teja2525 @ 06.04.2021 14:04Skatos uz to Baibu
https://failiem.lv/f/689e74uee
Dirz viņas seja neitilps kadrā un kur nu vēl viņas augums.
Viņai pašai kauns nav melot un stāstīt visu to fake informāciju, ka arī jaunie matiņi?! ? Tur var redzēt blondo krāsu, mati vienkārši lūzt un viņa sauc tos par jauniem matiem... Cik ilgi jau tas ampulas smērē, mati kādi ir tādi palikuši... Runājot par augumu vispār, viņa paliek resnāka un resnāka..
Vispār Nl Anti reklāma, pirms kāda izvēlas sākt lietot, jāpaskatās uz Baibu Jansoni.
C00L Dzipsy @ 06.04.2021 15:27
Jēzus Māte nogrābsties! Cik viņa resna palikusi, jo vairāk dzer tos mēslus, jo resnāka paliek. Drausmas!
Par tiem "ataugušajiem" matiem rēcīgi, visas eNeLNelietes šo stāsta, par brīnumlīdzekļu ampulām, no kurām jaunie mati aug. ? Man tādi mazie matiņi, "jaunie" matiņi, aug bez visām ampulām, jau kopš sevi atceros. ?
taisni, skaisti zobi, saglabājot savus dabīgos zobu. Pie posta vairāk teksta par šo.Merlija @ 06.04.2021 17:35Dārta iet pie zobārsta laikam zobu implantus likt. Kāda diez vaina savējiem zobiem?
Merlija @ 06.04.2021 15:27Nīmanei nu tiiiik foršs reklāmas video ielikts. Neko feināku sen nebiju redzējusi.
la femmina @ 06.04.2021 16:54
Tak tik labi var redzēt, ka nekas no tiem NL brīnumiņiem nestrādā. Mati kā salmi, seja un ķermenis kā balons. Kāpēc sievietes tam tic?
Ar vecākiem un vecvecākiem var daudz vairāk iemācīties, ja vien nav pilnīgi tukšpauri. Turklāt, vecākiem un vecvecākiem būs daudz personiskāka pieeja pret bērnu. Un pandēmijas laikā pat būtu drošāk, ja bērnu nevestu uz dārziņu. Tēvs droši vien gribēja izmantot šo situāciju, lai pēc iespējas vairāk laika pavadītu ar savu bērnu un tas ir pilnīgi saprotams. Katrīna gan pēc tiem skrīnšotiem atstāja ļoti nepatīkama, nepieauguša un spītīga cilvēka iespaidu.Undiya @ 06.04.2021 19:41Smieklīgi, ka vairums 2 nedēļu dzīvošanu pie tēva noliedz dēļ iešanas uz bērnudārzu. Pajautājiet bērnudārzniekam vai viņš no 8-18 labprātāk grib sēdēt bērnudārzā, vai labāk būtu kopā ar savu tēti?! Bērnība ir jāizbauda, un arī ar tēti vai mammu bērns mājās var daudz iemācīties.
core @ 06.04.2021 20:37Man šķiet sauliete liktu storijus, bet tur švaki ar internetu, lai gan tā nelielas, ka varētu būt :D
Shayk @ 06.04.2021 20:45Es vispar brinos, ka tai Baibai ir klienti. ?