makitta9 @ 07.06.2021 22:27Instagrams ir tikai viena šaura niša šajā bērnu publicēšanas un blamēšanas sakarā. Atsaucīgo māmiņu forums feisbukā ir pilns ar diskusijām, kur mammītes ar saviem vārdiem, uzvārdiem diskutē par bērnu nesaturēšanu, aizcietējumiem un pubertāti. Es nezinu, kas man kā bērnam liktos trakāk - tizls storijs ig vai ka mamma feisbukā 25k dalībnieku forumā diskutē par manu privāto dzīvi un neērtajām tēmām
vivii @ 07.06.2021 22:37
Par šo piekrītu 100% ????
Kad biju stāvoklī, tad pieteicos tajā grupā, piedzima mazais, sāku lasīt diskusijas un sapratu … tā grupa nav man ???
Reāli domāju, ka tur runās kaut ko normālu, izrādījas, ka visas apspriež kakas un to krāsu vai diršas viena ar otru, pārmet viena otrai, cik citas ir sliktas mātes vai nosoda citu ģimenes, vīrus.
Labi ja 10% noderīga info par bērniem.
Principā, katra diskusija izvērtās par kašķi, neatkarīgi vai bija runa par autosēdeklīti, vai bērnu drēbītēm. ??
Redrose @ 07.06.2021 22:16
Un?
Lai tak Sauliete un citas liek savus bērnus Ig, bet vai tiešām jābūt tik tizliem un stulbiem cilvēkiem un jāspriež pat par bērna celulītu?. Tas ir max stulbi.
Citam tā prātiņa ir vairāk , citam ne tik .
Alegorija @ 08.06.2021 15:53Kas Agnesei Strodei par zilumiem? ?
Alegorija @ 08.06.2021 15:53Kas Agnesei Strodei par zilumiem? ?
Beciņa @ 08.06.2021 17:27
Viņa izskatās tik ļoti fiziski slima. Tā sejas āda, ādas krāsa, kauli spiežas. Ļoti, ļoti neveselīgi un nesmuki
Man laikam skaidrs,bet ljoti nepatika vinjas teiktais. Nevajag savas traumas delj savas neveiklibas vai kljudam norakstit uz kada skaudibu vai vel ko citu. Man ari ir bijushi dzive brizi,kad nepartraukti kaut kas savads notiek,ari traumas. Bet tadas parasti notiek nevis delj cita cilveka sliktam domam vai lastiem. Ja notiek vairak par 1 gadijumu isa laika,ir japiebremze un japarskata kaut kas sava dzive Tas var but sava veida bridinajums .Bet tadu traumu var pasniegt ari sargengjelis,lai pasargatu no lielakas tuvojoshas nelaimes tada veida noliekot savu aprupejamo mierigaka dzives ritma. Ticu ljaunajai acij,energijas vampiriem,bet tad cilvekam,jabut blakus,lai varetu kaut kada veida iespaidot. To esmu sajutusi 1 reizi sava dzive un ljoti stipri,bet nesapratu no ka,jo darba bija vairaki jauni kolegi un pati jau drizuma mainiju darbu. Man bija kaut kads nereals speku izsikums tikko ienacu telpa,kur bija visi darbinieki. It ka kads energiju izsuktu. Ka nomainiju darbu,ta pazuda shi sajuta. Mani nepamet doma,ka Juta nav samierinajusies ar shkirshanos.Shayk @ 08.06.2021 22:45Ka jus domajat uz ko Juta teme ar tiem lastiem??
Tramonto @ 08.06.2021 23:24Man laikam skaidrs,bet ljoti nepatika vinjas teiktais. Nevajag savas traumas delj savas neveiklibas vai kljudam norakstit uz kada skaudibu vai vel ko citu. Man ari ir bijushi dzive brizi,kad nepartraukti kaut kas savads notiek,ari traumas. Bet tadas parasti notiek nevis delj cita cilveka sliktam domam vai lastiem. Ja notiek vairak par 1 gadijumu isa laika,ir japiebremze un japarskata kaut kas sava dzive Tas var but sava veida bridinajums .Bet tadu traumu var pasniegt ari sargengjelis,lai pasargatu no lielakas tuvojoshas nelaimes tada veida noliekot savu aprupejamo mierigaka dzives ritma. Ticu ljaunajai acij,energijas vampiriem,bet tad cilvekam,jabut blakus,lai varetu kaut kada veida iespaidot. To esmu sajutusi 1 reizi sava dzive un ljoti stipri,bet nesapratu no ka,jo darba bija vairaki jauni kolegi un pati jau drizuma mainiju darbu. Man bija kaut kads nereals speku izsikums tikko ienacu telpa,kur bija visi darbinieki. It ka kads energiju izsuktu. Ka nomainiju darbu,ta pazuda shi sajuta. Mani nepamet doma,ka Juta nav samierinajusies ar shkirshanos.
Tu tici,ka caur Instagram var nodot negativas domas? Tad jau influenceri katru dienu sev kaut ko lauztu. Brinos,ka Didrihsone vel ir dziva…Enazenaz @ 08.06.2021 23:59
Juta ir publiska persona un katrs cilvēks,kurš skatās viņas storijus, var nodomāt visādas lietas. Un cilvēki bieži pat nezina, cik sliktas domas var atspēlēties uz otra dzīvi. Pati to esmu pārbaudījusi uz savas ādas un tas cilvēks nebija blakus ne minūti.
Man gan liekās, ka Jutai ir pajāt par šķiršanos. Tāpat kā Gintam.
Bija kontakts-bija sliktas lietas. Izsledzat no savas dzives-viss ok. Par to es ari ieprieksh rakstiju,ka ir jabut fiziska kontakta ar cilveku,lai tas spetu nodarit ko sliktu. Diez vai kads to speja skatoties vinjas storijus caur instagram,jo vinja ir publiska persona. Bet,ja vinja pati tam tic,lai sledz savu kontu.vivii @ 09.06.2021 00:49Es gan ticu, ka cilvēkiem var notikt sliktas lietas, ja kāds sūta sliktas domas un raida sliktu enerģiju.
Pati to esmu piedzīvojusi un ilgi neticēju, bet kā izslēdzām to cilvēku no savas ģimenes un pārtraucām kontaktu , tā viss norimās.
Pirms to izdarījām, katru reizi kā bija kāds kontakts ar to cilvēku tā pēc tam notika kaut kas sliks.
No sākuma tam nepievērsām uzmanību, bet kad sliktie notikumi kļuva sistemātiski, tad. sākām aizdomāties.
Tramonto @ 09.06.2021 00:55Bija kontakts-bija sliktas lietas. Izsledzat no savas dzives-viss ok. Par to es ari ieprieksh rakstiju,ka ir jabut fiziska kontakta ar cilveku,lai tas spetu nodarit ko sliktu. Diez vai kads to speja skatoties vinjas storijus caur instagram,jo vinja ir publiska persona. Bet,ja vinja pati tam tic,lai sledz savu kontu.
Tramonto @ 08.06.2021 23:24Man laikam skaidrs,bet ljoti nepatika vinjas teiktais. Nevajag savas traumas delj savas neveiklibas vai kljudam norakstit uz kada skaudibu vai vel ko citu. Man ari ir bijushi dzive brizi,kad nepartraukti kaut kas savads notiek,ari traumas. Bet tadas parasti notiek nevis delj cita cilveka sliktam domam vai lastiem. Ja notiek vairak par 1 gadijumu isa laika,ir japiebremze un japarskata kaut kas sava dzive Tas var but sava veida bridinajums .Bet tadu traumu var pasniegt ari sargengjelis,lai pasargatu no lielakas tuvojoshas nelaimes tada veida noliekot savu aprupejamo mierigaka dzives ritma. Ticu ljaunajai acij,energijas vampiriem,bet tad cilvekam,jabut blakus,lai varetu kaut kada veida iespaidot. To esmu sajutusi 1 reizi sava dzive un ljoti stipri,bet nesapratu no ka,jo darba bija vairaki jauni kolegi un pati jau drizuma mainiju darbu. Man bija kaut kads nereals speku izsikums tikko ienacu telpa,kur bija visi darbinieki. It ka kads energiju izsuktu. Ka nomainiju darbu,ta pazuda shi sajuta. Mani nepamet doma,ka Juta nav samierinajusies ar shkirshanos.