Silla @ 25.05.2021 17:10viņai viss kakls tāds netīrs izskatās tajā tik tok video ? vispār ļoti divains video ??
C00L Dzipsy @ 25.05.2021 21:01https://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/stils/par-negodigu-komercpraksi-ptac-soda-ari-influenceri-katrini-saulieti.d?id=53231927
Kā portālam "Delfi" skaidro PTAC, Katrīnei Saulietei uzliktais sods attiecas uz publikāciju interneta vidē, kurā patērētājs nebija informēts par tās komerciālo nolūku.
PTAC nolēmumā redzams, ka runa ir par kādu plāksteru reklāmu, kas Saulietes "Instagram" profilā publicēta 2020. gada jūlijā, kā arī citiem Saulietes vēstījumiem. Centrs bija guvis apstiprinājumu no uzņēmumiem, ka ar Saulieti tikuši slēgti līgumi par reklāmas aktivitātēm, pretī saņemot atlīdzību un/vai dāvanas.
PTAC paziņojumā medijiem lasāms, ka centrs sazinājies ar Saulieti, lūdzot vēstījumiem pievienot tēmturi, kas skaidri norāda uz sadarbību ar zīmolu, taču tas izdarīts tikai daļēji.
Pēc PTAC vairākkārtējiem aicinājumiem veikt labprātīgas darbības, Sauliete nav veikusi visus nepieciešamos pasākumus. Vienlaikus Sauliete administratīvajā procesā ar iestādi nav sadarbojusies, tāpēc pieņemts lēmums par sodu 1000 eiro apjomā.
Nu redz, PTAC nācis pretī Saulietei, brīdinājis, devis laiku veikt labojumus. Duras ir un paliek duras. Negribi labprātīgi sadarboties, maksā!
Kaķpēdiņa @ 25.05.2021 21:14
Saulietes loģika atņemot viņas bērnu pabalstu valsts sedz savu robu. Man nav bērnu. Taču uzkatu kad tiem kam ir lieli ienākumi ka saulietei kurai māju uzkop kalpones utt. Tad tas naudas varēja tik labi situetiem cilvēkiem nepiešķirt bet dot vairāk to kam tiešām vaig, daudz fitnesa treneri lieliski zaudējuši darbus, klientus kuriem arī ir ģimenes, protams, arī citi. Priekam piešķirt tādiem kā Sauliete un citiem tādus pabalstus, kas to naudu iztērē Turcija vai spēlītes..
Saulietes loģika atņemot viņas bērnu pabalstu valsts sedz savu robu. Man nav bērnu. Taču uzkatu kad tiem kam ir lieli ienākumi ka saulietei kurai māju uzkop kalpones utt. Tad tas naudas varēja tik labi situetiem cilvēkiem nepiešķirt bet dot vairāk to kam tiešām vaig, daudz fitnesa treneri lieliski zaudējuši darbus, klientus kuriem arī ir ģimenes, protams, arī citi. Priekam piešķirt tādiem kā Sauliete un citiem tādus pabalstus, kas to naudu iztērē Turcija vai spēlītes..
Luizee1 @ 25.05.2021 23:02Miglāne, kad jāpalielina lūpas:”’man jau ir 21 gads. Daru ko gribu”
Miglāne, kad jāieliek #, jo to paredz nozare kurā darbojas “man ir tikai 21 gads”
cory @ 26.05.2021 06:23Porzinģim uzlikts $50,000 sods par atrašanos Los Andželosā striptīzklubā play-off laikā. Cerams, ka dzirdēsim no viņa arī storijos, kādu pērli par to, kāpēc viņam nebūtu jāmaksā sods.
Shayk @ 26.05.2021 08:55Vizla LV un Porzingis uzreiz skrien uz strip club.?
precīzi 😀Luizee1 @ 25.05.2021 23:02Miglāne, kad jāpalielina lūpas:”’man jau ir 21 gads. Daru ko gribu”
Miglāne, kad jāieliek #, jo to paredz nozare kurā darbojas “man ir tikai 21 gads”