Lizavay @ 07.04.2021 20:56Tieši šī iemesla dēļ viņam nevienu nevajadzēja laist prom. Cerams, ka daudzie ciemiņi bēbim neko neievazās.. pat pie normālām dzemdībām, bērna svara un veselības kādu laiku ir jāizvairās no apciemojumiem.
Tas jau Katrīnei ar Kašeru, bet šeit jautājums par Samantu un Kašeru.Lizavay @ 07.04.2021 20:51
*Bijusī ar Pīteru bija tuvi draugi Kašeram.
Tā viena bija veca bilde ar Neitu man šķiet un Vucenas druadzeni, un vai šī otra kura tiešām tur mazo, gadijumā nav Vucenas māte ?laba @ 07.04.2021 20:59Vucenai ar nav pilns rublis... jau ciemiņi un obligāti ig viss jāatrāda. Tas bērniņš tik nevarīgs. Dulla māte
Nemierīgā @ 07.04.2021 21:06Tā viena bija veca bilde ar Neitu man šķiet un Vucenas druadzeni, un vai šī otra kura tiešām tur mazo, gadijumā nav Vucenas māte ?
Apathy @ 07.04.2021 20:21Varbūt kāda skatījās "Slavenības bez filtra", kas Samantai ar Kašeru bija pa konfliktu?
kur to var dzirdēt? :DMinkačū @ 07.04.2021 21:28
Tur Eirovīzijas tērps un pašu tarakāni galvās pie vainas. Nekas tāds īpašs nebija
nataina @ 07.04.2021 22:01Un runājot par Salieti, ja jau viņa saņem algu virs 10 tūkstošiem mēnesī, tad kādēļ jādzīvo dzīvoklī pie sava drauga, varēja sen māju nopirkt
Ak Elīna , Elīna!
Paskaties lūdzu vienreiz dzīvē uz sevis ! Vai tu redzi to pašu ko visi citi? To lēto, nelaimīgo , tukšo un trulo skuķeni, kurai ir pilnīgi sa**tas vērtības? To pašu tizlo meiču ar parūku, nesametriskām lūpām kuras izceļ lielo šnobeli, un sīkās izvolbītās actiņas?
Es apsveicu tevi vēlreiz un vēlreiz, esi uzsū*ājusi kārtīgāk un tikusi pie jauna auto, jauna dzīvokļa( ļoti bezgaumīgi iekārtota starp citu) un diezgan ļoti nesimpātiska vīra, bet dārgā Lūses kundze, tas tev nedod tiesības ieņirgt par tiem, kuri ar darbu un normālām vērtībām kārto savas ģimenes, dzīves utt!
Tu nekas neesi, lai cik cītīgi tu postotu pie lielo instagrameru bildēm, tu tāpat paliksi nepamanīta žurciņa trešajā plānā.
Normāli cilvēki lieldienas pavada ar ģimeni, draugiem... Lūses kundze vienīgā nelaimīga stampā gar jūrmalu un rij mīdijas to atrādot piecos storyos, tāpat kā visus pārējos “lielos pirkumus” . Hej , kapēc neatrādiji Pradas zābakiem kasti ? Kur ir LV somiņas maisiņš utt? Oi piedod, tie taču fake! Tava paplukušā vīreļa maciņš cieš bo dzīvokļa un mašīnas kredīta, tāpēc augstāk par lētu parūku, MK un kreisajos salonos iegūtiem filleriem tavs dupsis neuzlēks? Nu žēl!
Nomet svaru, sakop savu ģīmi, matus un galvenais- dvēseli, un kamēr nēesi izaudzējusi kaut vienu saprātīgu smadzeņu šūnu, lūdzu- aizpi***s no interneta!
Bučas mana dārgā krievu duņa! Tu tiešām esi atbaidoša!