildinàšanas laiks? ?
https://www.1188.lv/zinas/tiesa-noslegusies-fila-bijusajai-sievai-bus-jaatmaksa-vairak-neka-2-miljoni-eiro/52598

Jā,, šorīt arī lasīju to ziņu. Vienīgi, no kā viņa atmaksās? Es nedomāju, ka viņai tā vienkārši kaut kur 2 citroni mētājas. Ies parādu cietumā?
07.08.2025 11:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits