C00L Dzipsy @ 20.06.2021 16:25
Kāds vēl atveseļošanās periods?! Resnais pelmenis jau vairāk kā pirms gada paziņoja, ka nestrādās neko un Stefa ar Janīni viņu uzturēs. Un tā tas arī notiek jau ilgstoši. Operācijai nauda jāubago. Savu veselību pats salaida dēlī, jau sen zināja, ka ir problēmas ar muguru, neko nedarīja lietas labā, lai iztiktu bez operācijas.
isanalapsa @ 20.06.2021 14:58Man nešķiet,ka Gints ir laimīgs. Izskatās,ka instagramā tikai kaut ko cenšas pierādīt,bet patiesībā nav sajūsmā. Ne vairs alu var iedzert,ne satikt draugus, ne paceļot. Būs ticis zem tupeles vai arī patiešām tas ir viņa dzīves jaunais aicinājums,var jau būt,bet joprojām neizskatās diži laimīgs
Labs jautājums! Man būs grūti atbildēt,bet tas ir tikai mans redzējums,ka kaut kas tur nav. Pat spotify redzu,ka vairs neklausās savas mīļākās grupas, bet jau kaut ko citu. Jā,visi ar attiecībām pamainas,bet vai pilnībā aizmirst sevi,savu gaumi un intereses? Nē,tas nav par spotify :D tas ir kopumā,jo redzu,ka viņš ir atkāpies nedaudz no savas personības,plūstot līdzi Jekaterinai. Hmm,varbūt tas ir labi,es nezinu,daudzas sievietes jau priecātos,ka vīrietis skrien pakaļ,bet cik ilgi tā būs? Tās ir manas pārdomas,nekā konkrēta vai apstiprinošaFresh @ 20.06.2021 18:03
Abi izskatās laimīgi
Un kādam, tad Gintam būtu jāizskatās, lai šķistu laimīgs?
Jekaterina,manuprāt,būs ļoti laba mamma,kaut kas tā man liek domāt,bet par Ginta lomu nezinu,diezgan nepārliecina,bet nevaru aprakstīt kādēļmissfortune @ 20.06.2021 19:05
Man šķiet, ka Gints pat nenojauš, kā mainīsies viņa dzīve pēc mazās ienākšanas dzīvē. Viss būs ok, līdz tam brīdim, kad viņš sapratīs, ka bērns nav tikai skaista bilde.
Mia6 @ 20.06.2021 20:07@Vikelaura storijos var redzēt Agritu. esmu šokā par viņas aprisēm. Cik viņai ir gadu?
jāpiemin, ka reti neizglītots viņš arī ir. Tik daudz pareizrakstības kļūdas un anglicismu sen nebiju redzējusi. Par to, ka prasīja, lai noziedo operācijai, tad rodas jautājums cik viņš samaksāja par zobiem? Jo Raivis nav ne tuvu lētākais zobārsts Rīgā.SaltedCaramel @ 20.06.2021 18:12
Gluži manas domas - uzedies pelmenis bez darba, kas čīkst un pīkst un burtiski ubago. Visu laiku grib dāvanas. Nez ko viņš Stefai dzimšanas dienā uzdāvināja?
Agritai ir 4 bērni. Iespējams varētu būt pie viņas aprisēm.varbūt viņai kādas veselības problēmas?
Kamēr citas mammas Latvijā satraucas, kā pārdzīvot karstumu ar zīdaiņiem, tikmēr Strēle ar savām priekšlaikus dzimušajam dvīņiem aizlido uz siltajām un tur saulē.
Agritai ir 4 bērni. Iespējams varētu būt pie viņas aprisēm.varbūt viņai kādas veselības problēmas?
missfortune @ 20.06.2021 19:02Kamēr citas mammas Latvijā satraucas, kā pārdzīvot karstumu ar zīdaiņiem, tikmēr Strēle ar savām priekšlaikus dzimušajam dvīņiem aizlido uz siltajām un tur saulē. ?♀️?