Tramonto @ 09.06.2021 00:05Tu tici,ka caur Instagram var nodot negativas domas? Tad jau influenceri katru dienu sev kaut ko lauztu. Brinos,ka Didrihsone vel ir dziva…
AAA93 @ 09.06.2021 19:48Nē, nu Lienes Kivičas stils ir kaut kas ?
MaijaPaija @ 09.06.2021 19:07Kad Didrihsone iemācīsies izrunāt pilsētas nosaukumu pareizi !? Tā griež ausīs , ka nevar izturēt.
Aleksandra32 @ 09.06.2021 20:08
Speciāli gāju skatīties. Viņa vēl bildē norādījusi, ka tas ir Ralph Lauren, lai kāds, nedod Dievs, nepadomā, ka tās ir centrāltirgus šmotkas, lai gan tieši tā arī izskatās. :: Un vēl tās leoparda saulenes... Bet vispār ļoti labi sader kopā ar Kiviča kreklu. Tāds tādu atrod.
Pieņemu, ka NEKAD. Viņa raksta un runā tik nepareizi, ka es jau vairs pat nebrīnos. Mani drīzāk pārsteidz tie retie storiji, kuros visi vārdi uzrakstīti pareizi. Dažreiz var tikai pašokēties, kā vispār kādu vārdu var uzrakstīt tik nepareizi un kropli.
tā josta nav pat pie tās kleitas un tā kleita ir tik veca, ka iederas vintage. Es nekad tādu par velti neņemtu. Liekās, ka atrasta humpalās un ieraudzīta birka un paņemta tikai dēļ tās birkas, lai varētu pateikt, redz, man Ralph Lauren kleita😄🤦♀️LaLo @ 09.06.2021 23:38
Šitādās kleitās ar tādām jostām modē bija iet uz zaļumballēm gadus 10-12 atpakaļ.?
Bjork @ 10.06.2021 08:09tā josta nav pat pie tās kleitas un tā kleita ir tik veca, ka iederas vintage. Es nekad tādu par velti neņemtu. Liekās, ka atrasta humpalās un ieraudzīta birka un paņemta tikai dēļ tās birkas, lai varētu pateikt, redz, man Ralph Lauren kleita??♀️
Bjork @ 10.06.2021 08:09tā josta nav pat pie tās kleitas un tā kleita ir tik veca, ka iederas vintage. Es nekad tādu par velti neņemtu. Liekās, ka atrasta humpalās un ieraudzīta birka un paņemta tikai dēļ tās birkas, lai varētu pateikt, redz, man Ralph Lauren kleita??♀️
Enazenaz @ 11.06.2021 23:20Vucēna atstāja savu mazo Vitiņu un aizlido uz Krieviju, uz NL tusiņu. Lūk, prioritātes ?
Enazenaz @ 11.06.2021 23:20Vucēna atstāja savu mazo Vitiņu un aizlido uz Krieviju, uz NL tusiņu. Lūk, prioritātes ?
core @ 12.06.2021 00:04Sauliete likās kādreiz ok, vēl pati kkad runāja, ka viņai nav svarīgi dārgi apģērbi utt. Bet pēdējā laikā tāaa uzsver cenas, zīmolus, to cik skaista. Galvenais, lai guess, dior, MK utt vēl tajā ģimene burkā- dzerot tikai šampjus pa 60 eur, kas tas par šampi par 3,80. To nevarot dzert.... Nu nav viņa tik šika. Bieži dzer kaut ko vienkāršu :D
core @ 12.06.2021 00:04Sauliete likās kādreiz ok, vēl pati kkad runāja, ka viņai nav svarīgi dārgi apģērbi utt. Bet pēdējā laikā tāaa uzsver cenas, zīmolus, to cik skaista. Galvenais, lai guess, dior, MK utt vēl tajā ģimene burkā- dzerot tikai šampjus pa 60 eur, kas tas par šampi par 3,80. To nevarot dzert.... Nu nav viņa tik šika. Bieži dzer kaut ko vienkāršu :D