Shayk @ 30.07.2021 13:15Guntas padomi par matu kopsanu!???♀️?♀️?♀️
Gunta, aizej pie friziera tacu!!!
Sisenis @ 30.07.2021 11:21
Man liekas tieši otrādi. Ka Kaija izskalos smadzeni Agnesei.
woman_wonderland @ 30.07.2021 12:15Man pēdējā laikā pat no Dirdrihsones nav acis tā iepletušās kā no Agneses ieliktā video. Neskatos viņu ikdienā. Bet šie laikam ir tikai ziediņi. Par to,ka MR aiziet līdz matracim, viņai ir 2 kaķi, lai gan pašai alerģija. Cik loģiski tas ir..
ietekmele @ 30.07.2021 18:53Paskatījos Agneses jaunāko yt video. Nepatīk aprunāt, jo liekas, ka viņa nav slikts cilvēks, bet īstenībā traki. Meitenei šogad paliek 27. Pēc uzvedības nemūžam tik daudz nedotu. Tā daļa, kur viņa rāda nagus bija traka, man bija grūti skatīties. Izskatās, ka viņai rokas jau trīc un tāds tukšs skatiens. Ceru, ka viņai paliks labāk. Kā jau iepriekš teicu, kādreiz bija forši video, bet tas bija jau ļoti sen, kad dzīvoja pie augstskolas mazajā dzīvoklītī un vēl nerunāja par mentālo veselību tā.
vienā no video stastija ka ar mammu nav tik labas attiecibas. Vina neatbalsta agneses depresiju un cenšas visadi no tas viņai tikt laukaa, agnesitei tas nepatiik jo zaudes tak erto iedzivosanosblacke @ 30.07.2021 14:46
Tas džeks viņu zināja jau iepriekš. Viņš ir Agneses bijušā Terija draugs.
keegan @ 30.07.2021 20:29
++
Man viņas video ir ļoti grūti skatīties (tāpēc to nedaru),bet nedaudz iemetu aci jaunajā. Grūti, jo ļoti žēl meitenes un viņas organisma. Izskatās pēc neveselīga cilvēka. Tīri salīdzināšanai - skatoties Alises M. video, no tiem nāk tāds miers, tīrība, skaidrība, veselība, var redzēt, ka cilvēks rūpējas par sevi un mīl sevi. Ar Agnesi ir tieši pretēji - sejas āda jau norāda uz problēmām, pa virsu vēl maķītis, frī kartupeļi, vēl frī kartupeļi, alus, sidrs vai kas tur... Mentālās problēmas pat nepieminēšu. Es ticu, ka meitene forša, bet nu galīgi sevi nolaidusi :(
BlondeBarbie @ 30.07.2021 20:54Bija tik simpaatiska
https://youtu.be/qVTBQnInjq4
Sisenis @ 30.07.2021 21:17Tiku Agneses video līdz pusei. Viņai točna ar veselību kkas nav kārtībā. Gan fiziski gan morāli. Rokas trīc, Kaija viņu ļoti ietekmē, jo runas veids ir ļoti līdzīgs, dzīvo tādā kā pohujā.
Loreen @ 30.07.2021 20:57Stulbā Agnese, filmē, kā mazais kaķēns lēkā un staigā pa pašu balkona malu. Es ieeju fb un katru dienu redzu beigtus, pazudušus kaķus, ka nokrituši no balkona. Ja nemaldos agnesei nesen jau kaķis izkrita pa balkonu un pazuda, tā vēl bijušo Teriju sauca palīgā meklēt. Neko nav iemācījusies. Tiešām tādai dzērājai dzīvnieki jāņem nost.