sla @ 28.05.2021 17:46Tās, kas aizstāv valsti par tiem nenormāliem sodiem, pašas 21. gadu vecumā ar bērniņu, nevarētu iedomāties kā tas ir, saņemt sodu 1500 eur apmērā. Tas ir milzīgs trieciens maciņam. Es varētu saprast, ja iedotu ne lielāku pa 150 eur, bet ne jau 1500 eur. Tas ir absurds. Tāds sods itkā viņa būtu lielākā noziedzniece Latvijā. Par sūda # lielāks sods nekā nomest cīgu uz zemes, mhm, tas parāda to, ka šajā valstī NEKAS nav kārtībā!
Tās, kas aizstāv valsti par tiem nenormāliem sodiem, pašas 21. gadu vecumā ar bērniņu, nevarētu iedomāties kā tas ir, saņemt sodu 1500 eur apmērā. Tas ir milzīgs trieciens maciņam. Es varētu saprast, ja iedotu ne lielāku pa 150 eur, bet ne jau 1500 eur. Tas ir absurds. Tāds sods itkā viņa būtu lielākā noziedzniece Latvijā. Par sūda # lielāks sods nekā nomest cīgu uz zemes, mhm, tas parāda to, ka šajā valstī NEKAS nav kārtībā!
Tās, kas aizstāv valsti par tiem nenormāliem sodiem, pašas 21. gadu vecumā ar bērniņu, nevarētu iedomāties kā tas ir, saņemt sodu 1500 eur apmērā. Tas ir milzīgs trieciens maciņam. Es varētu saprast, ja iedotu ne lielāku pa 150 eur, bet ne jau 1500 eur. Tas ir absurds.
sla @ 28.05.2021 17:46Tās, kas aizstāv valsti par tiem nenormāliem sodiem, pašas 21. gadu vecumā ar bērniņu, nevarētu iedomāties kā tas ir, saņemt sodu 1500 eur apmērā. Tas ir milzīgs trieciens maciņam. Es varētu saprast, ja iedotu ne lielāku pa 150 eur, bet ne jau 1500 eur. Tas ir absurds. Tāds sods itkā viņa būtu lielākā noziedzniece Latvijā. Par sūda # lielāks sods nekā nomest cīgu uz zemes, mhm, tas parāda to, ka šajā valstī NEKAS nav kārtībā!
Redrose @ 28.05.2021 18:26Man patika Katrine , ja apsūdzēs sodu, to naudu noziedos kādiem kuriem tā ir vairāk nepieciešama. Ļooti ceru, ka sanāks pārsūdzēt, labāk lai tā naudiņa ieripo tur kur viņa noderēs daudz vairāk, un izskatās, ka par Katrini tiešām nepamatots sods. Nesaprotu ko Miglāne tur vēl ņemās, vot viņai viss tur pilnīgi pamatoti.
C00L Dzipsy @ 28.05.2021 19:31
Saulietei nepamatots sods? ?? Kā tad!
Sauliete nodokļus sāka maksāt, pareizāk sakot, reģistrējās saismnieciskajai darbībai tikai 2020.gadā, kad VID's viņai uzbruka. Līdz tam visus savus NL produktus tirgoja, nodokļus nemaksāja.
Sauliete PTAC vienkārši noignorēja, kā tas redzams PTAC lēmumā. Sauliete taču ir princese ar zāģu skaidām.
- PTAC 2020.gada 11.septembrī, izmantojot Instagram platformas iespēju, nosūtīja Personai vēstuli, kurā informēja par konstatētajiem pārkāpumiem, kā arī ierosināja Personai līdz 2020.gada 25.septembrim labprātīgi novērst PTAC vēstulē minētos pārkāpumus..
- Atkārtotas pārbaudes gaitā PTAC konstatēja, ka Persona nav novērsusi PTAC norādītos pārkāpumus. Līdz ar to 2020.gada 17.novembrī PTAC nosūtīja Personai ...
- PTAC 2021.gada 27.janvārī, veicot atkārtotu Vietnes pārbaudi (akts Nr.E- LAB/20210128-2-1), konstatēja, ka Persona Vietnē turpina negodīgas komercprakses īstenošanu, tādējādi, 2021.gada 3.februārī nosūtīja Personai....
Cik tad reizes PTAC vajadzēja atgādināt "princesei", lai izlabo pārkāpumus? ? Varbūt vēl PTAC to vajadzēja viņas vietā izdarīt? ?
Redrose @ 28.05.2021 20:16
Ak jel. Nu kādēļ tadi penteri ir jāraksta.? Džīzas.?
Iet runa par konkrētajiem postiem kur viņai bija jānorāda #, lai gan preci bija iegādājusies pati.
Redrose @ 28.05.2021 18:26Man patika Katrine , ja apsūdzēs sodu, to naudu noziedos kādiem kuriem tā ir vairāk nepieciešama. Ļooti ceru, ka sanāks pārsūdzēt, labāk lai tā naudiņa ieripo tur kur viņa noderēs daudz vairāk, un izskatās, ka par Katrini tiešām nepamatots sods. Nesaprotu ko Miglāne tur vēl ņemās, vot viņai viss tur pilnīgi pamatoti.
Redrose @ 28.05.2021 20:16
Ak jel. Nu kādēļ tadi penteri ir jāraksta.? Džīzas.?
Iet runa par konkrētajiem postiem kur viņai bija jānorāda #, lai gan preci bija iegādājusies pati.
amaia @ 28.05.2021 21:00
Tajos postos viņai piesējās par to, ka reklamē savus NL produktus un piedēvē viņiem visādas īpašības, kuras nevar pierādīt un kuras nav taisnība.
Bet to viņa ļoti izdevīgi noklusē un izliekas, ka nezin.
Redrose @ 28.05.2021 21:04
Vai tiešām visām Nl meičām PTAC ir par šo rakstijis?
Redrose @ 28.05.2021 21:12Katrīne izlaboja, bet neuzlaboja tos kuros nebija, ne reklāma, ne sadarbība. Es arī neizlabotu, jo kādēļ man uzlabot to par ko esmu maksājusi un kur tiešām nav nekādas reklāmas vai sadarbības. Kļūda bija par to Nl pudeli.