teja2525 @ 11.04.2021 22:50https://failiem.lv/f/vp2ac22zg
BAIBA ŠODIEN filmēja sotry ka lieto Okuba perfektos līdzekļus un vakarā mati jau šādi?? ? Wtf?!
Baibin varbūt laiks beigt d... Un dari savu darbu, un kop uk pacientus mājas vizītēs kuras tev tik ļoti riebjas... Nu nesanāk tev ar to NL, staigājoša Anti reklāma.. ?
Izkatās trakāk ka pēc krāsošanas.
Brīnos ka tai Baibai vispār ir klienti!
Merlija @ 12.04.2021 07:07Man Beitika šķiet tiiiik ļoti kaitinoša.
Paldies, es šo produktu pati atklāju un man nevajag 10 vienādus atpakošanas video pēc kārtas
Linda Arnava - 118993 @ 12.04.2021 14:09Vienmēr redzot storijus, kur kāda atpako dāvanu no kāda uzņemuma, "nopriecājos", ka ar savu pirkumu esmu nosponsorējusi nabadzītei krēmiņu, šampūniņu, pusdieniņas... Paldies, es šo produktu pati atklāju un man nevajag 10 vienādus atpakošanas video pēc kārtas, es labāk sponsorēju ar savu pirkumu tiešām kvalitatīvu reklāmu internetā, tv, vidē ?
cupcake2 @ 12.04.2021 14:30Mani vienmēr ir fascinējusi čīkstēšana par to, ka influenceri kaut ko reklamē vai labākais "visu dzīvi atrāda instagramā, visu laiku filmē". Bet tas ir viņu darbs, viņi tā pelna naudu. :) Jā, varbūt kaitinošs, tāpat kā telemārketings utt, bet atšķirība ir tāda, ka to var neskatīties atsekojot vai pāršķirstot story/postu, kas aizņem pus sekundi, turpretī TV reklāma ir jāskatās un pat, ja skaties ierakstu, jāgaida kamēr pārtīsi visas reklāmas. Visi tie influenceri, kas "24/7" liek storijus, tāpat pavada vairāk laika ar savu ģimeni nekā mēs pārējie, kas sēž darbā 8, 12 vai nez cik stundas. :D Un kāpēc atsēdēt trešdaļu dzīves darbā ir normāli, bet dienā iefilmēt max 30min (nu, tas jau pat ļoti pārspīlēts maksimums, manuprāt) no savas dzīves ir tik drausmīgi, protams + vēl apstrāde. Tāpat tai pašai Dzenītei vai tad instagrams dienā atņem 8 stundas? Šaubos. :D
makitta9 @ 12.04.2021 14:42
Kas tas tev tā sasāpējās, ka pilnīgi jāpiereģistrējas, lai šo pateiktu? :D Cerams arī esi Linda Arnava, nevis esi nozagusi identitāti ar visu bildi
Kas tur ir tāds cienījams vai vērtīgs kādēļ sekot?
cupcake2 @ 12.04.2021 16:01
Bet kāda starpība, ja cilvēki seko?
Es apzinos, ka insta mammām un citām influencerēm instagrams aizņem krietni vairāk laika nevis tikai 30 minūtes, bet šaubos, ka vairāk kā parasts darbs. Un tad tu apgalvo, ka visas māmiņas, atnākot no darba, visu atlikušo dienas daļu pavada ar bērnu un tikai un vienīgi ar bērnu, neieejot instagramā, fb, nepaskatoties tv utt? Nu, lūdzu.. Pēc šīs diskusijas vien var redzēt, ka liela daļa te instagramā pavada vairāk laika kā tās influenceres. Un pa kuru laiku darīt kaut kādus mājas darbus, jo pēc tava teiktā tas ir šausmīgi, ja mamma atļaujas paralēli darīt arī kādas citas lietas. Jebkura māmiņa iemūžina bez maz katru sava bērna soli, it īpaši, kad bērniņš maziņš.
Piedod, nepārliecināji.
Kāds piemērs tas ir bērnam?