apskaujmani @ 21.05.2021 00:16Man tomēr ir viņas žēl. Ļoti... Es nenosodu, ka viņa aizbrauca... Tik sāpīgi viņai.. Pēc pēdējiem stori, domāju ka Raf ir cita ģimene...
Un kā gan nesaprotat par to lietu atradisanu, tas ir sava zinjaa vnk biznesa puse, lai arī citas meitenes redz kā tiešām var nopelnīt.
Tas kas bļauj ka nekad tāda situācija nenonāktu, nekad nesaki nekad :)
Amberlight @ 21.05.2021 00:24
Tev tiešam žēl tik neapdomīgu matīti, kas dzenas pēc sava suggar daddy ar savu priekšlaikus dzimušo zīdani šajā.covid afērā, nu noooopietni??? Un pēc story IG jau vien var redzēt, ka tas bērns īsti nav attīstījies vel lai kur ceļotu u.tt..?♀️?♀️?♀️
Jā, ar nl var nopelnīt. Really. ? P.S. To nopelnīt.ieliec pēdiņās??????
Tici man, mēs lielākā daļa būtu gudrākas par to Vucēnu attiecibā uz sugar daddy'iem????????
Gan jau pati izplati noteikti NL?♀️?♀️?♀️???
mayja @ 21.05.2021 00:19Ja tiešām tas vīrietis ir kādus meslus sastrādājis vai izveidojis citu ģimeni. Man arī viņas cilvēcīgi ir žēl.Lai arī neuzskatu viņas rīcības normālas un kā par Māto vispār esmu šokēta. Cilvēcīgais faktors-man žēl.
C00L Dzipsy @ 21.05.2021 00:33Vucēna vienmēr ir bijusi, ir un būs "bičīga".
Tās kuras viņai seko jau ilgāku laiku, ļoti labi atcerās kā viņa uzvedās ar savu papiku. Pati tak viņa klātbūtnē viņu par sugar daddy saukāja, skrēja prom.. Gribēja zaļi dzīvot Ibizā, nesanāca. Vēl atvilka līdi savu draugu (neatceros kā sauc). Kādā vispār sakarā. Vīriešiem jau tā nav viegli pieņemt sievieti ar bērnu no cita vīrieša, viņa vēl savus draugus - vīriešus ņem līdzi.
vivii @ 21.05.2021 00:42
Jā! Tas bija pats dīvainākais, kādā sakarā viņa to Daņu līdzi ņēma.
Kaut kā jocīgi tur bija, + vairs neko par viņu nav teikusi.
Bet cik atceros, tad viņi kopā atlidoja uz LV un, man liekas, ka viņš arī bija tas, kas aizņēmās no viņas naudu un neatdeva. Kaut kā 1x jocīgi tā izteicās, ka visu vasaru esot palīdzējusi viņam.
C00L Dzipsy @ 21.05.2021 00:45
Ja es būtu Rafiks, man arī nepatiktu, ka Vucēna kaut kādu savu mistisko čali atvedusi un kurš dirn visu vasaru manā mājā un sēž uz kakla.