core @ 29.03.2021 20:19Man šķiet dzenītei varētu būt kāds merch vai kas saistīts ar apģērbu. Jo ik pa laikam kko ieliek, kjipa coming soon. Karoc lielais bizness būs :D
Seina @ 29.03.2021 17:59
tad kas tev traucē īsti, slikta kvalitāte vai, ka viss raustās? Tās ir divas dažādas problēmas.
Ielādējot story IG, tas to kvalitāti bieži izbojā, tāpēc nav jādomā, ka visām ir aizvēsturiski telefoni.
Bet tas, ka raustās, tā gan ir pašu filmētāju vaina. Kur problēma mierīgi atbildēt uz to saraustīto story ar tekstu "čau, ļoti foršs story, bet tu nevarētu lūdzu filmēt lēnāk, lai video nav tik saraustīts, jo grūti skatīties?"
Ja tā uzrakstītu, neviena neapvainotos, bet tiešām pie tā piedomātu :)
Beciņa @ 29.03.2021 21:03
Paskaties, piemēram, Inita.kind storijus. Nereāli raustās, nav baudāmi
Seina @ 29.03.2021 22:43
nereāli raustās? o-0 Apskatījos, nekādas raustīšanas nemanīju. Parasti selfiju video, kur tur rokā telefonu.
Ja šī skaitās tev kratīšanās, tad es nezinu... :D
Nikapika3798 @ 30.03.2021 00:27
Kas nu kuram ir okey - viņas story viennozīmīgu skaņa atpaliek no bildes un tas nav no tā ka filmēti story ar telefonu rokā. Tā ir reāli tehnikas vaina. Es nespēju tādus skatīties, kur skaņa atpaliek no bildes un arī bilde izskatās, ka bremzē.
core @ 29.03.2021 20:19Man šķiet dzenītei varētu būt kāds merch vai kas saistīts ar apģērbu. Jo ik pa laikam kko ieliek, kjipa coming soon. Karoc lielais bizness būs :D
Ar augsto jostu un aizmugurīti kura pabijusi pašas dzenītes dupšcaurumā. Meičuki, būs bombiski.blacke @ 30.03.2021 11:26
Pēc šodienas viena storija man liekas, ka tie būs peldkostīmi ar augsto jostasvietu :D