Man jau sen atpakaļ, kad skatījos Strūberga instagrammu likās kur viņš tādu pāķeni izracis, bet, nu, nodomāju varbūt baigi foršā meiča, ja jau divi bērni, precējies, tad kaut kas viņā ir priekš viņa.
Protams nedomāju, ka vardarbība būtu jāattaisno un, ja tā tiešām ir noticis, tad man žēl abas iesaistītās puses, jo gan jau vecis ar nejūtas labi par to, ka nesavaldījies un palaidis rokas. Man tikai dažreiz šķiet, ka sievietes nez kāpēc iedomājušās, ka veči ir kaut kādas pārdabiskās būtnes, kuriem jābūt ar dzelzs nerviem, pacietību un jāpieņem viss ko viņas viņiem saka vai dara. Būsim godīgi, ir tādas svilpastes, kuras iedomājušās, ka viņām visa pasaule pie kājām un var izdarīties, izrunāties kā labpatīkas, bet vecim jāstāv kā lupatai pie viņas kājām. Šitā izķengāt savu bērnu tēvu, savu ģimeni. Cieš jau ne tikai viņa vai viņš, bet gan jau arī abu ģimenes, grupas biedri u.c. iesaistītās puses. Pa lielam visiem taču ir vienalga, tikai izņirgāsies, pakomentēs par vienu, par otru.. gan jau vēl kādas nesmukas lietas uzpeldēs kā par vienu, tā par otru. Skuķis tikai parādīja, ka visticamāk nav baigi apveltīta ar loģisko domāšanu. Ļoooti nesmuki, apkaunoja arī pati sevi.
Un nevajag tik sākt moralizēt par varmākām, kuras turpina savu iesākto, jo kāda nabadzīte par to klusē. Neticu, ka viņš ir pataloģisks sievu sitējs. Un jebkurā gadījumā ir iespēja aiziet arī bez liekām scēnām. Tas tomēr ietekmē arī vīra reputāciju un karjeru, līdz ar to arī viņas bērnus un viņu pašu. Ir vēl daudz veidu kā atrisināt gan finansiālo pusi, gan visu pārējo, bet viņa izvēlējās brutāli viņu apkaunot.