začeits @ 17.06.2021 08:51fucking bērni.....
viņiem tiešām būs labāk ar omi, jo nu kā māte viņa ir ****
kaut kā šķiet, ka attieksme pret Vitu ir tāda dēļ tā noplaukušā tēva
C00L Dzipsy @ 17.06.2021 10:44Ko viņas tur var *irst - darba brauciens, kā tad! ? Tak pašas pirms tam skandināja, ka Jāņus dzers Turcijā. Sauliete tak ņem bērnus līdzi, daudzas ņem vīrus līdzi. Kāds darbs ar bērniem un vīriem? ? Kāds vienkārši grib norakstīt izdevumus "komandējumā", tas arī viss.
Un Vucēna būtu vismaz šortus uzvilkusi, nevis visiem rādījusi savu vulvu caurspīdīgās apenēs no paša rīta. ?
Shayk @ 17.06.2021 12:31Baiba taisa IG live, bet tur vienmer tik kadi 5 cilveki skatas.
Vucena filme storijus mezginu trusikos.?♀️Vina atstaj loti prastas un vulgaras sievietes iespaidu. Ka vina runa un lamajas.?
Ar tadu attieksmi vina tiesam neatradis sev high caliber man.
tak viņa FOTOŠOPĒ! Tā bilde, kur Ziedlejās. Vēders ir samazināts no sāna. Kompleksainā govs. Māte dzeguze nr.2core @ 17.06.2021 11:38Izskatās, ka dzenīte pati visu laiku uzprasās, lai par viņu parunā, re cik es labi izskatos, nevajag man fotošopu, ceļ augšā vecas lietas. Nu mēs taču sapratām? Cik var...
C00L Dzipsy @ 17.06.2021 12:38Es arī nesaprotu tos Baibas "live" priekš pieciem cilvēkiem. Kaut ko vienmēr runā un neko jēdzīgu nepasaka, maļ vienu un to pašu uz apli. Tikai lieki tērē savu laiku uz tiem "live". Būtu labāk tā vietā pietupienus taisījusi.
Ganjau kaut kādā soctīklu lekcijā redzējusi, ka vajag taisīt live video. Tagad daudz kur skandina, ka ir svarīgi postot video un filmēt live. Bet nu nezinu, vai tiešām visiem tā vajag darīt?? 😀
Ganjau kaut kādā soctīklu lekcijā redzējusi, ka vajag taisīt live video. Tagad daudz kur skandina, ka ir svarīgi postot video un filmēt live. Bet nu nezinu, vai tiešām visiem tā vajag darīt?? 😀