vivii @ 29.05.2021 00:27
Un visām čiepām, tajos laikos bija svarīgi, ka tik sportists un ka tik kāds tusiņš utt.
Atceros, kādreiz klubos, visas meitenes kā trakas pēc spēlēm sējās klāt hokejistiem.
Lula @ 29.05.2021 01:32
Tas varbūt bija cits vecums arī? Man nāk prātā, ka šis viss notika kad man bija +/- 21. Varbūt tagad arī 20gadīgās tāpat dara, tikai es to neredzu, jo neesmu vairs tajā sabiedrībā? :D Tik tas stiliņš cits.
Bet arī riktīgi atceros, ka bija tāds laiks, kad visām meitenēm viens looks, un viens mērķis meklējot puišus - vis krutiāk bija tolaik, ja basketbolists, vismaz manā apriņķī haha. Īpaši labi palikuši atmiņā tie pārtaisnotie, pārdedzinātie blondie mati, un ziemā īsās pufaikas gandrīz virs nabas. :D
Un dažas no tā vecuma neizaaaaug
Lula @ 29.05.2021 01:32
Tas varbūt bija cits vecums arī? Man nāk prātā, ka šis viss notika kad man bija +/- 21. Varbūt tagad arī 20gadīgās tāpat dara, tikai es to neredzu, jo neesmu vairs tajā sabiedrībā? :D Tik tas stiliņš cits.
Bet arī riktīgi atceros, ka bija tāds laiks, kad visām meitenēm viens looks, un viens mērķis meklējot puišus - vis krutiāk bija tolaik, ja basketbolists, vismaz manā apriņķī haha. Īpaši labi palikuši atmiņā tie pārtaisnotie, pārdedzinātie blondie mati, un ziemā īsās pufaikas gandrīz virs nabas. :D
Un dažas no tā vecuma neizaaaaug
C00L Dzipsy @ 29.05.2021 01:33
Sauliete TOČNA palikusi tajā "pufaikas" vecumā ?
Redrose @ 29.05.2021 13:18A kā jūs zināt , ka Pēteris neko nav teicis Katrīnei?
Sintijauzava @ 29.05.2021 17:08Tak pašai Katrīnei piķis nav problēma. Live viņai uzdeva jautājumu kkad vai vismaz 100k gadā nopelna ar NL un viņa atbildēja jā
Kaķpēdiņa @ 29.05.2021 18:01Kas ir riepu Austris?? Kaut kāds čigāns??
Te parasti apspriež meitenes, bet ir arī dzeki lohi, šajā gadījumā viņš!
Reti pretīgs rādījums. ? Brr.
sla @ 29.05.2021 21:21
Populārs facebook ar humora postiem. Zinu, ka viņam daudz fanes-pielūdzējas :D
Kaķpēdiņa @ 29.05.2021 21:31
Fui viņš tik tups, kopē jokus,atstāsta, nav oriģināls
Izkatās pēc miskastnieka netīra, redzēju tik toka kur viņš sēž vanna un ķipa piemin Kiviču. Sanāk arī parazitē uz citu rēķina.
Te runā tikai par sievietēm, ir vēl kādi veči par ko vērts parunāt vai kas jums nepatīk? Izņemot gejus utt.
Man dzenitees vīrs liekas tik pat sapuvis kā viņa sieva.
Tad Zeltiņš šad tad krīt uz nerva. Ir vēl kādi?
vivii @ 29.05.2021 22:05Pirmais sarakstā ir Kivičs, viņš tiešām ļoti krīt uz nerviem :D
Bet ir bijušas reizes, kad viņš pasaka kaut ko gudru vai sakarīgu. Tad rodas jautājums, viņš īstenībā ir normāls un tēlo hypa pēc, vai vienkārši reizēm uznāk kaut kāda sakarīga doma un ir pilnīgs zābaks :D
Jo atceroties to raidījumu, kuru viņš vadija pirms pāris gadiem, tad likās tāds sakarīgs.
Miaa @ 29.05.2021 22:55
Esmu lasījusi Kiviča pirmo grāmatu, kuru viņš izdeva pirms vairākiem gadiem. Tolaik, pēc grāmatas izlasīšanas, atstāja adekvāta, gudra, sakarīga čaļa iespaidu. Daudz ko labi un trāpīgi pateica par politiku, sabiedrību, homoseksuāļiem Latvijā. Piemēram, grāmatā viņus aizstāvēja, tāpēc nesaprotu, kas notika un kāpēc pēkšņi sāka lamāties un visus gejus saukāt pretīgos vārdos. Tā ka es arī reizēm nesaprotu vai viņš ir idiots vai vienkārši tēlo idiotu, jo gan grāmatā, gan tajā raidījumā atstāja normāla cilvēka iespaidu. Tāpat viņš bieži arī tagad pasaka kaut ko gudru un sakarīgu, bet tad pēkšņi nākamaja brīdī jau atkal gvelž kaut kādas muļķības, tāpēc nevar saprast vai viņš ir muļķis, tēlo muļķi vai arī kaislība uz alkoholu pie vainas tam, ka dažreiz nāk ārā pilnīgs stulbums.
Kaķpēdiņa @ 30.05.2021 16:40Gan jau visi man tagad uzbruks! Bet Kiviču pāra bērns izkatās ļoti neglīts.