Kairi @ 01.08.2022 21:25Man Simona Kubasova ļoti simpatizē, liekas jauks cilvēks (pretstats Diānai) , bet esmu neviļus aizdomājusies nez kāda ir viņas gimene ar tiem Indiāņ-Amerikāņiem? Kaut vai tagad, ietagojusi kaut kādu spa, kas izskatās nav nekāds luxury, lai gan, ņemot vēra, ka ieprecējusies bagātā ģimenē, noteikti varētu atļauties kaut ko brangāku....Saprotu, ka nejau visiem ir tieksme zīmēties Instagramā (Atkal jau, Diāna ir pretstats), bet es aizdomājos, vai viņai patīk tāda piezemētība, neizrādīšanās vai arī tomēr ģimenē ir kaut kāda kontrole, aizliegumi....citreiz rodas sajūta, ka viņa tikai tajā mājā sēž....
aija93 @ 02.08.2022 09:39
Hmm, man likās, ka tas no tā, ka viņa tomēr ir pieņēmusies svarā, tāpēc seja ar tāda apaļāka ?
No Simonas nenāk ārā tāds bitch vaibs ka no viņas māsas, viņas storijus labprāt apskatos. Un man neliekas dīvaini, ka viņa nebrauc uz lv, viņai varbūt šeit nemaz nepatīk, nav jau visiem nez kādas mīlestības pret Latviju. Man tieši stulbi liekas, ka tie, kas strādā un dzīvo ārpus Latvijas, visus atvaļinājumus pavada Latvijā, tā kā nebūtu kur citur paceļot ? un, ja tik ļoti velk uz dzimteni, tad jau var darbu atrast arī tepat.
Lovisa @ 02.08.2022 10:25
Vācu valoda un karogs esot agresīvi? Un krievu nē?? Sarkans un zils ir pats briesmīgākais un bezgaumīgākais krāsu salikums un kad kāds runā krieviski, vienmēr liekas, ka viņš ir dusmīgs, jo nu tā reiz ir valoda, kas vienmēr un visur izklausās agresīvi, tāpēc man pilnīgi šermuļi metas, kad dzirdu krievu valodu. Būtu domājusi ko runā, nezināju, ka viņa tik ļoti stulba.
Apple of my eye @ 02.08.2022 11:31Man arī nepatīk Simonas Kubasovas plastiskā seja ?
Un vispār - tas hashtag #barbatvia liekas nu TIK tizls ?
Spanic @ 31.07.2022 13:20Izskatās, ka tīksminās, jo man acis atplētās šo ieraugot.
Man pašai ir 11 gadīgs bērns, tad es iedomājos kāda viņa izskatās.
Care Cat @ 02.08.2022 11:34
Domāju, ka tā ir pēcdzembību seja :)
Akvelīne @ 02.08.2022 13:02
Tā tur nav KP druška gadījumā? A viņai kas plastiskās ir?
Lula @ 02.08.2022 12:29
Tas ir kā, pēc dzemdībām uzpampa vaigu kaulu rajons? :D
Akvelīne @ 02.08.2022 13:02
Tā tur nav KP druška gadījumā? A viņai kas plastiskās ir?
Scandinavian @ 02.08.2022 11:06
Ak, Tommy Hilfiger patērētāji :D
missfortune @ 02.08.2022 21:50Paulai Freimanei daudz storiji ar šopingu autletā, kas izskatās pēc reklāmas, bet neviens #.
Tāpat arī Gunitai Bērziņai vakar ar auskariem.
Man, kā sekotājam, ir svarīgi zināt, vai tiešām iesaki, jo patīk, vai iesaki, jo #davana vai #apmaksatssaturs, #reklama.
Tiešām besī, ka nenorāda, ja vien tas nav uzreiz acīmredzams.
PatrishaS @ 02.08.2022 22:16
Paula ielikusi #iesakujopatīk... Kātad. Tik daudz story par sisi un tiešām nav apmaksāta reklāma?