Bet es neesmu dzirdējusi par tādām veselības likstām, kas liegtu svaru samazināt ar veselīgu uzturu un mērenu, individuāli piemērotu ēdienkarti ar kaloriju deficītu.
Shayk @ 28.06.2021 21:18Es ari uzreiz nodomaju, ka Juta laidis prom uz US.
Daisey @ 28.06.2021 23:13No vienas puses,nav mana darīšana, bet no otras- es nespēju noskaitītes to kā vucēna izturas pret saviem bērniem. Tas Ibizas brauciens (kad bērniņam bija knapi 3 mēneši?) - bērnam pirmie 3 mēneši ir kā 4.ais trimestris, kur vajag mammas tuvumu 24/7(KUR NU vēl priekšlaikus dzimušam), bet šī vazājas pa pasauli visur. Vazaņķe. Par barošanu arī. Aizpirž uz Krieviju (vai kur tur viņa bija) un tamdēļ nevar barot vairs. Pati bez maz vai instagram pasmejas. Pajautā viedokli par Turciju -ko viņai darīt (Tu bļeģ pasēdi un padomā, varbūt padomā par bērniem un atslēdzies no instagrama uz laiku). Pašai sava galva nav? Normāli kāds atklāti pateica, lai nebrauc nekur un tad nu nabadzīte sadusmojās, ka naudu jāpelna, jo citādāk jau valsts nemaksā? atrodi tad normālu darbu un sēdi BKA. Tagad puika kaut kādā nometnē. Vucēna -labi, ka Tev ir tāda mammīte,kurai laiks audzināt bērnus tavus. Nevajag dzemdēt,ja esi vēl lati bērna prātā un pirmajā vietā ir tikai baļļuki. FUJ!! Man ir ļoti žēl bērnu. Nekādu uzmanību nevelta. Un tas,ka bērniem papuki aizmukuši,tas jau ir tās čūskvecenes pašas nopelns. Nevajag būt tādai BITCH.
Daisey @ 28.06.2021 23:13No vienas puses,nav mana darīšana, bet no otras- es nespēju noskaitītes to kā vucēna izturas pret saviem bērniem. Tas Ibizas brauciens (kad bērniņam bija knapi 3 mēneši?) - bērnam pirmie 3 mēneši ir kā 4.ais trimestris, kur vajag mammas tuvumu 24/7(KUR NU vēl priekšlaikus dzimušam), bet šī vazājas pa pasauli visur. Vazaņķe. Par barošanu arī. Aizpirž uz Krieviju (vai kur tur viņa bija) un tamdēļ nevar barot vairs. Pati bez maz vai instagram pasmejas. Pajautā viedokli par Turciju -ko viņai darīt (Tu bļeģ pasēdi un padomā, varbūt padomā par bērniem un atslēdzies no instagrama uz laiku). Pašai sava galva nav? Normāli kāds atklāti pateica, lai nebrauc nekur un tad nu nabadzīte sadusmojās, ka naudu jāpelna, jo citādāk jau valsts nemaksā? atrodi tad normālu darbu un sēdi BKA. Tagad puika kaut kādā nometnē. Vucēna -labi, ka Tev ir tāda mammīte,kurai laiks audzināt bērnus tavus. Nevajag dzemdēt,ja esi vēl lati bērna prātā un pirmajā vietā ir tikai baļļuki. FUJ!! Man ir ļoti žēl bērnu. Nekādu uzmanību nevelta. Un tas,ka bērniem papuki aizmukuši,tas jau ir tās čūskvecenes pašas nopelns. Nevajag būt tādai BITCH.
Miaa @ 29.06.2021 00:42Bieži vien sievietēm, kuras nevēlas bērnus (es tajā skaitā), no apkārtējiem nākas noklausīties pārmetumu jūru: "kad būs savējais, būs savādāk", "savējo uzreiz iemīlēsi", "būs savējais, radīsies mātes jūtas" utt., a, vot, Vucēna ir pierādījums tam, ka tā vis' nav (nesaku, ka nemīl savus bērnus, bet runāju konkrēti par to, ko redzam viņas IG saturā). Nebūtu radījusi bērnus un būtu dzīvojusi tikai sev, būtu atbildīga tikai par sevi un miers, a tagad kāds ir rezultāts? Divu bērnu māte, kurai patīk skraidīt apkārt pa pasauli un tusēt, un divi bērni, kurus gan jau izaudzinās vecmāmiņas, vectētiņi un auklītes. Stāsta morāle: nākamreiz, kad kāda sieviete teiks, ka nevēlas bērnus, necentīsimies viņu pārliecināt par pretējo, citādi sanāks kā Vucēnas gadījumā - bērni ta' ir, bet no mātes jūtām tāds čušš vien. Rezultātā: cieš visi.
LaLo @ 29.06.2021 07:09
Bet Vucēna jau teica, ka bērnus grib un varētu vēl pāris uztaisīt.?