Poppy Q @ 28.05.2021 21:19
Nu bet tad arī attiecīgi PTAC paskaidro, ka šiem ierakstiem # nav jāliek, jo tas ir tevis pašas iegādāts produkts. Kur bija problēma to izdarīt?
Redrose @ 28.05.2021 21:24
Kur problēma? Viņa taču zvanīja , bet pretī neko normālu atbildēt nevarēja.
Nikola. @ 28.05.2021 20:51Smieklīgas tās ietekmeles Miglāne un Sauliete. Valsts iestādēm tagad pienākums sekot līdz pie kura jobera šī guļ, lai aizsūtītu vēstuli. ?
Poppy Q @ 28.05.2021 21:29
Viņa zvanīja pēc tam, kad jau saņēma sodu ?♀️ Šādi jautājumi ir jārisina uzreiz nevis jāpamostās, kad ir jau lēmums un sods. Cik tad PTAC ilgi vajadzēja auklēties ar viņu, cik vēstules ir jāsūta?
Shayk @ 28.05.2021 23:16Pamanijat, ka ta NL Tanja visu laiku reklame tos Occuba sampunus un rada ka vinai 'baby' matini aug, bet vinai jau kadu gadu tie matini ir ada garuma. ?Nekas tur neaug.
C00L Dzipsy @ 28.05.2021 23:21
Es par tiem matiņiem visu laiku iesmeju. Man tādi matiņi aug kopš es sevi atceros, bez visādām ampulām un MAGIC līdzekļiem. Un tā būs jebkuram cilvēkam. Pamēģini nolīdzināt savus matus, uztaisīt asti, tev izlīdīs sīki matiņi. ??
La Volpe @ 28.05.2021 23:34Piekritu visiem,kuri uzskata,ka sods ir pamatots. Bet es uz bridi aizdomajos,ka jutas un ko doma sho blondo galvu 2.puses. Ok Miglane. Tur abi 2 zalji gurkji. Bet Saulietes Peteris? Vinsh nekad vinjai nepasaka-Piebremze! Tev nav taisniba shini situacija! Vai ari piloti ir tik pat stulbi ka visstulbakas ietekmeles ? Vai ari vinsh tik ljoti pasists zem tupeles,ka nedrikst paust savu viedokli. Bet varbut vispar tada nav? Megjinu izteloties ka Sauliete sudzas Peterin un ko vinsh atbild ?
La Volpe @ 28.05.2021 23:34Piekritu visiem,kuri uzskata,ka sods ir pamatots. Bet es uz bridi aizdomajos,ka jutas un ko doma sho blondo galvu 2.puses. Ok Miglane. Tur abi 2 zalji gurkji. Bet Saulietes Peteris? Vinsh nekad vinjai nepasaka-Piebremze! Tev nav taisniba shini situacija! Vai ari piloti ir tik pat stulbi ka visstulbakas ietekmeles ? Vai ari vinsh tik ljoti pasists zem tupeles,ka nedrikst paust savu viedokli. Bet varbut vispar tada nav? Megjinu izteloties ka Sauliete sudzas Peterin un ko vinsh atbild ?
core @ 28.05.2021 23:50Man arī bija iespaids, kā tas Pēteris var izturēt tādu stulbumu ikdienā. bet nu gan jau pats nav labāks.tas ka pilots nenozīmē, ka ļoooooti inteliģents... Kaspars arī tāds pats kā sauliete
Ari likas,ka piloti ir sakarigaki. Bet izskatas,ka vinju interese tikai ediens un dzeriens,un vel Saulietes apaljumi,kurus biezi paspaida ari storijos. Saulietis tipisks sportists,kursh apreceja tipisku skaistumkonkursa dalibnieci. Katra gadijuma bez Sauliesha,lai ka vins ari lietotu KA vai Kad,Katrina shodien butu 0. Bet man ir liels prieks,ka pedejos gados sportisti ir kljuvushi gudraki un izveligaki. Ja paskatas,kadas meitenes izvelas jaunie shodien, tad ta ir pilnigi cita kategorija.C00L Dzipsy @ 28.05.2021 23:41
Es arī par šo domāju. Man vienmēr piloti likušies tādi inteliģenti cilvēki, ko tādam ar tādu zāģu skaidu smadzeni runāt? Bet tad es paskatos Saulietes bijuši Saulieti Kasparu, kurš neprot lietot "ka" un "kad", kā arī viņu bērni to neprot lietot, neprot par vienu paplašinātu teikumu salikt kopā un Pīters tik smaida un ēd, tur viss ir proporcionāli sen zvaigznēs rakstīts. Tups atrod tupu.
La Volpe @ 29.05.2021 00:04Ari likas,ka piloti ir sakarigaki. Bet izskatas,ka vinju interese tikai ediens un dzeriens,un vel Saulietes apaljumi,kurus biezi paspaida ari storijos. Saulietis tipisks sportists,kursh apreceja tipisku skaistumkonkursa dalibnieci. Katra gadijuma bez Sauliesha,lai ka vins ari lietotu KA vai Kad,Katrina shodien butu 0. Bet man ir liels prieks,ka pedejos gados sportisti ir kljuvushi gudraki un izveligaki. Ja paskatas,kadas meitenes izvelas jaunie shodien, tad ta ir pilnigi cita kategorija.
To laiku laulibas manuprat vispar nebalstijas uz kaut kadam jutam. Visi sev mekleja labumu. Sportisti gribeja blakus smukus zakjus,kurus nevareja atljauties pirms kljuva atpazistami/slavena un zakji gribeja vienkarshi labi dzivot.C00L Dzipsy @ 29.05.2021 00:12
Atceros tos laikus, kad hokejistu, basketbolistu, futbolu sievas izskatījās kā "dvīnes". ?? Sabiedrības krējuma laikā viegli bija sajaukt Ievu ar Maiju: blondi mati, lieli "pupi" (pirms investīcijas), vienādas drēbes, matu garums, stils, utt.
vivii @ 29.05.2021 00:25Es arī atceros tos laikus, kad visu sportistu draudzenes bija vienādas - visas cacas - kloni, tikai matu krāsa atšķīrās, bet dominēja, protams blondā :D
Pati arī esmu bijusi gan hokejista draudzene, gan esmu hokejista (nu jau bijušā hokejista) sieva :D
Bet atceroties kaut vai pirms desmit gadiem, mana vīra visas draudzenes, reizēm nevarēja atšķirt vai tā jau ir ''jaunā'' vai vēl tā pati '' vecā'' , kādreiz viņu par to riktīgi ķircināju - caca cacas galā ???