cik stulbi un nožēlojami, ka mūsdienu jaunatne savam stulbumam, slinkumam, briesmīgajam raksturam, nožēlojamam gribasspēkam sprauž priekšā un pakaļā depresija. Nu jau arī bipolārie traucējumi. Ok, jā, par mentālo veselību runā vairāk nekā agrāk un tas ir apsveicami, bet sudrabkaija ir nr.1 kas to izmanto (arī AmunaDavis).Pistācija @ 20.07.2021 14:23Aiz nekā nedarīšanas noskatījos Pārkeras video https://www.youtube.com/watch?v=7kxfIhbX_LU
Un Sudrabkaija tur ir minēta, tad Sudrabkaija uztaisīja sevi par nabadzīti atkal. :D
Es gribu visu zināt!
cory @ 20.07.2021 12:47Instagram explore sadaļā man parādījas Paulas Kalniņas jaunākā bilde. TĀS lūpas. Es esmu vienkārši šokā.
Vizlai vēl tālu līdz Kailijai Dženerei, bet šitai jau ir par daudz.
Vibe @ 18.07.2021 20:22
Viņš vienkārši vienmēr vēlas būt visur pirmais, labākais taču tā nav un jūtas apdraudēts. Stefa un Janīna ir jauki cilvēki apkārt Dāvim un Dāvim bez viņiem nebūtu nekā, atbalsta, draudzības un dzīves biedru.
Dāvis ir ļoti stulbs cilvēks un ļoti pazemo to Janīnu, Stefa atkal baigi tā neatļauj.
Amuna Dāvis tu esi preitgs lops.
Mazaa15 @ 20.07.2021 17:03Kurai Angļu val. daudz labāk padodas noteikti var precīzāk iztulkot. Tas redzams visiem. Tāds savāds citāts.
Mazaa15 @ 20.07.2021 17:03Kurai Angļu val. daudz labāk padodas noteikti var precīzāk iztulkot. Tas redzams visiem. Tāds savāds citāts.
Sisenis @ 20.07.2021 17:24
Taču iemet to citātu te, es nezinu kā to Rafiku atrast.