Redrose @ 08.05.2021 20:58Sauliete izdzēsusi vakardienas story, šodien tadi saņurcīti.
C00L Dzipsy @ 08.05.2021 21:10
Neizdzēsa, 24h pagāja un storiji vairs nav redzami.
Redrose @ 08.05.2021 21:18
Nē, izdzēsa gan. Es redzu Saulietes pēdējos story no vakardienas, divus, un tie bija pirms tiem iereibušajiem story.
C00L Dzipsy @ 08.05.2021 21:37
??♀️ Tā jau tās baumas rodas! Neko nav dzēsusi, storijiem pagājušas 24h!
C00L Dzipsy @ 08.05.2021 20:33Vai tad, lai ceļotu ar zīdaini, zīdainim nevajag pasi? Visi, kuri ceļo ar maziem bērniem, iet taisīt pasi un ir grūtības nofotografēt mazu bērnu, kamēr vēl pats nesēž. Neesmu manījusi, ka Vucēna būtu gājusi taisīt pasi, it sevišķi šajā Covid laikā. Es nesen mainīju ID karti, baisās rindas bija uz dokumentiem.
BellaCiao @ 08.05.2021 18:02
Nē,nebesī.
Man besī skaudīgi cilvēki.
Kāda tev daļa, ko viņa pērk pati un ko nē? Kļūsti par infuenceri vai pazīstamu personību, moš iedos tev arī kaut ko.
vivii @ 08.05.2021 22:22
Manuprāt, Latvijā taisot pasi zīdainim un mazam bērnam ir tas pats princips, kas vēstniecībai - vecākiem pašiem ir jāiesniedz foto priekš pases.
Respektīvi fotogrāfē vai nu foto salonā vai pats mājās (kā es to darīju, kad manam dēlam bija 1mēn. un vajadzēja pasi)
Nedomāju, ka pmlp uzņemas to ņemšanos un zīdaiņu fočēšanu.
Undiya @ 09.05.2021 00:16Visiem bērniem esmu taisījusi pases foto mājās - uz balta palaga. Pēc tam ar bildi aizej vai aizsūti uz fotosalonu. Tur viņi bildi attīsta tādu kādai tai jābūt pēc visiem standartiem un ar foto dodies uz pasu nodaļu.
Priekšlaikus dzimis bērns nav nekāda diagnoze. Cits piedzimst 7os mēnešos un ir perfekti attīstījies, cits 8os, 9os piedzimst vārgs un slimīgs. Ja bērns elpo, ēd un pieņemas svarā, tad viņš ir tāds pats bērns kā visi citi, kuri piedzima laikā! Arī esmu lidojusi ar 2mēnešus vecu zīdaini un visi dzīvi palikām.
Varbūt viņa arī neēd un neiet uz WC, jo nerāda kā to dara? A, bērnu parādīja jums kā uztaisīja?