Eksperte @ 16.03.2021 14:42
Beidz, visādi dzīve notiek. Tam vispār nav saistības ar vecumu.
Zinu vairākus gadījumus, kur sieviete ir palikusi stāvoklī par spīti hormonālajām tabletēm un spirālēm, tāpat zinu vairākus gadījumus, kur ar pārtraukto neviens nav pieteicies. Nekas nav tik viennozīmīgi.Witcher @ 16.03.2021 14:48
Pastāstīsi kā?
Pārtrauktā metode pati par sevi ir bumba ar laika degli.
Prezervatīva defektus visbiežāk var pamanīt un iedzert AK.
Protams, pastāv vēl spirāles defekti par kuriem var nezināt.
neviens jau neteiks, cik ilgi patiesībā viņi ir. Man ir daži pāri, kas izveidojušies, kad, piemēram, vīrs izšķīrās, bet patiesībā jau laulības laikā 10 gadu garumā bija mīlnieki un tad pārējiem stāsts, nu mēs tur ieskatījāmies, kad viņš/viņa izšķīrās un gadījās bēbis.🤷♀️Eksperte @ 16.03.2021 14:45Valdmaņu situācijā man prieks, ja visi tur jūtas labi ar savām otrajām pusītēm. No malas gan liekas, ka Juta ir tāda piezemētāka, patiesāka kā Gints. Gintam ir tāda kā ārišķība. Turklāt arī fakts, ka viņa dāma arī nodarbojas ar fitnesu. Man viņš nerada iespaidu, ka spētu būt kopā ar vidējo latvieti. Turklāt viņiem tas bebītis tiešām ātri jo ātri.
Witcher @ 16.03.2021 14:48
Pastāstīsi kā?
Pārtrauktā metode pati par sevi ir bumba ar laika degli.
Prezervatīva defektus visbiežāk var pamanīt un iedzert AK.
Protams, pastāv vēl spirāles defekti par kuriem var nezināt.
Lindaperla @ 16.03.2021 15:26Un viņi novembrī tik satikās un decembrī jau kopā sāka dzīvot ?
core @ 16.03.2021 15:25Izskatās, ka Santa Nīmane speciāli brauca uz Liepāju pie friziera, lai ar savu liepajas draudzeni annaklaralife nogrieztu īsus matus. Bet viņas draudzenei izskatās labāk.. man tomer viņai labāk patika garāki. Tikai mans viedoklis :D
Amii @ 16.03.2021 15:37Mēnesis ir krietni par agru, lai dzīvotu kopā.
Optimālais ir gads, pusotrs. Vai varbūt divi. Tā ir bijis man, un lielakajai daļai paziņu un draudzeņu.
te nav runa par to. Te par to kā viņš pretrunā ar sevis teikto nonāk.Eksperte @ 16.03.2021 15:33
Ir kaut kāds konkrēts periods, pēc kura drīkst sākt dzīvot kopā? Mēnesis man šķiet pilnīgi ok.
Imaginary @ 16.03.2021 13:01
Man liekās tikai normāli, ka vīrietis apmaksā savas dāmas ceļojumu, vēl pie tam, ja viņa beidzot brauc pie viņa. Tas nebūt nenozīmē, ka viņa viņu izmanto, lai tikai uz ASV tiktu kur jau ir bijusi.
Bjork @ 16.03.2021 14:08Manuprāt, Juta ar Juri pirmā sagāja kopā, nu, vismaz sāka laikot viens otram postus un sirsniņas komentāros rakstīt.