Vienalga par to kā Sauliete izskatās savos 36, jo ir sievietes,kas izskatās sliktāk un izskatās labāk par viņu, bet-to,ka viņa ir prasta, to nekādi noslēpt nesanāk. Man, tā krūšu izkarināšana priekšā un pakaļā, liekās tik drausmīga. Vai tad tiešām ir grūti uzvilkt kādu halātu? Prasti un lēti.
Bet nu es uzskatus, ka viņa izskatās ļoti labi ņemot vērā viņas dzīvesveidu un vecumu
core @ 09.05.2021 14:08Tas saulietes storijs ar saldējuma 'ēšanu' pēc maminjdienas apsveikuma gan neizskatās labi :D
PureGold @ 09.05.2021 15:02Ārprāts! Esmu šokā par šeit esošo ''dāmu'' komentāriem... Manuprāt, Sauliete izskatās ļoti labi, ņemot vērā savu vecumu un to, ka ir mamma divām skaistām meitām. Protams, visa tā NL reklamēšana man pašai neiet pie sirds, bet ne jau tas dod man vai kādai citai sievietei iemeslu slikti izteikties par Saulieti un viņas izskatu. Viņa vienkārši bauda savu dzīvi, kamēr te dīvānā pirdējas aprunā.
Tiešām pat saldējumu nemāk pieklājīgi est! Bāž automātiski rīklē līdz galam
PureGold @ 09.05.2021 15:04
Ir kaut kur pieejama pamācība, kā pareizi ēst saldējumu? Nu jēziņ, tiešām, zeme atveries! ???
Mia6 @ 09.05.2021 15:29Saulietis šodien storijā sveic savu sievasmāti māmiņdienā. Sievasmāti!! ???
Thehollie @ 08.05.2021 17:06Klau, jums nebesī, ka Dvinskai visi brendi pilnīgi viiiisu dod pa velti? Uz mani tāda reklāma, personīgi, strādā negatīvi, jo nāk dusmas uz Lindex, Hebe utt., ka beztolkā viņai piešķir bezmaksas mantas. Par ko? Tiešām viņi domā, ka kāds pērk vairāk vai kādam lielāka interese par produktu, jo viņa story ar maziem burtiem uzraksta “paldies par meiteņu sapucēšanu”. Rodas jautājums, vai viņa maz tērē naudu bērnu apģērbšanai utt.? Tad jau var lielīties, ka nepirktu to un šito meitenēm, ka viņas pārāk stilīgas. Nu mani bērni ar būtu stilīgi, ja pa brīvu dabūtu visādas parpalas. Ja viņai pašai būtu jāpērk, tad varbūt skatītos arī uz “lētajiem H&M” utt.
Sorry, uzsita dusmu! ? Modes dāma..