TeaPot @ 16.05.2021 23:31Un tagad storijos gudrojas :D Ironiski, ka influencerītēm standarts tāds - es par to vairāk nerunāšu, tēma slēgta, man vienalga - un tad tik miljons storiji ?? kuros jāpaskaidro simts reizes, cik ļoti nav laika citu cilvēku domām un cik ļoti tas neietekmē viņas, bet tik runā ?
berniem vispār nevar gulēt uz tā paklāja. Instrukcijā pat ir teiktsAleksandra32 @ 17.05.2021 13:27Kačiņas sīkajai sāp mugura no tās sporta nometnes, un viņas risinājums ir Pranamat. Nopietni?!? Brīnos, kā vēl neizdomāja, ka to var atrisināt ar NL kokteilīšiem.
Aleksandra32 @ 17.05.2021 13:27Kačiņas sīkajai sāp mugura no tās sporta nometnes, un viņas risinājums ir Pranamat. Nopietni?!? Brīnos, kā vēl neizdomāja, ka to var atrisināt ar NL kokteilīšiem.
Daniela_K @ 17.05.2021 16:16queen kachinja gada mamma! bērnam muguru ārstēs ar pranamat, ģeniāli, un pat jaunākā meita pēdējos storijos uzkliedz, lai beidz vienreiz filmēt. nezinu, sauliete nekad nav atstājusi gudras sievietes iespaidu
Mercury6 @ 17.05.2021 17:17Beidziet ņemties, ar Katrīnes meitām viss ir labi, pieskatītas, aprūpētas, patstāvīgas. It kā jums pašām kādreiz nebūtu kāda dumja ideja ienākusi prātā, kā bērnam palīdzēt. :D bērni nav jēlas olas, viņiem viss ir labi, ja vecāki pieļauj mazu kļūdu, visiem viss nav jāzina un vecāki aug un mācas kopā ar bērniem.
C00L Dzipsy @ 17.05.2021 20:45Sana izskatās pēc anoreksiķes/bulīmiķes! Pretīgi neglīti!
C00L Dzipsy @ 17.05.2021 20:45Sana izskatās pēc anoreksiķes/bulīmiķes! Pretīgi neglīti!
VIP @ 17.05.2021 15:27Mana jaunā izklaide ir skatīties nl dāmas, tā Baiba Jansone un Agrita laikam, trakā Marija... vairāk nezinu, bet nu es esmu šokā par to Agritu - brauc pie stūres, filmē story un neviens bērns nav piesprādzēts. Mana smadzene nespēj to saprast, tiešām.
Man vispār tā Agrita biedē, tā ģimene manā uztverē pilnīgi mierīgi varētu kvalificēties kā nelabvēlīga, esmu redzējusi dažus video ar to vīru un nu tādu pa gabalu no bērniem turētu. Izskatās viņa arī diezgan skumji.
mangos @ 17.05.2021 21:36
Viņa jau vienkārši ievilkusi vēdēru, tāpēc ribas izspiežas