Par to "vai normāli, ka viņas bērnam saule spīd acīs" gribējās iekomentēt "nē, ka jāziņo bāriņtiesai" , bet rekur atrada jau citu iemeslu par kuru ziņot bāriņtiesai 🤣 vajadzēja nofočēt cik tieši tuvu Vucēna pīpēja saltiņu, vai pūta arī dūmus ratos iekšā. Ziniet, dažai labai mammai mājās ir daudz sliktāks gaiss, kurš piesārņots ar visādiem smaržu kociņiem, airwickiem, un vēl sazin kādām ķīmijām piesmaržināts. Pieļauju, ka svaigā gaisā līdz zīdainim tie dūmi nemaz neaizkļuva.
Un bērns var čīkstēt gan ratos, gan uz rokām un visticamāk māte pati zinās vislabāk kāpēc čīkst un kā nomierināt.
Protams, ērtāk būtu, ja viņa neizietu no mājas, caurām dienām un naktīm mierinātu mazo, pati prātā sajūkot, lai cosmo 16gadīgajām skuķēm nebūtu par ko piesieties. Bet var arī braukt uz Kuldīgu, izrauties no mājas, atpūsties kopā ar savu vecāko bērnu un baudīt pavasari.
Es atbalstu viņas pieeju. Par smēķēšanu blakus bērnam - tas nav mans, kaut arī pēc bērnu piedzimšans un krūtsbarošanas beigšanas pati mēdzu uzvilkt dūmu - es to nedarīju blakus bērniem. Man liekas, ka tas izskatās drausmīgi. Bet, nu, man kaimiņos dzīvo tāda pēc skata labi situēta ģimenīte, ļoti skaista, kopta sieviete, kura arī ar 9.mēneša punci iet ārā uzpīpēt. Tas arī man vispār kopā nelīmejas un vienmēr ir nepatīkami to redzēt. 😒