IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 24
Reģ: 12.07.2025
Lanalv @ 25.07.2025 21:18
Interesanti kas notika ar Roja un Kristiānas draudzību. Bija tak labākie draugi, kopīgs podkāsts un tagad šķiet ka pat nesazinās.
šķiet, ka Rojs gatavojas braukt prom no LV kaut kad drīzumā
25.07.2025 23:06 |

Patīk
Reitings 58264
Reģ: 12.10.2022
Lanalv @ 25.07.2025 21:18
Interesanti kas notika ar Roja un Kristiānas draudzību. Bija tak labākie draugi, kopīgs podkāsts un tagad šķiet ka pat nesazinās.
Bet podkasts viņiem vēl joprojām ir kopā. Kāpēc Tev šķiet, ka draudzība pajukusi?
26.07.2025 00:14 |

Reitings 170
Reģ: 21.11.2024
SviestMaize @ 20.07.2025 23:15

Neaizstāvu Robertu, viņš rīkojās ļoti zemiski, ja tā vispar ir taisnība, ka viņš ir krāpis.
Mums ar Elīnu ir kopīgi draugi un viņa mūždien ieņem tādas cietējas pozīciju. Jā, es saprotu nav viegli ar bērniem būt kopā dien dienu, bet tas bija viņas apzināts lēmums šādi dzīvot, tad par ko tur gausties, ka ir tik mentāli grūti. Vajag iet pie terapeita, meklēt papildspēkus bērnu audzināšanā, pašai attīstīties, augt, mācīties, galu galā iet strādāt, mazāk būs laika pašai sevi mentāli "norakt". Lai viņai izdodas rast mieru, spēku un izrāpties no bedres, jo Roberts noteikti bērnus nepametīs un viņi būs nodrošināti, galvenais viņai pašai savākties.
elina ir tāds cilvēks , ka danenbergsone , kas cikstes cik grūti un neko nemainīs , jo tad nozīmes ka jāiziet no komforta zonas . Strādāt pati negrib , bēg ar bērniem izrādas arī uz grūti . Un tas ka vēl jāuztur Ināra instavaibs, tātad vīram jarukā sievas visus “gribu” lai varētu uzturēt . Tāda cena tam , kas negrib strādāt . Danenbergsone tajā paša bedre , skries visur vīram pakaļ un tad pakaļ saviem vecākiem , jo uztur viņus . Un Spānija vieglāk paslēpies no soc dienesta . Danenbergsones un mana kopēja pazina stāstīja , ka lv tas jau bija uzklupis, jo dēļ mūžīgajiem dzerstiņiem( jā, Sveta Kristine lieto alkoholu, lai gan saka ka nelieto) mājas mūžīgi strīdi un kaimiņi pat sauca policiju, jo bērni blavuši tā itkā tos sistu nost . Tāpēc aizmuka prom no lv .
26.07.2025 01:47 |

Reitings 835
Reģ: 17.06.2024
CallMeAnnika @ 26.07.2025 00:14
Bet podkasts viņiem vēl joprojām ir kopā. Kāpēc Tev šķiet, ka draudzība pajukusi?

Nezinu par pēdējo epizodi, bet iepriekšpēdējā ir iznākusi ar vairāku mēnešu nobīdi.
Un Roja dzimšanas dienā storijos un postā netika manīta.
26.07.2025 08:27 |

10 gadi
Reitings 1218
Reģ: 20.05.2013
KruelllA @ 25.07.2025 22:34
Ik pa laikam te piemin baloža sievu. Nospriedu paskatīties . Man radās tikai divi jautājumi; vai tai sievietei nav savs es? Kur viņas identitāte- “manam vīram nepatīk tas , vīram gribējās to “, tāda sajūta ka nevis sieviete , bet vīrieša vergs .
Un otrā- redzams , ka viņiem ir nauda, ka ar visu to naudu var tik slikti izskatīties . Un nerunāju tikai par svaru, bet mati, āda… itka pērk labus produktus, bet izskatās tāpat slikti . Un ja runā par svaru- nu kurš tievētājs taisīs burgerus vai ceps cīsiņus , pat salàti viņai ar kalorijām bagātam mērcēm . Vēl viena beitika ,kas mūžīgi tievēs
viņa neēd tos burgerus, šķiet arī tajā video minēja to. Dzīvo viņi labi, tik kur abi strāda?
26.07.2025 08:31 |

Reitings 4
Reģ: 26.07.2025
Esmu personīgi pazīstama ar baloža sievu. Viņa strādā pavisam vienkāršu darbu, tāpēc laikam ar to nedalās. Dzīvo kopā ar vīra vecākiem, kuri pa lielam viņus uztur. Arī mašīnu uzdāvināja vīra vecāki. Laikam cer izsisties ar visu šo filmēšanu un vairāk nopelnīt, lai varētu atļauties savu mājvietu. Bet varbūt vīra vecāki sagādās, jo viņi viņu ļoti mīl - kā savu meitu.
Bet vīra vergs viņa gan nav, diezgan šerpa dzīvē, nedomāju ka kāds viņu varētu pakļaut.
Bet lielos vilcienos - abi ar vīru ļoti vienkārši, pat garlaicīgi. Draugu viņiem īsti nav, tikai daži. Jelgavā nav pieņemti, neviens īsti nekur ciemos nesauc.
Lapas atpakaļ bija runāts, ka Samanta te aprunāja viņu - tās ir muļķības, jo Samanta nezina par tādas eksistenci. Nāk no diviem dažādiem sabiedrības slāņiem - neskatoties pat uz to, ka vīra vecāki baložu pāri stutē.
26.07.2025 09:30 |

Reitings 5
la belle @ 26.07.2025 09:30
Esmu personīgi pazīstama ar baloža sievu. Viņa strādā pavisam vienkāršu darbu, tāpēc laikam ar to nedalās. Dzīvo kopā ar vīra vecākiem, kuri pa lielam viņus uztur. Arī mašīnu uzdāvināja vīra vecāki. Laikam cer izsisties ar visu šo filmēšanu un vairāk nopelnīt, lai varētu atļauties savu mājvietu. Bet varbūt vīra vecāki sagādās, jo viņi viņu ļoti mīl - kā savu meitu.
Bet vīra vergs viņa gan nav, diezgan šerpa dzīvē, nedomāju ka kāds viņu varētu pakļaut.
Bet lielos vilcienos - abi ar vīru ļoti vienkārši, pat garlaicīgi. Draugu viņiem īsti nav, tikai daži. Jelgavā nav pieņemti, neviens īsti nekur ciemos nesauc.
Lapas atpakaļ bija runāts, ka Samanta te aprunāja viņu - tās ir muļķības, jo Samanta nezina par tādas eksistenci. Nāk no diviem dažādiem sabiedrības slāņiem - neskatoties pat uz to, ka vīra vecāki baložu pāri stutē.

Viņa pie komandējuma Tik tokiem ir stāstījusi, ka strādā veikalā - pārdod preces dzīvniekiem.
Smieklīgi izklausās, ka "Jelgavā nav pieņemti", "Samanta citā līmenī". Pieaugušiem cilvēkiem draugi var būt jebkurā pilsētā un nekādi līmeņi vai vietējās slavenības neinteresē.
Man Jelgava bērnības pilsēta, bērnībā pazinu viņas vīru. Karīna Tik tokā patīk, jo ir īsta, dzīva.
Samantu nezinu, pēc Instagram izskatās nožēlojami, jo tēlo kruto beibi, bet tāpat interneta atpazīstamībā neaizvelk līdz krutajām beibēm. :D
26.07.2025 10:08 |

Patīk
Reitings 3692
Reģ: 09.08.2016
Uzskatu, ka tāds Deniss Jerjomins ir jākancelo, kamēr nesamaksās parādu valstij!
Tie mūžīgie storiji - “es gribu būt atklāts pret jums, sekotājiem” tajā pašā laikā dziesma no rus nokopēta, parādi valstij uzaudzēti, taisa uzņēmēju apmācības.
Pretīgi rusņas gājieni - zagt! Zagt mūziku un uzdot par savu, bīdīt biznesu un nemaksāt nodokļus. Melot.
Kāpēc tāds ir jāatbalsta?
26.07.2025 10:08 |

Reitings 5
Mc.Queen @ 26.07.2025 10:08
Uzskatu, ka tāds Deniss Jerjomins ir jākancelo, kamēr nesamaksās parādu valstij!
Tie mūžīgie storiji - “es gribu būt atklāts pret jums, sekotājiem” tajā pašā laikā dziesma no rus nokopēta, parādi valstij uzaudzēti, taisa uzņēmēju apmācības.
Pretīgi rusņas gājieni - zagt! Zagt mūziku un uzdot par savu, bīdīt biznesu un nemaksāt nodokļus. Melot.
Kāpēc tāds ir jāatbalsta?

Vēl viņš ceļoja uz Baltkrieviju un reklamēja to.
26.07.2025 10:11 |

Reitings 4
Kaaaarena @ 26.07.2025 10:08

Viņa pie komandējuma Tik tokiem ir stāstījusi, ka strādā veikalā - pārdod preces dzīvniekiem.
Smieklīgi izklausās, ka "Jelgavā nav pieņemti", "Samanta citā līmenī". Pieaugušiem cilvēkiem draugi var būt jebkurā pilsētā un nekādi līmeņi vai vietējās slavenības neinteresē.
Man Jelgava bērnības pilsēta, bērnībā pazinu viņas vīru. Karīna Tik tokā patīk, jo ir īsta, dzīva.
Samantu nezinu, pēc Instagram izskatās nožēlojami, jo tēlo kruto beibi, bet tāpat interneta atpazīstamībā neaizvelk līdz krutajām beibēm. :D

Es jau negribēju neko sliktu teikt. Bet vienkārši Jelgavā tā ir, viņu neviens te nezina. Vienkārša.. atstumta. Tāpec jau tos video vajag.
Bet nu par matiem un ādu - manuprāt labi gan mati, gan āda.
26.07.2025 10:19 |

Reitings 5
la belle @ 26.07.2025 10:19

Es jau negribēju neko sliktu teikt. Bet vienkārši Jelgavā tā ir, viņu neviens te nezina. Vienkārša.. atstumta. Tāpec jau tos video vajag.

Meitenīt, cik tev gadu? Vai saproti, ka cilvēkiem ap 30 var būt draugu loks ārpus savas dzimtās pilsētas un dzimtajā pilsēta nav jābūt visiem zināmiem? 😀 Es nezinu, vai Karīna ir augusi Jelgavā, bet, kā teicu, viņas vīru bērnībā zināju un praktiski neviens no mūsu toreizējiem draugiem nedzīvo Jelgavā. Cilvēki var braukt ciemos un uz pasākumiem uz citām pilsētām. Īpaši, kad tev ir laulātais un bērni, draugiem kļūst mazāka nozīme. Pieaugušo dzīvē nav nozīmes krutumam (ja vien neesi wannabe instagrameris...).
Man ir vienalga, kādi viņai mati, āda vai svars, viņa veido normālus video Tik tokā bez vēlmēm kļūt par instagram kruto beibi.
26.07.2025 10:24 |

Reitings 1
Reģ: 13.07.2023
KruelllA @ 25.07.2025 22:34
Ik pa laikam te piemin baloža sievu. Nospriedu paskatīties . Man radās tikai divi jautājumi; vai tai sievietei nav savs es? Kur viņas identitāte- “manam vīram nepatīk tas , vīram gribējās to “, tāda sajūta ka nevis sieviete , bet vīrieša vergs .
Un otrā- redzams , ka viņiem ir nauda, ka ar visu to naudu var tik slikti izskatīties . Un nerunāju tikai par svaru, bet mati, āda… itka pērk labus produktus, bet izskatās tāpat slikti . Un ja runā par svaru- nu kurš tievētājs taisīs burgerus vai ceps cīsiņus , pat salàti viņai ar kalorijām bagātam mērcēm . Vēl viena beitika ,kas mūžīgi tievēs
Es patiesi nesaprotu šo Baloža sievas heitu. Man Karīna šķiet ļoti veiksmīga un eleganta sieviete. Viņai ir lielisks stils. Lai arī liekie kilogrami ir manāmi, viņa, manuprāt, izskatās 10x sievišķīgāk kā citas instagram un tiktok kalsnās "skaistules".
Uzskatu, ka arī identitātes problēmu viņai nav. Sievietei patīk rūpēties par savu vīru, uzklausīt viņa vēlmes - kas tur slikts? Jums taču tas nav jādara! Un viņa bieži stāsta arī par savām interesēm - ceļojumiem, apmeklētajām meistarklasēm, skaistuma lietām utt.
Mani, personīgi, viņas radītais saturs uzrunā un iedvesmo. Uzskatu, ka viņa ir ļoti drosmīga, ka spēj sevi parādīt internetā, neskatoties uz to, ka cilvēku dabā ir noriet un saukt par resnām visas, kam neizspiežas kauli.
26.07.2025 10:27 |

Reitings 170
keisijaaa @ 26.07.2025 10:27
Es patiesi nesaprotu šo Baloža sievas heitu. Man Karīna šķiet ļoti veiksmīga un eleganta sieviete. Viņai ir lielisks stils. Lai arī liekie kilogrami ir manāmi, viņa, manuprāt, izskatās 10x sievišķīgāk kā citas instagram un tiktok kalsnās "skaistules".
Uzskatu, ka arī identitātes problēmu viņai nav. Sievietei patīk rūpēties par savu vīru, uzklausīt viņa vēlmes - kas tur slikts? Jums taču tas nav jādara! Un viņa bieži stāsta arī par savām interesēm - ceļojumiem, apmeklētajām meistarklasēm, skaistuma lietām utt.
Mani, personīgi, viņas radītais saturs uzrunā un iedvesmo. Uzskatu, ka viņa ir ļoti drosmīga, ka spēj sevi parādīt internetā, neskatoties uz to, ka cilvēku dabā ir noriet un saukt par resnām visas, kam neizspiežas kauli.
nav nekas slikts , ka zin kas vīram patik, bet te jau reāli viņa eksistē vīram nevis sev . Un neko nesaku par lieko svaru, bet ar visiem resursiem kas viņai ir - naudu , aukli , viņa izskatās ļoti nevīžīgi, mati vienmēr netīri, kleitas reti kad izgludinatas
26.07.2025 10:31 |

Reitings 170
la belle @ 26.07.2025 10:19

a kas par Samantu? Man virs arī no Jelgavas , pareizāk ozolniekiem, bet tādu Samantu nezinu, lai gan tur esmu bieži
26.07.2025 10:35 |

Reitings 2803
Reģ: 11.04.2023
Es kā nepubliska persona kancelotu visus paziņas, draugus, kuri skrien ar telefona kameru pa priekšu... Nav brīnums, ka tos tiktokeriešus un instagramistus neviens nekur neaicina.
Tāpat bērnišķigi, te reģistrēties un skaidroties varbūt tāpēc neviens neaicina 🧐
26.07.2025 10:43 |

Reitings 1865
Reģ: 25.01.2023
Mia6 @ 26.07.2025 08:31
viņa neēd tos burgerus, šķiet arī tajā video minēja to. Dzīvo viņi labi, tik kur abi strāda?
Viņai bija burgers bez maizes
26.07.2025 10:54 |

10 gadi
Reitings 822
Reģ: 22.10.2009
skatos,ka Kasers ievacies jauna dzivesvieta..tik forsu vietu atradis,nez vai ire vai nopircis..vot Kasera gaume uz visu man loti patik..zel,ka viniem ar to Jani ;laikam viss izjucis
26.07.2025 11:37 |

10 gadi
Reitings 13087
Reģ: 15.03.2012
selestine @ 26.07.2025 11:37
skatos,ka Kasers ievacies jauna dzivesvieta..tik forsu vietu atradis,nez vai ire vai nopircis..vot Kasera gaume uz visu man loti patik..zel,ka viniem ar to Jani ;laikam viss izjucis

Kur var redzēt to skaisto dzīvesvietu? 🤔
26.07.2025 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits