Es nesekoju nevienai no NL, man viss tāpat ir skaidrs no šeit rakstītā. Es negribētu tur būt un brauciens ir prasts. Tirgus, lētais all inclusive, fuj. Bet tomēr katram savs, šis ir tāds prasto ļautiņu izpriecas brauciens, kuram trūkst izdomas, bez jebkādas kultūras un redzesloka paplašināšanas. Katrīne pati tajā NL arī tāda tirgus babene, man būtu kauns no tādas kompānijas un tāda atspoguļojuma. Gan jau pašas LV atskaidrosies un sapratīs, cik prasti viss no malas izskatās, bet turpinās pašas sev izskaidrot, ka šis forums ir "haters gonna hate" variants, kaut gan sen jau šeit ir daudz sakarīgas sievietes, kuras raksta objektīvus komentārus. NL produkcijai neticu, kā jau jebkuram zīmolam, kurš ražo visu - nu nevar viss būt labs. Ticu, ka šādas tādas pērles tur ir atrodamas, kuras ik pa laikam palietot, bet ne jau ikdienā sēdēt uz tās produkcijas. Kā arī man liekas, ka pati Katrīne pirms NL izskatījās daudz labāk, bija sievišķīgāka, piezemētāka, atklāta, bet ar tādu noslēpumu - forša sieviete, tagad tāda baigā žagata palikusi, skandelē pa instagramu, regulāri iekuļas skandālos, dzerstās, nu tā neforši liekas. Kā mamma gan liekas forša, rūpējas par meitām, kā arī meitas ļoti patstāvīgas, talantīgas. Bet vispār tās NL dāmas arī šķiet ļoti basic - basic brendus pērk, basic lietas patērē un basic ceļojumi - Ēģipte un Turcija, wow.