la femmina @ 10.07.2021 15:19Zinu, zinu, ja nepatīk var neskatīties utt. Bet man ir žēl to ģimeņu kuriem grūti tik pie bērniem vai nevar būt bērnu un tad ir Vucēna... Kura pie katras izdevības savus bērnus kaut kur nogrūdīs, lai var atpūsties!
kuuuuka @ 10.07.2021 16:34Vucēna no pirmdienas uz mēnesi atsakās no alko. Diez šovakar tad nodos pa bundžām kārtīgi? ?
fifa @ 10.07.2021 14:32Ļoti patika kā Juta izteicās par attiecībām, ka grib pasargāt, negrib plātīties, lai to darot citi. Haha ?
tas ,ka internetā neredzi visu,nenozīmē, ka tur nekā navAleksandra32 @ 10.07.2021 18:15
Būsim reāli - ko tad Juta šobrīd par savām attiecībām varētu publicēt? Savas whatsapp sarakstes? Tad, kad bija ASV, jau publicēja pietiekami daudz un gana atspoguļoja savus pārbraucienus ar Juri. Tāpat Facebook uzreiz paziņoja, ka ir attiecībās. Ja jau tik ļoti gribēja savas attiecības sargāt, tad nav ko tur runāt. Turklāt nekas jau no tām attiecībām arī šobrīd vēl nav.
isanalapsa @ 10.07.2021 20:20tas ,ka internetā neredzi visu,nenozīmē, ka tur nekā nav
JDGM @ 10.07.2021 23:18Es nesaprotu vai man tikai tā izliekas, ka Vucenam mazā uz pasākumiem un kopā ar viņu uz kafejnīcu dodas tikai pamperi? Saprotu ka ārā ir karsts un mazie mokas, bet liekas mazliet par traku.
kas par Danju? Kā Insta atrast?vivii @ 11.07.2021 00:43Galvenais, ka Vucenas Danja, joprojām, seko Rafam un viņš viņam. Bet Vucena un Danja neseko viens otram, bildes arī viens otram nelaiko, izskatās, ka tur lielā draudzība arī ir cauri.
Nu neticas, ka viss ir noticis tā mistiski, vienā dienā, ka Rafa viņu atšuj un viss ?
vivii @ 11.07.2021 00:43Galvenais, ka Vucenas Danja, joprojām, seko Rafam un viņš viņam. Bet Vucena un Danja neseko viens otram, bildes arī viens otram nelaiko, izskatās, ka tur lielā draudzība arī ir cauri.
Nu neticas, ka viss ir noticis tā mistiski, vienā dienā, ka Rafa viņu atšuj un viss ?
Wonder woman @ 11.07.2021 11:26
Varbūt Rafam beigas Danja patīka vairak,ka Vucens,tā visa aicināśana uz villu utt,Es pat nebrinos,ja tur bija kads 3some,nebutu brinums ,ja tā butu isteniba,par ko tā Vucens tada soka bija ,kad aizbrauca uz Ibizu,Danja ari bija ap to pašu laiku Ibiza ,moška tiesham Vucenu nomainija pret Danju!
Bernu nepienjem jo varbūt beigas Danjas!
Nu tas tā Protams fantazejot ???
Aleksandra32 @ 10.07.2021 18:15
Būsim reāli - ko tad Juta šobrīd par savām attiecībām varētu publicēt? Savas whatsapp sarakstes? Tad, kad bija ASV, jau publicēja pietiekami daudz un gana atspoguļoja savus pārbraucienus ar Juri. Tāpat Facebook uzreiz paziņoja, ka ir attiecībās. Ja jau tik ļoti gribēja savas attiecības sargāt, tad nav ko tur runāt. Turklāt nekas jau no tām attiecībām arī šobrīd vēl nav.