Man patīk, ka Baiba pie sava live video apraksta uzrakstījusi "Bullying in social media not Ok …" Amm, es parasti ievēroju, ja pret kādu cilvēku riktīgi vēršas ar rupjiem, nomelnojošiem vārdiem (kā piemērs tam varētu būt Elīna par kuru Butterfly diskusijā nereti jālasa riebīgi komentāri), taču šajā gadījumā tiešām neredzēju neko tādu par ko tagad būtu jātaisa stundu garš live video. Cilvēki te pareizi raksta - ja sieviete ar diezgan pamatīgu lieko svaru reklamē skaistumkopšanas un tievēšanas produktus, tad atliek izdarīt secinājumu, ka tie produkti ir sūds. Savukārt, ja konkrētajai sievietei ir veselības problēmas kā dēļ svars nekrīt, tad pirmām kārtām jābeidz lietot tie sūdi. Viss. Dažreiz tiešām vajag pateikt tā kārtīgi un skarbi, jo citādi acīmredzot nedalec. Paziņa arī reklamēja NL, katru dienu bija jāskatās desmitiem storiju par visiem tiem brīnumlīdzekļiem. Pēc gada lietošanas laikam saprata, ka ar to nopelnīt nevar (jo, ja cilvēks vizuāli izskatās ka staigājoša reklamēto produktu antireklāma, diezgan loģiski, ka neviens no tādas neko nepirks), tāpēc izbeidza savu NL "biznesu". Rezultātā bija palikusi nu jau divreiz resnāka, ar aizpampušām acīm un sapampušiem roku pirkstiem, kas varētu norādīt uz iekšējo orgānu traucējumiem. Tagad, gluži tāpat kā mūsu Baiba, iet uz trenažieru zāli un rāda tikai kā skrien pa skrejamceliņu, bet pēc tam jau nākamajā storijā ēd burgerus. Labi, kas tad man, nav mana veselība, kura tiek bojāta, taču reizēm skumji noskatīties uz sievietēm, kuras ir tik aklas vai, piedošanu, stulbas, ka neredz, ka reāli čakarē savu veselību un ka liels liekais svars var novest pie nopietnām veselības problēmām un pat nāves (kaut vai to pašu Covid saķerot). Bet, redz, princese apvainojusies un runās par "bullying". Nē, šis nav nekāds "bullying". Cilvēki šeit vienkārši tiešā tekstā pasaka to, ko varbūt nesaka apkārtējie vai sekotāji, kuri raksta komentārus no sērijas "tu esi skaista tāda, kāda esi. bučiņaaaas.". Reizēm varbūt vajag ne apvainoties par kritiku, bet padomāt, ka varbūt tajos komentāros ir liela daļa taisnības, un sākt rūpēties par savu veselību. Ja ne sevis, tad kaut vai savu bērnu dēļ, kuriem mamma ir vajadzīga dzīva un vesela, nevis ar sabeigtiem orgāniem kaut kādu NL mēslu dēļ.