ZhuZhuu @ 28.07.2021 10:42Ja godīgi, šis pēdējais stāsts par "ieroča sāgu" tomēr mazliet uzliek uz pauzes. Un laikam te jau prasītos kaut kādu Madaras komentāru,nevis tikai konkursiņus. Skaidrs,ka gudrākais paklusē,publiski nav jāmazgā veļa utt utt, bet nu es jau vairs nezinu....
antriits @ 28.07.2021 11:59Līva Bērziņa ar meitas tēti bija ilgus gadus kopā, tās 100% ir stulbākās baumas kādas var izdomāt!
Straupiite @ 28.07.2021 08:49Mani drusku nokaitina mauciibas pieshuushana bez sakariiga avota vai faktiem. Bez maz gribas teikt chista skaudiiba runaa. Un es neaizstaavu slampas, taadas alises piemeeram man riebj, ar galvu pelni, nevis savu pliko dirsu un sludina veel apkaart. Tas viss ir skaidrs un redzams. Bet "viena tante redzeeja vuceenu ar vecu krabi", ha, es ar taa par jebkuru varu pateikt ?
Vibe @ 28.07.2021 12:09
Draudzene atsūtīja Vucenas profila screen tinder, bet moz tā nav viņa. ?
Vibe @ 28.07.2021 12:09
Draudzene atsūtīja Vucenas profila screen tinder, bet moz tā nav viņa. ?
jamaika @ 28.07.2021 13:35Tai sudrabakaijai būtu jāsāk filtrēt ko liek TikTok. Pati pirms tam ķērca par homofobiem, bet tagad runā par nāvi , tas nav nekas slikts, tas ir ceļš uz ko labāku u.t.t. Vot saklausīsies cilvēki kuri jau ir uz robežas un aizies un to izdarīs, jo paklausīs tik stulbas aitas kā Sudrabakaiju. Nu baigā sapņotāja es jums teikšu.