antillope @ 10.03.2021 17:36
kurā vietā ir šķībi, greizi, nepareizi??? Visi nagi taisni!
Cita lieta, ka man tik kantaina forma nepatīk, bet nudien tur nav nekā šķība!
C00L Dzipsy @ 10.03.2021 18:23
1. Formas visiem nagiem nav vienādas, vienam kantainā forma sašaurinās, otram paplatinās.
2. Nagu sāni slikti apstrādāti, franča neregularas līnijas.
3. Izveidots nepareizs gēla izliekums.
4. Kutikulas kā ar smilšpapīru apstrādātas, palikušas nenogrieztas bārkstis.
.........
Ja kāda mācekle šādu darbu pasniegtu kā eksāmena darbu, mācības nav pabeigtas un diplomu neiegūst.
sla @ 10.03.2021 19:19
Viņa ir Turcijā... ir dzirdēts, ka tur ar skaistumkopšanas saloniem problēma. Pavirša kvalitāte un darbs.
https://instagram.com/markussjonans?igshid=12fztihtmnhln
Parkeres draugs varētu būt šitas?
Amii @ 10.03.2021 19:32Es laikam nesapratu, kāds tur feils sanāca Dzenītes stalkotājai?
Ilgi skatījos, bet nesapratu.
Es tā sapratu, ka tā meitene aizsūtīja Dzenītei screenshotu no viņas storija ar tekstu : Man viņa nepatīk.
Domàja kādam citam to sūtīt 😁
tā ir atbilde uz storiju 😀Greyworld @ 10.03.2021 19:36
Es tā sapratu, ka tā meitene aizsūtīja Dzenītei screenshotu no viņas storija ar tekstu : Man viņa nepatīk.
Domàja kādam citam to sūtīt ?
Lindaperla @ 10.03.2021 19:45Kāds dzenītei niks?tā ir atbilde uz storiju ?
teja2525 @ 10.03.2021 00:31https://instagram.com/markussjonans?igshid=12fztihtmnhln
Parkeres draugs varētu būt šitas?
pilnīgi piekrītu. Gluži manas domas. Ja nesāpētu tad neceptos 10 storijos. Pasmējās vienu reizi - pietika. Bet nē redz vēl 10x jārunā par to un jākaunina 🤦🏼♀️Amandaria @ 10.03.2021 21:32Es nerubiju ko tā Dzene tur ņemās par to. Es tur nesaskatu neko tādu. Es kaut vai patvaļīgi tīšām varētu jebkuram influencerim ko tādu aizsūtīt. Nepatīk nepatīk. Var redzēt, ka Dzenei iesāpējās sirds. Taisa fake smieklus un tēlo, ka smiekli par to nāk. Neee viņa uztaisa tādu scēnu no tāda sīkuma ar 10 storijiem. Tu esi influencere. Es vispār neatbildētu, ja man kāds ko tādu ‘nejausi’ atsūtītu.
Man arī nepatīk Dzene un tā viņas reakcijas uz to... vēl vairāk riebjas viņa