Man diezgan vienalga 😅 Ne jau es rupji izrunājos par influencerēm, bet atliek vien nobrīnīties, par tik nesaprātīgu lēmumu. Tomēr katrs rīkojas kā uzskata par pareizāku🫤akul12 @ 18.04.2025 11:38
Šādi izrunājoties tiksi forumnieču melnajā sarakstā.
Pazīmēties ir nacionāla īpatnība.
Visi pērk vecus bmw u.c luksus auto par dacia cenu un priecājās. Vienalga sists, slīcis vai nobraukts, ka tik bembis...
MatildeR @ 18.04.2025 06:55Kas ir kungs Evelīnas storijos? Noprotams, ka viņas otra pusīte?
Claire @ 18.04.2025 11:45Man diezgan vienalga ? Ne jau es rupji izrunājos par influencerēm, bet atliek vien nobrīnīties, par tik nesaprātīgu lēmumu. Tomēr katrs rīkojas kā uzskata par pareizāku?
Bet tas jau modē - Marija ar savu sašķaidīto Mustangu, tagad Gobas ar sisto behu ?
Mēs, forumnieces, varam tikai zīlēt, kāpēc viņa rīkojas tā vai šā. KĀ ARĪ PAR SKUMŠANU - manuprāt, skumst ne pēc cilvēka, ja viss, ko Sana utt.ir teikuši, BET PĒC TĀ, KA PĒC VISA ŠĪ CILVĒKI TIEŠĀM IENĪST, nekur īpaši neaicina, vairs nav TĀAAADA ZVEZDA.Ariete @ 18.04.2025 14:33Lai kā man nepatiktu Sedakova, bet man viņas acīs redzamas skumjas.
Claire @ 18.04.2025 13:52Gan jau kāds piedāvās sadarbībiņu arī behas labošanai ?
Happyminka @ 18.04.2025 11:04māki rēķināt, malacis, sēdies! Meitenēm nav pusotra gada starpība.
Matildei un Loretai ir divu gadu starpība. Labi, 8 kopā arī varbūt nesanāk, bet tas ir palicis atmiņā no viņas intervijas, kur viņa teica, ka viņai beidzies fitnesa trenera sertifikāts.
Becinja @ 18.04.2025 15:33
Ai, ai ?
Njā.. Man agrāk viņa ļoti patika, bet tagad mazliet par traku tas viņas stilsKrizdole @ 18.04.2025 16:33MaijRozītei pēc šķiršanās nu next level - ja bija īsi un vēl īsāk, tad tagad jau apakšbiksēs ? labu figūru var arī zolīdi izrādīt, bet te brēktin brēc pēc uzmanības, 40-gadnieces krīzīte, vai? ?
Mi mi @ 18.04.2025 17:28kas ar šo ir jāsaprot? ??
*Dārta @ 18.04.2025 21:45Cik gadi ir Ķimenes jaunākajai meitai?
Ceļojumā ratiņos sēž, jei bogu! Nav tak zīdainis, kam šausmīgi piekūst kājiņas. Neticu ka viņi baigi daudz staigā ceļojumos ? sviests
o ou 🙈😃 skaisti!Dita.D @ 18.04.2025 20:37
Tas, ka Anete Spīķe ir lietotāja zem vārda “Zanemuahh”
Atverot uz tiktok linka var redzēt, ka Anete ir šo linku šeit ielikusi.
P.s Starpcitu, Anetei tagad profilā parādās arī useri, kas ir atvēruši video caur linku, ko viņa likusi
Maijrozīte grib nocopēt sev precinieku iespējams, bet ar šādu imidžu var nocopēt tikai nenopietnus kandidātus. Kaut gan, kas zin? Varbūt vienkārši iegājusi lielā gribuļa fāzē. Visādi jau gadās 40gadniecēm.Krizdole @ 18.04.2025 16:33MaijRozītei pēc šķiršanās nu next level - ja bija īsi un vēl īsāk, tad tagad jau apakšbiksēs ? labu figūru var arī zolīdi izrādīt, bet te brēktin brēc pēc uzmanības, 40-gadnieces krīzīte, vai? ?