bet tas nav selfijs 😀blacke @ 16.03.2021 20:59
Viņa jau ir soli priekšā, tā ir viņas īstā bilde šeit.
Var jau vienkārši pateikt “meitene nav manā gaumē” un viss, cita lieta, ja sauc par neglītu, lūpas par paviāna dirsu utt, jo leksika vien norāda, ka mērķis ir aizvainot un sāpināt. Bet kamdēļ? Vai tiešām sirdī ir miers un prieks, kad izdodas kādam pateikt ko riebīgu? Tāpat arī nesaprotu, kāpēc jāceļ augšā privātā dzīve, pazemojoši skolas laiku notikumi utt. Kāpēc ir tāda vēlme sāpināt otru cilvēku? Daudzas no jums ir biedējoši līdz sociopāta līmenim cietsirdīgas.Lindaperla @ 16.03.2021 20:56eu te ir forums, te var diskutēt arī par izskatu. Kāpēc tad tie komentāri, kad par kādu pasaka ka izskatās skaista, ir ok? Tur tak arī aprunā izskatu labā vai sliktā nozīmē. Nu nepatīk man viņa, nav manā gaumē, un man viņa nešķiet glītākā sieviete uz planētas. Ja cilvēks man šķiet skaists man to nav grūti pateikt, tāpat kā ja cilvēks nav glīts. Tās lūpas ir vnk kā paviāna dirsa.
Un par mūsu selfijiem, varbūt sāc ar sevi, liec iekšā. Gaidam ??
Lindaperla @ 16.03.2021 20:56eu te ir forums, te var diskutēt arī par izskatu. Kāpēc tad tie komentāri, kad par kādu pasaka ka izskatās skaista, ir ok? Tur tak arī aprunā izskatu labā vai sliktā nozīmē. Nu nepatīk man viņa, nav manā gaumē, un man viņa nešķiet glītākā sieviete uz planētas. Ja cilvēks man šķiet skaists man to nav grūti pateikt, tāpat kā ja cilvēks nav glīts. Tās lūpas ir vnk kā paviāna dirsa.
Un par mūsu selfijiem, varbūt sāc ar sevi, liec iekšā. Gaidam ??
Redrose @ 16.03.2021 21:02Labrît! (tām kuras vēl nav ievērojušas). Te tak lielākoties to vien dara kā aprunā izskatu un ne tikai.
viss elementāriAmii @ 16.03.2021 20:48Bet pēc kā jūs to pateicāt, ka viņa pati sev uzdeva jautājumus?
Viņa gāja no kautkāda otra profila un uzdeva jautājumus sev?
piekrītu! Sevi attaisnot varu ar to,ka pacelts tika tikai tādēļ,jo elīna pati šeit spraucās aktīvi visiem rādot cik smalka čiepa ir kaut daži cilvēki zināja ka plika diršana tas viss ir un tā tas sākāsBugsBunny @ 16.03.2021 21:04Var jau vienkārši pateikt “meitene nav manā gaumē” un viss, cita lieta, ja sauc par neglītu, lūpas par paviāna dirsu utt, jo leksika vien norāda, ka mērķis ir aizvainot un sāpināt. Bet kamdēļ? Vai tiešām sirdī ir miers un prieks, kad izdodas kādam pateikt ko riebīgu? Tāpat arī nesaprotu, kāpēc jāceļ augšā privātā dzīve, pazemojoši skolas laiku notikumi utt. Kāpēc ir tāda vēlme sāpināt otru cilvēku? Daudzas no jums ir biedējoši līdz sociopāta līmenim cietsirdīgas.
Aprunā izskatu, pietuvina kājstarpes, apdirš otrās pusītes, izdomā kāpēc šķiras, kāpēc nav bērnu un vai vispār var būt, zina kas ar ko un kad ir gulējis. Kā jau īstā midzenī. 👍
16.03.2021 21:15
Redrose @ 16.03.2021 21:17
Izskatās, ka Tu tikko būtu atmodusies. ?
Tā tas ir bijis un būs, diemžēl.
visas pārpumpētās lūpas izskatās pēc paviāna dirsām. Punkts.BugsBunny @ 16.03.2021 21:04Var jau vienkārši pateikt “meitene nav manā gaumē” un viss, cita lieta, ja sauc par neglītu, lūpas par paviāna dirsu utt, jo leksika vien norāda, ka mērķis ir aizvainot un sāpināt. Bet kamdēļ? Vai tiešām sirdī ir miers un prieks, kad izdodas kādam pateikt ko riebīgu? Tāpat arī nesaprotu, kāpēc jāceļ augšā privātā dzīve, pazemojoši skolas laiku notikumi utt. Kāpēc ir tāda vēlme sāpināt otru cilvēku? Daudzas no jums ir biedējoši līdz sociopāta līmenim cietsirdīgas.
Lindaperla @ 16.03.2021 21:20visas pārpumpētās lūpas izskatās pēc paviāna dirsām. Punkts.
Var jau vienkārši pateikt “meitene nav manā gaumē” un viss, cita lieta, ja sauc par neglītu, lūpas par paviāna dirsu
GoodForYou2 @ 16.03.2021 22:56Kamōn, Elīna šeit ir pati iepriekš gājusi un prasījusi pēc uzmanības. Kā arī nolika citas meitenes, spilgtākais man palika par Lady Jeļenu. Elīna gan vizuāli, gan iekšēji ir neglīta personība.