Seina @ 05.07.2021 16:38
es brīnos, kāpēc šeit tik ļoti neheito to KivičLieni, jo tas ir kaut kāds unikums, cik slikta māte viņa ir!
Vakardien atkal storijs, kur gozējās spogulī, atrādot savu nothing special ķermeni un PIE PAKAĻAS kaut kur aizmugurē bērns. Kārtējo reizi pierādījums, ka bērns viņai ir pie pakaļas, tāpat kā pārējie viņas bērni, kurus savulaik pameta.
AivijaBleka @ 05.07.2021 17:40
Kā man riebjas, ka viņa visur liek to hashtag “momof4”.. bit** please! Kā tāda sažuvusi 2000.gada modes rozīne izskatās un māte viņa ir briesmīga
AivijaBleka @ 05.07.2021 17:40
Kā man riebjas, ka viņa visur liek to hashtag “momof4”.. bit** please! Kā tāda sažuvusi 2000.gada modes rozīne izskatās un māte viņa ir briesmīga
Jūs pieminējāt tas bezdarbnieces/vientuļas māmiņas, kas iesaistās NL un tieši skatos, viena paziņa, kas atbilst “parametriem” ielikusi pirmo story ar NL
Nesaprotu, kur viņas ņem naudu, ja darba nav- tā pasūtīšana taču maksā naudu.
Man arī viena pazīstamā, kura atbilst "parametriem" un tikko iesaistījusies NL.😁
Bonusā ar visu lieko svaru un beigtiem zobiem.
Apathy @ 05.07.2021 20:22Jā tur nav ko diskutēt vispār, cik tur tā tievēšana.. tas viss ir vnk bizness un nauda, tas arī viss. Tievēt var arī bez pulveriem, bet pārdot un iesmērēt pulverus, tas ir viņu darbs.
ZhuZhuu @ 05.07.2021 22:32Atejot no NL tēmas....labi, varbūt man kā hokeja fanei tas vienkārši šķita ne visai un tās,kam hokejs vienaldzīgs teiks, ka chill, bet!!!! Man šķita jocīgi, ka dienā kad Latvija sēro par talantīgā, jaunā hokejista traģisko aiziešanu, kad ziņu portāli pilni ar skumjo ziņu, Aisha tāda - šovakar ir īstais laiks paziņot, ka martā apprecējos! Jūlijā (!!!) pēkšņi vajag paziņot, ka martā (!!!) apprecējos. "Ja nu kādam bija aizdomas"... Nē,visiem ir vienalga, it sevišķi šovakar.
Tagad viņa mani besī vēl vairāk ?
ZhuZhuu @ 05.07.2021 22:32Atejot no NL tēmas....labi, varbūt man kā hokeja fanei tas vienkārši šķita ne visai un tās,kam hokejs vienaldzīgs teiks, ka chill, bet!!!! Man šķita jocīgi, ka dienā kad Latvija sēro par talantīgā, jaunā hokejista traģisko aiziešanu, kad ziņu portāli pilni ar skumjo ziņu, Aisha tāda - šovakar ir īstais laiks paziņot, ka martā apprecējos! Jūlijā (!!!) pēkšņi vajag paziņot, ka martā (!!!) apprecējos. "Ja nu kādam bija aizdomas"... Nē,visiem ir vienalga, it sevišķi šovakar.
Tagad viņa mani besī vēl vairāk ?