Dzidra Zupa @ 01.06.2022 15:49
Man nav iebildumu pret vegāniem un veģetāriešiem, bet kas mani kaitina, ka viņi marinē burkānus un sauc to par burkānlasi. ??♀️ Lasis ir lasis, tas nevar būt burkāns, tad tā arī saki - marinēts burkāns. Grib būt vegāni, bet izmantot dzīvu būtņu nosaukumus.
Pistācija @ 01.06.2022 18:23Diētai nav nekāda sakara ar dzīvesstilu. Man negaršoja jau gaļa, pirms es kļuvu par veģetārieti, tā ir bijis visu dzīvi. Viss, kas Jums no gaļas garšo ir garšvielas!! Marinējat gaļu, taisat mērcēs, to visu bez gaļas arī var panākt.
Bet ne par to stāsts... Nevienam nav te jāskaidro un jāattaisnojas - gribi ēd, gribi neēd, bet nepin kā stulbu ieganstu savai nepatikai
Lalooo @ 01.06.2022 19:23
Emmm, nu, gluži tā nav. Es agrākos laikos bieži gaļu cepu vienkārši ar nedaudz sāli un viss, tai pašai vārītai vistai neko vairāk klāt neliku. ?
Kārtīgu liellopa steiku nekāda vegānā opcija ar 100 garšvielām neaizstās. :/
woman_wonderland @ 01.06.2022 17:26cik garš tik plats, bet hačapuri ar rauga pārslām netaisiet, lūdzu.
JERSIKA @ 01.06.2022 20:54
Neesmu nekad mēģinājusi šādas pārslas, bet vai tās iedod arī piemēram kausēta siera konsistenci vai tikai siera garšu?
Bet Skrīveres variantā arī izskatījās ka viņa to ir maisījumi kā olu kulteni... Jo ja bija jāsāk viengabalainai, tad šai tur bija kiš-miš
Dzidra Zupa @ 01.06.2022 15:49
Man nav iebildumu pret vegāniem un veģetāriešiem, bet kas mani kaitina, ka viņi marinē burkānus un sauc to par burkānlasi. ??♀️ Lasis ir lasis, tas nevar būt burkāns, tad tā arī saki - marinēts burkāns. Grib būt vegāni, bet izmantot dzīvu būtņu nosaukumus.
AneteKlausās @ 01.06.2022 21:17Nu,vispār jau burkānlasis ir nosacīti oficiāls receptes nosaukums.Tāpat,kā viltotajam zaķim nav nekāda sakara ar zaķa gaļu,šokolādes desai ar desām vai siļķei kažokā ar kažoku.Cilvēki izdomā nosaukumu un tas aiziet ,,tautās",lai vieglāk atrast.Iegooglējiet pašas.?
Es neesmu vegāne,bet ļoti labprāt nogaršoju viņu alternatīvas,jo gluži vienkārši gribās jaunas garšas.pilnigi vienalga,ka ir krievijas siers,dodiet man kaut ko,ko neesmu ēdusi pie mammas?Skrīvere man galīgi vienaldzīga,bet lasot kā viņu apdirš,žēl paliek.Liekas jauna,naiva meitenīte,kura vnk cenšās dzīvot dzivi.Bez tādiem profiliem,visas varētu tikai raudāt par to,cik neperfekti olīši,lielā dārgakmeņu kalnā.??
Pistācija @ 01.06.2022 20:16
Nu eeem ir gan gluži tā. Lielākoties ir.
Liellopa steiku nekad mūža vairs neēstu - tik pretīgi gumijisks un tā smarža, fui...
Lalooo @ 02.06.2022 08:28
Laikam ēdi Maxima steiku no veca buļļa. ?
Kārena @ 01.06.2022 16:45Es pieberu klāt popkornam, lai siera garša! :) Ar makaroniem ļoti labi! Man liekas, ka tikai specializētajos veikalos ir.
BB @ 02.06.2022 09:09Kāda skatās ģimene burkā?
Tai Agritai laikam nav ko rādīt, ka atkal jācilā vecās tēmas, Jānis...un tagad jārakājas viņa dzīvē, to ko viņš dara, tikai lai atriebtos... diezgan pretīgi. Pati sevi pataisa par zemu cilvēku. Wannabe slavenība
Mezavavere @ 02.06.2022 10:45Karadžanas seja un tas “makeup” storijos ????? ?
Dzidra Zupa @ 02.06.2022 10:53
Dzīvās šausmas. Kā viņai acis iekritušas un tumši loki. Vai tiešām mamma, tētis un māsa nevar viņu ielikt klīnikā, lai izārstētu viņas slimo badošanos? Šādi viņa labu galu neņems.
lexxxuslex @ 01.06.2022 12:37
to var aizstāt ar vārdiem "ne sevišķi fotogēniski, apetalīgi", vai arī, ka pasniegts, ne pārāk foršā veidā. Jebkā, bet ne jau saukt par "vēmekļiem" ēdienu, kurš varbūt pasniegts ne glauni, bet garšas ziņā gan jau, ka ir garšīgi.
Cik novēroju, tu diezgan bieži nicinoši izsakies par citiem un visu pārējo, ieņirdzot.
Esot moderotam, vismaz man liekas, ka jābūt kādam filtram un jāizturas neitrāli vai, ja gribi izteikt kaut ko, tad ar asprātīgu sarkasmu. Bet ne jau pa tiešo "no!rst".