Kaķpēdiņa @ 31.05.2021 16:04Kas notiek Ar Saulietes izkatu, nodzērusies vai vecums tik pēkšņi klāt?
Viņa taču tik labi vēl pagājušajā gadā izskatījās, tagad ar tādām nogurušam krunkam, ķermeņa āda arī tik veca.
Shayk @ 31.05.2021 16:3438 gadi nav nekads baigais vecums! Tapat ka Lienei Kivicai ir 40 un runa ta, it ka vina butu kaut kada ome ar labu figuru.
Kaķpēdiņa @ 31.05.2021 16:04Kas notiek Ar Saulietes izkatu, nodzērusies vai vecums tik pēkšņi klāt?
Viņa taču tik labi vēl pagājušajā gadā izskatījās, tagad ar tādām nogurušam krunkam, ķermeņa āda arī tik veca.
vivii @ 31.05.2021 17:04Nu pirmkārt, alko lietošana atstāj uz sievietes izskatu pamatīgas “rētas”
Gan Saulietei, gan tai pašai Lienei K.
Un, manuprāt, tie līdzekļi, ko viņa lieto no NL, arī neko labu organismam nedara…
Gada laikā Sauliete ir tiešām manāmi sačākstējusi, es nesaku, ka viņa izskatās briesmīgi un super novecojusi, bet izskats ir strauji pasliktinājies.
amaia @ 31.05.2021 17:24Šodien tieši vienai uztura speciālistei, kurai es sekoju, 36 dzimšanas diena.
Maija Fromane @maija.fromane
Izcils piemērs, cik skaisti un sakopti var izskatīties 36 gados pateicoties labam uzturam un kustigam dzīvesveidam.
Nav tā ka viņa izskatās super jaunāka kā Katrine, bet noteikti 10x labāk
amaia @ 31.05.2021 17:24Šodien tieši vienai uztura speciālistei, kurai es sekoju, 36 dzimšanas diena.
Maija Fromane @maija.fromane
Izcils piemērs, cik skaisti un sakopti var izskatīties 36 gados pateicoties labam uzturam un kustigam dzīvesveidam.
Nav tā ka viņa izskatās super jaunāka kā Katrine, bet noteikti 10x labāk
GhostGG @ 31.05.2021 17:10Mičulis izskatītos 100x labāk, ja viņš nodzītu to savu wolverine kūsu no sejas. Ja nav bārdas, tad nav.
Miaa @ 31.05.2021 14:40
Jā, par bērniem nesatraucies, to man tiešām nebūs. Bet ieteiktu kārtīgāk palasīt diskusiju, pirms mesties man virsū. Es nevienā brīdī nevienu bērnu nenosaucu par neglītu (atsķirībā no citām, kuras tiešā tekstā rakstīja, ka Kiviču bērns ir neglīts un atgādina bērnu ar Dauna sindromu), savukārt šis mans komentārs, kuru izcēli, bija domāts kā atbilde tiem, kuri te iepriekš rakstīja, ka visi cilvēki ir skaisti. Uz to es atbildēju, ka tie ir meli. Pasaulē ir gana daudz cilvēku, kuri jau dzimuši ar iedzimtām kroplībām un smagiem fiziskiem defektiem. Tāpat, ja tā paskatās, tādi patiesi skaisti cilvēki patiesībā ir ļoti maz. Tas, ka kāds savā dzīvē nekad nav saticis nevienu neglītu cilvēku, nenozīmē, ka tādu nav. Tā arī bija mana komentāra galvenā doma. Kur tu izlobīji, ka saku to konkrēti par bērniem, nav ne jausmas.
core @ 31.05.2021 16:52Es ar piekrītu, ka mičulis izskatās.... Neaaprotu kā viiņā ieķērās
Sauliete izskatās labi, viņai vienkārši pofig- liek arī sevi storijos aizpampušu utt. Bet kopumā taču izskatīga sieviete, tikai tad stiliņš taaads...
Apathy @ 31.05.2021 16:11
Jā, malači ? Un veiksmīgi to noslēpa no visiem ? Laba mācība viņai ar pirmo grūtniecību, ka nevajag ar visu publiski dalīties!
Kale @ 31.05.2021 21:03
Laba mācība? Kā to saprast?