truedeee @ 26.05.2021 21:27man Atkal formā Anete vispār ļoti nepwtīk, bet viņa tik labus storijus ielika saistībā ar influenceru sodu ?
Miaa @ 26.05.2021 23:25Atminos, ka savulaik paziņa, kura centās kļūt bagāta, mēģinot pārdot NL brīnumlīdzekļus, man piedziedāja pilnas ausis par to, cik kolosāla esot Sauliete, cik daudz sasniegusi, kāda biznesa lēdija un kas tik vēl ne. Un galvenais, ka, runājot par Saulieti, vienmēr izmantoja tādus vārdus kā "es un manas komandas meitenes", ar to domājot Saulieti, Vucēnu un pārējās. Vissmieklīgākais tas, ka viņa Saulieti vai kādu citu no viņām pat ne reizi dzīvē redzējusi nebija un vārdus "es un manas komandas meitenes" izmantoja, jo uzskatīja, ka, ja reiz viņas visas pārdod NL, viņa ar viņām ir bez maz vai labākās draudzenes. Katrā ziņā, skumji un smieklīgi vienlaikus. Tas man tikai lika aizdomāties par to, cik gan daudz ir to lētticīgo sieviešu, kuras cer kļūt stāvus bagātas, tirgojot NL, un raugās uz Saulieti kā uz kaut kādu etalonu kam līdzināties, bez maz vai viņu pielūdzot un kladzinot cik viņa gudra, inteliģenta, daudz sasniegusi, bla bla bla. Un, diemžēl, tas vien parāda to NL pārdevēju inteliģences līmeni, ja tāda kā Sauliete viņu acīs ir īstais cilvēks kam gribēt līdzināties. Realitāte, diemžēl, ir pavisam savādāka un notikušais ar visiem šiem sodiem kārtējo reizi parāda to, kāda Sauliete ir patiesībā - prasta un, atvainojos, stulba.
La Volpe @ 26.05.2021 19:57Es jau 3.menesi dzeru Iconfit www.iconfit.lv kolagenu un esmu ljoti apmierinata. Cena par bundzu menesim 10-12€.
Keana @ 27.05.2021 00:29
Ne pa tēmu baigi, bet varbūt vari pastāstīt kādus benefitus iegūst no kolagēna lietošanas?
Visas kolagena pozitivas lietas varat atrast Google. Es nolemu pamegjinat,lai uzlabotu tieshi locitavu stavokli. Matu,,nagu un adas stavoklis bija sekundarais,jo ar tiem man jau ta viss ir super. Pasutiju divas bundzas MSM kolagenu,kas vairak domats locitatavam un 3.normalo. Shobrid dzeru 3.iepakojumu. Esmu gandriz puse. Tikko pamegjinaju no sedus pozicijas pacelt kaju un iztaisnot celi. Agrak bija viegls krakshkjis tieshi pie izstaisnoshanas. Tagad nav. Pozitivas izmainjas locitavas pamaniju jau 2.menesi. Ar matiem un nagiem grutak saprast,jo ar Covid pie friziera eju ljoti reti un manikiru veicu pati majas. Nezinu vai aug atrak,bet nagi ir cietaki un mazo/jauno matinju skaits uz galvas izskatas ari lielaks. Noteikti ir biezaki,bet shobrid lietoju ari ampulas matu augshanai. Adas stavoklis man vienmer ir bijis ljoti labs,tadelj kaut kadus minimalus uzlabojus man butu gruti saskatit. Ka jau mineju ieprieksh,man primarais bija uzlabot tieshi locitavu stavokli un rezultats ir vairak ka pozitivs. Izvelejos Iconfit,jo kolagens ir ljoti tirs un cena ir vairak ka pienemama. Piemeram Kolagens.lv nav labaks par (pietiek papetit sastavu),bet cena ir dubulta. Iegadajos ari spiriulinas un maca pulveri. Un ari shiem produktiem pie vinjiem cenas ir zemakas ka citas vietas,jo tirgo lielakos iepakojumos. Tuvakaja laika vekshu nakamo sutijumu uz 30€,jo tad piegade ir par velti. Paris dienas atpakalj Gintam Valdmanim viena storija bija bija tieshi Iconfit kolagens rokas.Keana @ 27.05.2021 00:29
Ne pa tēmu baigi, bet varbūt vari pastāstīt kādus benefitus iegūst no kolagēna lietošanas?
Pirmos 2 meneshus lietoju MSM kolagenu ar C vitaminu. Tas MSM tieshi vairak locitavam domats. Man personigi jau 2.menesi uzlabojumi ir ar locitavam. Celji vispar vairs nekrakshkj.C00L Dzipsy @ 27.05.2021 00:41
Es arī pēdējo pusgadu lietoju kolagēnu no iconfit, pērku to, kur klāt C vitamīns. Daudzus gadus atpakaļ man personīgi kolagēnu ieteica fizioterapeits, jo es aktīvi sportoju, bieži sāpēja locītavas. Pagāja gan kāds laiks līdz viņš iedarbojās, bet tagad sāpju nav kad vingroju. Lielākoties kolagēns arī tam domāts, locītavām, matiem un nagiem. Es baigo atšķirību matos un nagos nejūtu. Bet iesaku lietot kopā ar C vitamīnu vai pirkt tādu, kur jau viņš ir klāt, jo tad labāk uzsūcas organismā. Tikai kaut kādus rezultātus negaidi pēc mēneša, man laikam pagāja pusgads kad sajutu efektu. Āda gan uzlabojusies ļoti ievērojami, bet mati un nagi bez izmaiņām.
Kolagēnus var nopirkt ar dažādām garšām, var pirkt arī bez garšas un likt klāt rīta kafijai vai tējai.
Tos ietekmeļu ieteiktos dārgos kolagēnus vari droši nepirkt, viņi ne ar ko neatšķirsies no iconfit kolagēna pa 12-25 eiro.