spriditis @ 16.03.2021 19:18Man ļoti patīk kā Nīmanei izskatās mati! Galvenais jau, ka pati tādus gribēja un patīk!
Buldozers @ 16.03.2021 17:05
Traki vispār, ka bērnam tik veci vecāki būs. Ies uz skolas sapulcēm un domās, ka vecvecāki. Un paga koo? Gintam jau 40 gadi? Un vēl bērnus negribēja? A kad tad? 80 gados??
“Sliktais puika”. Rēka nāk?
Amii @ 16.03.2021 19:25Šodien draudzene uzrakstīja tai Elīnai K. komentārā pie jaunās bildes, ka viņa atbaidoši izskatās. Bet viņa komentāru izdzēsa sekundes laikā, un vēstulē uzrakstīja nu tāāādus vārdus. ???
Bomzene, mau*ele, bezpajumtniece, beznaudība.
Akdievs vienkārši. ?
Nu tik neaptēsts cilvēks viņa ir.
es pat neteiktu, lai iet ieskrieties, es vnk pasūtītu dirst 😀Sintijauzava @ 16.03.2021 19:55Es arī uzrakstītu to pašu.Nahujam cilvēki vispār iedomājas ka ir tik īpaši,ka viņus nedrīst pasūtīt ja svešiniekiem raksta rupjības.Ja Tev uz ielas pieietu un pateiktu ka Tu izskaties atbaidoši,Tu nepateiktu,lai iet ieskrieties?Domātu,ka garīgi slims cilvēks pretī,ja tā vispār saka.Vispār neauklētos ne ar vienu.Debīla Tev draudzene
Meija @ 16.03.2021 17:00Kāpēc "ielidoja"? Pa dažiem mēnešiem var lieliski saprast vai vēlas no tā cilvēka bērnu! Septembrī varbūt domāja savādāk.
Un pat ja ielidoja...un?
ir bijis tas gods pusaudžu gados pazīt Elīnu,vienā skolā gājāmLindaperla @ 16.03.2021 20:11Un šī ir tā elīna, kuru visas aprunā? Ar ko viņa jūsu uzmanību izpelnījusies, tur tak tikai 215 sekotāji.
?
Lindaperla @ 16.03.2021 20:11Un šī ir tā elīna, kuru visas aprunā? Ar ko viņa jūsu uzmanību izpelnījusies, tur tak tikai 215 sekotāji.
?
savos storijos viņa pati sev uzdod jautājumus un atbild ar mājienu par forumu,ka visām skauž :D principā nekā tāda,vienkārši glupa neiedvesmojoša sievieteLindaperla @ 16.03.2021 20:23Ā nu skaidrs. Tātad ko gribēja to panāca ?
Par gaumi jau protams nestrīdas, bet ja es būtu vecis es pat par velti ar viņu negulētu ?
Kas tur godīgs tajā, ka TU komentēsi? Godīgi būs, ja Elīnai ļaus izteikties, par cik viņas izskats šeit tika aprunāts.Eksperte @ 16.03.2021 20:45Nu bet jūs esat normālas vai nē? Jums šķiet ok kaut ko dirst par otra cilvēka izskatu? Davai ieliekat savus selfijus, būs tikkai godīgi. Gribu arī pakomentēt.
BugsBunny @ 16.03.2021 20:47Kas tur godīgs tajā, ka TU komentēsi? Godīgi būs, ja Elīnai ļaus izteikties, par cik viņas izskats šeit tika aprunāts.
eu te ir forums, te var diskutēt arī par izskatu. Kāpēc tad tie komentāri, kad par kādu pasaka ka izskatās skaista, ir ok? Tur tak arī aprunā izskatu labā vai sliktā nozīmē. Nu nepatīk man viņa, nav manā gaumē, un man viņa nešķiet glītākā sieviete uz planētas. Ja cilvēks man šķiet skaists man to nav grūti pateikt, tāpat kā ja cilvēks nav glīts. Tās lūpas ir vnk kā paviāna dirsa.Eksperte @ 16.03.2021 20:45Nu bet jūs esat normālas vai nē? Jums šķiet ok kaut ko dirst par otra cilvēka izskatu? Davai ieliekat savus selfijus, būs tikkai godīgi. Gribu arī pakomentēt.