Miaa @ 24.05.2021 23:01
Šis man atgādina tos prank video, kuros atmasko golddigeres un kuros parasts čalis mēģina iepazīties ar sievieti, bet tā viņu atraida, līdz brīdim, kad čalis iekāpj glaunā, dārgā auto un sievete uzreiz sāk izrādīt interesi par viņu. Šis no tās pašas sērijas. Rafiks bijis tāds-nekāds, interese par viņu bijusi nulle, bet, ieraugot autiņu, acis uzreiz iemirdzējušās. Riebjas tādas sievietes. Un tas, kas ar viņu noticis tagad... var teikt tikai vienu - karma's a bi*ch.
Redrose @ 24.05.2021 23:23Bet ja jau Marija pie viņa bija piegājusi klāt un uzsākusi sarunu, tad jau kaut mazākā interese par viņu tomēr ir bijusi, nevis tikai tad kad ieraudzīja ar kādu mašīnu brauc, protams, tas arī daudz ko iespaidoja pēc tam.
vairāk vai mazāk, bet tomēr visām interesē paša Marijas & Rafa drāma, ne Vita. Neviena neseko Vuceenam, lai redzētu konkrēti Vitu. Strēle ir laikam tipiska jaundzimušo mammu influencere, kas man jau startā man nav aktuāli, neinteresē un standartā nefollowoju, izvairos no tām māmiņu būšanām.missfortune @ 25.05.2021 09:42Visas cosmo dāmas bija satraukušās par Vucēnas bērnu, bet kāpēc neviens neko neraksta par Strēles priekšlaikus dzimušajām dvīnītēm, kuras citreiz izskatās, ka pus dienu pavada šūpuļkrēslā (lai gan pēc ārstu un fizioterapeitsu ieteikumiem drīkst 20min), kurām ausīs caurumi un tiek barotas ar pudeli iestumtu mutē pret spilveniem? ?
Dubultie standarti, dāmas. ?
tu jau droši varēji iepriekš to uzrakstīt, un tad mēs to apspriestu🤗 bet vucēnai seko ne jau viņas mazuļa dēļmissfortune @ 25.05.2021 09:42Visas cosmo dāmas bija satraukušās par Vucēnas bērnu, bet kāpēc neviens neko neraksta par Strēles priekšlaikus dzimušajām dvīnītēm, kuras citreiz izskatās, ka pus dienu pavada šūpuļkrēslā (lai gan pēc ārstu un fizioterapeitsu ieteikumiem drīkst 20min), kurām ausīs caurumi un tiek barotas ar pudeli iestumtu mutē pret spilveniem? ?
Dubultie standarti, dāmas. ?
kkādā no vakardienas storijiem viņa teica, ka ptac esot lūguši ielikt hashtagu, ko viņa esot "izdarījusi" un tik un tā esot ielikuši sodu, bet es apskatījos tos postus kur Lieliska dāvana, klerr utt tur nebija tajā brīdī tie hashtagi.(pie klerr vēl joprojām nav) Tagad salika hashtagus,kad jau sodu saņēma, respektīvi kkad vakar vai šodien tik ielika.blacke @ 25.05.2021 15:33Miglāne vakar storijos raudāja par to sodu, paša vakarā vēl ielika rakstisku storiju kur pierakstīja, ka būtu vismaz piezvanījuši, paskaidrojuši, nevis uzreiz sodu uzlikuši. Delfos gan šodien rakstīts,ka ptac apstiprinājis,ka ir iepriekš ar viņu komunicējuši un vienā gadījumā viņa ir atbildējusi. Kurš te melo. :D
💯💯💯💯💯💯💯Bjork @ 25.05.2021 15:40Es vispār nesaprotu par ko viņa raud. Un patiesībā baigā sučka, man nabadzītei uzlika, bet citi..., bet citi zog vairak, nemaksā vairāk nodokļus, es tāds malacis, bla, bla, bla. Atzīsti savu vainu un neesi lupata. Būtu uzrakstījusi paskaidrojumu, atzinusi vainu, noteikti uzliktu minimālāko sodu. Un noteikti viņa nav vienīgā, kas sodīta par to, ka "aizmirsusi" ###, tikai pārējie neraud, ka paši lohi. Un pareiz viņai esot kāds pārmetis, vai tad jāpiesprādzējas autonašīnā. Pat nihilismu jāmaksā.
Bjork @ 25.05.2021 15:40Es vispār nesaprotu par ko viņa raud. Un patiesībā baigā sučka, man nabadzītei uzlika, bet citi..., bet citi zog vairak, nemaksā vairāk nodokļus, es tāds malacis, bla, bla, bla. Atzīsti savu vainu un neesi lupata. Būtu uzrakstījusi paskaidrojumu, atzinusi vainu, noteikti uzliktu minimālāko sodu. Un noteikti viņa nav vienīgā, kas sodīta par to, ka "aizmirsusi" ###, tikai pārējie neraud, ka paši lohi. Un pareiz viņai esot kāds pārmetis, vai tad jāpiesprādzējas autonašīnā. Pat nihilismu jāmaksā.