Vislabākais fotoaparāts ir tas kurš vienmēr ir līdz.MaijaGardi @ 26.11.2019 18:07Super kvalitatīviem foto jāpērk fotoaparātu.
Darbiņš VIDamtruedeee @ 26.11.2019 18:35Danenbergsonei jau sākas nodoklu nemaksāšana, jo tas nav ne vinas drebes un no tris precem jau sakas uznemejdarbiba
fifa @ 27.11.2019 17:27Biju šodien Rēzeknē vienā apģērbu veikalā iegājusi, redzēju tur Danenbergsones to bērnu haki parku. Veikalā viņa maksāja 50eiro, viņa laikam tikai par kaut kādi 34 pārdeva.
Darbiņš VIDam
Amelja @ 27.11.2019 18:38
Nopietni? Tad jau visas, kas andelē pārdod trīs lupatas jāiet stukačot un jāver ciet tā andelemandele.lv . Tak nevajag pārspīlēt!!
VIP @ 27.11.2019 17:46Es nesen atcerējos, ka man draudzenei mamma jau no bērnības (pirms 15-20 gadiem) jau veda drēbes no poļiem/lietuvas un braukāja pa visādiem gadatirgiem un pārdeva.
Tā mums tāda iesakņojusies lieta laikam, tikai citā līmenī ??
What @ 28.11.2019 17:58Nabaga Savickas vīrs .Tikko ielido lidostā, jau kamera pie degungala.
Vai tiešām ir jafilme katrs solis ?
What @ 28.11.2019 17:58Nabaga Savickas vīrs .Tikko ielido lidostā, jau kamera pie degungala.
Vai tiešām ir jafilme katrs solis ?
Blanche @ 29.11.2019 08:54Es skatos Baibas un Gustava video kanālu, gan IG.
Nu Baiba ģērbjas diezgan vecmodīgi, bet nu viņai laikam tāds stils, salīdzinot ar Gustavu, kurš vienmēr moderni saģērbies, ir kā ir.
Matildei ļoti glītas drēbītes ir, un nav kā puika, viss meitenīgi, tikai tas, ka reti kleitas. Un nav jau obligāti jāvelk rozā, jo tā esot meiteņu krāsa. Man arī īsti rozā krāsa nepatīk un arī nevilktu bērnam bieži. Izvēlētos citas krāsas. Bet nu ir bijis Matildei arī rozā.
Par mājas kārtīgumu, esmu pamanījusi šad tad, bet, manuprat, tas tieši padara to efektu, ka nav māja kā Dzenei vai citām influencerēm. Rāda kā dzīvo, neizliekas par to, kas nav. Tieši tā ir interesantāk, manuprāt.