C00L Dzipsy @ 23.07.2021 11:52Agritas mati ? Nu nedarbojas tie viņu šampūni, kā neredz pašas. Mati kā salmi.
core @ 23.07.2021 08:11Man piemēram nenormāli nepatīk šādi apavi. Gan pēterim gan arī saulietei. Liekas tik sen jau izgājuši no modes. Viņiem galvenais, lai ir brendi un viss. https://failiem.lv/u/jbvr84z5q
Tabitha @ 23.07.2021 14:03Vai man vienai besī Deimone? Cilvēks, kurš visus pēc kārtas ap**rš. Kāds šis ne tāds un šī šitāda. Brīnos, kā pie tādas vispār vēl kāds iet skropstas likt.
Meitenex @ 23.07.2021 14:18Kuras jums šķiet sakarīgas ietekmeles?(nu tā, ka nav zāģu skaidas galvā)
Es sākšu.
@lovavilova (protams, es domāju, ka daudz ka viņai ir tāpēc, ka labi kontakti un turīgi vecāki - gan darbs vienā no kurtākajien advokatu birojiem laikā, kad vēl mācās skolā un ir bez zināšanām nozarē. Atceros, ka laikam pēc 10.klases saka stradat advokātu birojā. Gan dzīvoklis Rīgas centra uc.)
@ediens_un_vēl(nezinu vai precīzi uzrakstīju niku, bet sekoji viņai, ievedsmo ēst veselīgi,tāda neitrāla, reklāmas tikpat kā nav proflā. Vienīgais man viņa šķiet ļoti par tievu, protams, katram sava gaume, bet nedaudz klāt svars un trenets augums, manuprāt, butu labak)
@kristina_andza(sekoji pasen, patik, ka padalās ar daudz ko vērtīgu, piemeram, par sūtījumu atmuitošanas un viņa parasti pati daudz ko pārbauda pirms ieteikt. Šķiet tāds dzīves gudrs cilvēks, nav kur piesieties)
@healthylivinglv(arī patīk, dzīvs piemērs kā no apaļīga cilveka pamazām pārvērsties slaidā un sportiskā, sekoji sen, tāpēc interesanti)
Un jusu versijas sakarīgajiem influenceriem? Vai domas par seit minētajiem
VIP @ 23.07.2021 15:20Samanta Tīna ?♀️
Viņa par to mazo sūda zilumu uztaisija vairākus storijus. WTF kaut kāds pilnmēness nenāk?
Tad, kad apkauno Latviju eirovīzijā, tad viņa ir visu uz maksimumu izdarijusi un ir profesionāle, bet kad māsiņa uztaisa mini zilumu - viss, traģēdija, nevar uzticēties profesionāliem mediķiem, roka norakstāma, nevar uzstāties, jo neviens dēļ ziluma neatnāks uz viņas koncertu. Jeijbogu, cik stulba.
man vienreiz sabakstiija abas rokas taa, ka zilumi bija visapkaart, kaa pie traka luuzuma. Nu neko, vilku dzhemperi darbaa, ja bija jaunie klienti, lai nepadomaa, ka es tizls narkomaans 😄Undiya @ 23.07.2021 15:36Es par to zilumu ar iesmēju. Man ir bijis tā, ka pa pusroku un ir bijis, ka nekas nepaliek - durot pie vienas un tās pašas māsiņas, mazpilsētā. ?
Domāju, ka ir vēl kādi apstākļi kas to var ietekmēt, ne tikai pareizs vai nepareizs dūriens.