Greyworld @ 16.06.2021 22:30Vucēna jau domā, ko darīt ar mazo, kas brauks uz savu Turciju. Atstāt uz nedēļu vai ņemt līdzi. Man tas šķiet pilnīgi stulbi, vai tiešām nevar kādu laiku nolikt malā savas iegribas un palikt mājās kopā ar savu nesen dzimušo meitiņu? ??
Alegorija @ 16.06.2021 18:01Cilvēks ar anoreksiju diemžēl barojas no visas tās šokēšanās par svaru, savādāk jau nebūtu likusi to story, ja nezinātu, ka to publicēs dzeltenie un visi šausmināsies.
Man viņa nesaista stila ziņā, bet ir vismaz viena māmiņa influencere, kas rūpējas par savu bērnu, nevaimanā cik tas ir grūti un gan jau velta bebim 100% uzmanību. Arī ļoti korekta, nefočē sevi apakšveļā, kamēr fonā bērns ? un netaisa drāmas. Bet nu žēl, ka cilvēkam tādas psiholoģiskas problēmas, zinu cik grūti ar savu galvu cienīties..
Shayk @ 16.06.2021 22:56Ka Vucena esot Turcija pelnis naudu labak neka esot Latvija????
Greyworld @ 16.06.2021 22:30Vucēna jau domā, ko darīt ar mazo, kas brauks uz savu Turciju. Atstāt uz nedēļu vai ņemt līdzi. Man tas šķiet pilnīgi stulbi, vai tiešām nevar kādu laiku nolikt malā savas iegribas un palikt mājās kopā ar savu nesen dzimušo meitiņu? ??
Sintijauzava @ 16.06.2021 23:03Jūs tik naskas uz svešu sieviešu nosodīšanu,varbūt piesakieties rindā palīdzēt? Viņa noteikti nebija domājusi,ka nonāks situācijā kad ir viena ar 2 bērniem,bez vīra palīdzības.Sakiet ko gribiet,bet nekas nav tik vienkārši kā no malas izskatās.Kad bija Rafa blakus viņa ar Neitu dzīvojās dien,dienā.Viņa mīl savus bērnus un dara labāko ko savā situācijā var izdarīt.Tā kā viņas strādā,nestrādā neviens,pat ja jūs nesaprotat ko viņas dara.
Sintijauzava @ 16.06.2021 23:03Jūs tik naskas uz svešu sieviešu nosodīšanu,varbūt piesakieties rindā palīdzēt? Viņa noteikti nebija domājusi,ka nonāks situācijā kad ir viena ar 2 bērniem,bez vīra palīdzības.Sakiet ko gribiet,bet nekas nav tik vienkārši kā no malas izskatās.Kad bija Rafa blakus viņa ar Neitu dzīvojās dien,dienā.Viņa mīl savus bērnus un dara labāko ko savā situācijā var izdarīt.Tā kā viņas strādā,nestrādā neviens,pat ja jūs nesaprotat ko viņas dara.
Enazenaz @ 16.06.2021 23:19
Ko Tu te pļūti? ? Ar Neitu dzīvojās Rafa un tas arī bija vienīgais īstais laiks,kad tas puika kārtīgi redzēja savu mammu! Un tagad, mazā Vita, ies to pašu ceļu.
NL tak tādu piķi pelna, lūdzu-ir iestādes,kur ir aukles uz ceļojuma laiku. Lai ņem tādu