Kāds sakars ar smukumu?!mindurbuziness @ 06.08.2025 23:11man gan saulietes meitas liekas smukas, ipasi vecaakaa!
CoCoBoom @ 06.08.2025 23:57
Es šeit nerunāju par tīšu darīšanu pāri savām ķermenim.
Par Saulieti kuras tēma šo visu aizskāra,es neredzu viņu, kā resnu.
Manuprāt,tā,kā viņa izskatās savos gados ir apsveicami un vairāk no gēnu puses.
Es viņas izskatā neko drausmīgu neredzu.
Pieblīst seja no zālēm arī un ne katrs cilvēks ies un teiks,ka mana seja no zālēm uzblīdusi.
Neviens neskaidros kāpēc tā ir,ja jutīsies apdraudēts.
Jums te lielākā tēma alkohols, kā sieviete kura nelieto zin,kā izskatās aizblīdusi seja no alkohola?
Es to nevaru pateikt, un tikai šeit lasot komentārus aizdomājos, kā to var pateikt?Varbūt tās ir zāles,vai citas veselības problēmas.
klaciite @ 07.08.2025 06:48Agrāk vēl domāju, ka tīri sakarīga tā Anete, bet pēdējā laikā arvien vairāk pārliecinos, ka zem tā uzspēlēti pozitīvā tēla slēpjas dziļi nelaimīgs un ar žulti pilns cilvēks. Vienā brīdī ņirgājas par influenceriem un sadarbībām, nākamajā ar smaidu reklamē kaut kādas sēnes, ar ğimeni brančo Hercogā. Threads ieliek kkādu Lysi zivju eļļu, noliekot Zinzino, bet tajā pašā laikā pašai sadarbība ar Norsan (kura, starpcitu, cenas ziņā ir līdzvērtīga Zinzino omegai, bet atlaižu kodiņu diemžēl nepiedāvā). Par mākslīgo skaistumu pat nav ko sākt runāt - kā piedāvāja sadarbību, tā arī “medicīniskos nolūkos” plakstiņi bija jāoperē?
Mathilde @ 07.08.2025 00:05
Bet vai tad Dārta ir kopā ar Baibas vīru??? Ar brāli!
Nebaumojiet!
law7 @ 07.08.2025 07:26Sievietes, kuras alkoholu nelieto vai lieto salīdzinoši nedaudz, mēdz zināt, cik daudz alkoholu lieto citas viņām pazīstamās sievietes. Diemžēl sievietēm nereti tūska no alkohola lietošanas rodas daudz ātrāk nekā vīriešiem.
Iespējams tas ir arī saistīts ar vecumu. Jo man zināmajos piemēros tūska veidojas galvenokārt sievietēm sākot no 35.
Sassy @ 07.08.2025 11:50Jelinska var gavilēt! ? Tiesa piespriedusi Santai atmaksàt Oļegam tos 2 miljonus. Vienīgi rēcīgi, ka tajā Oļega holdingà patiesā labuma guvēja ir Nadežda Fiļa un amatà tur Oļega meita Patrīcija.
Vai tiešàm beidzot nav pienàcis bildinàšanas laiks? ?
https://www.1188.lv/zinas/tiesa-noslegusies-fila-bijusajai-sievai-bus-jaatmaksa-vairak-neka-2-miljoni-eiro/52598