Candycane @ 19.12.2019 16:07Ko domājat par Paulu Kalniņu IG. Skaista meitene bija...bet taaaas lūpas!! Tā parkačātas, pēdejos storijos izskatās, ka viņas kuru katru brīdi uzsprāgs. Es nesaprotu, kā cilvēks var sevi tā sakropļot. Nekā skaista neredzu, laikam pašai normāli liekas
Candycane @ 19.12.2019 16:07Ko domājat par Paulu Kalniņu IG. Skaista meitene bija...bet taaaas lūpas!! Tā parkačātas, pēdejos storijos izskatās, ka viņas kuru katru brīdi uzsprāgs. Es nesaprotu, kā cilvēks var sevi tā sakropļot. Nekā skaista neredzu, laikam pašai normāli liekas
biju redzējusi, bet pēdējie storiji ārprātsCandycane @ 19.12.2019 16:07Ko domājat par Paulu Kalniņu IG. Skaista meitene bija...bet taaaas lūpas!! Tā parkačātas, pēdejos storijos izskatās, ka viņas kuru katru brīdi uzsprāgs. Es nesaprotu, kā cilvēks var sevi tā sakropļot. Nekā skaista neredzu, laikam pašai normāli liekas
What @ 19.12.2019 21:29Danebergsones pēdējais storija smaids laikam veltīts visam lilit dāmām?
What @ 19.12.2019 21:29Danebergsones pēdējais storija smaids laikam veltīts visam lilit dāmām?
Diez vai tad pupus liktu + vīrs neizskatās, ka izturēs šitos un Kristīni, kur nu vēl vienu.Cocoth @ 19.12.2019 23:15Dzenes laivā bija komentārs par aizdomām ka viņa gaida trešo bēbi, bet to komentāru noignorēja ?
Cocoth @ 19.12.2019 23:15Dzenes laivā bija komentārs par aizdomām ka viņa gaida trešo bēbi, bet to komentāru noignorēja ?
Cuddles @ 20.12.2019 09:04Man arī threebirdies patīk. Viena no retajām, kurai kā piesekoju, tā arī sekoju. Citas insta mammas ātri apnīk. Patīk, ka viņa neslēpj to, ka ir grūti, bet tajā pašā laikā tomēr dara in cīnās savu meiteņu dēļ, proti, nodrošina visādas aktivitātes, kopā gatavo utt.