Es neizlasot aprakstu,biju pārliecināta,ka tie ir teipi. Briesmīgi.C00L Dzipsy @ 10.08.2021 13:21Kā jums Tīnas tetovējums?
Man ļoti nepatīk, uz tik smalciņas sievietes neizskatās labi tik resnas līnijas. Pirmā dima ieraugot bija, ka dakteris salīmējis teipošanas lentas.
C00L Dzipsy @ 10.08.2021 19:22Saulietes storiji, par tikšanos Jelgavā! ??? Zeme atveries! Nevar normālu vietu noīrēt? Ārā gāž lietus, sēž ar lietussargiem. Kaut kādas ielas malā. WTF?! Zemāk jau nav kur! ? Sektantes!
Shayk @ 10.08.2021 19:31Pipec, Egita runa, bet visas sez un lur savos telefonos. ?????
Tatjanai no NL bronhīts, dēļ zemas imunitātes. Bet kaaa?
Viņa taču ļoti lieto NL produktus kas uzlabo imunitāti un nesen vēl gāja to kursu aizmrisu ka sauca bet njaaaa.
jà, es par Abb arī sasmējos,ka rāda tumšos matus,kas tikko nokrāsoti un it kā pirms un pēc matu ampulām,kuras starpcitu lieto jau cik gadus😄Vibe @ 10.08.2021 19:43Tatjanai no NL bronhīts, dēļ zemas imunitātes. Bet kaaa?
Viņa taču ļoti lieto NL produktus kas uzlabo imunitāti un nesen vēl gāja to kursu aizmrisu ka sauca bet njaaaa.
Kā arī resnā Agrita rāda matu ampulu efektu tik īsā laikā. ?
Abās bildēs melnie mati, bet tik ātrs efekts? Gan jau mati tie paši vienā dienā tik paņemta čupiņa nost.. Jo arī nags izkatās uzlabots ar kaut ko. Krāsa tā pati taču nav kristāliņa vai kas viņai tur.
Dirsejas.
Lietu sēž, dažas pat ar bērniem. ?
C00L Dzipsy @ 10.08.2021 20:16Diezgan ironiski, lietot visādas trieciendevas Imunno, Biotune, kas stiprina imunitāti, bet pati saslimst ??♀️
Shayk @ 10.08.2021 20:19
LOL aizsutat kada sito Ermanei ??????
core @ 10.08.2021 20:42Kamēr būs tādas tupas daudzbērnu māmiņas, kurām švaka izglītība, tikmēr NL pastāvēs ,:D tā tāda vidējā Nl aktīviste
Shayk @ 10.08.2021 20:50
Tur iet tikai tas, kuram nav citas izredzes dzive, ir stavokli vai tikko dzemdejusas.
Sauliete tikai berze rokas.
Aureksi @ 10.08.2021 22:23Ļoti žēl tās dumjās, naivās, nabadzīgās aitas, kuras domā, ka ir tik kruti nofilmēties storijā ar Saulieti un cer uz tādu dzīvi.
C00L Dzipsy @ 10.08.2021 21:42Vienā storijā ko Sauliete pāršēroja: "Izdzeru no rīta drainu, parādu visiem storijos, visi arī uzreiz grib, jo cilvēki parasti grib to kas citiem nav, tas kas viņiem nav". ??
Nē nu tā jau nu tas nestrādā gan! ??
C00L Dzipsy @ 10.08.2021 13:21Kā jums Tīnas tetovējums?
Man ļoti nepatīk, uz tik smalciņas sievietes neizskatās labi tik resnas līnijas. Pirmā dima ieraugot bija, ka dakteris salīmējis teipošanas lentas.
Aureksi @ 10.08.2021 22:23Ļoti žēl tās dumjās, naivās, nabadzīgās aitas, kuras domā, ka ir tik kruti nofilmēties storijā ar Saulieti un cer uz tādu dzīvi.