skaidrs 🤣Mežakaķis @ 09.03.2021 18:16200 sekotāju viņai IG. Ja būtu visi, kas pāri gājuši, būtu visi 2000?
Mežakaķis @ 09.03.2021 18:12Paskatījos to viņas IG profilu. Bļin... Wtf? Kuru vēl tā apsveica kā mani? Protams, seko no cita lietotāja atbilde-mani. Un tad Lūsei jautājums-Tev ar bij puķes un kartiņa?... Nu nopietni? Kas tā par huiņu? Tipa Elīna unikums. Vienīgo sveic. Ko īsti viņa pīpē?
Ibmetīns @ 09.03.2021 18:30Bet jūs varat iedomāties, cik dziļi vientuļa, nelaimīga un ar kādiem albatrosiem galvā viņa ir? Ja šādi jāuzvedās - jāuzdod pašai sev jautājumi.
Mežakaķis @ 09.03.2021 18:12Paskatījos to viņas IG profilu. Bļin... Wtf? Kuru vēl tā apsveica kā mani? Protams, seko no cita lietotāja atbilde-mani. Un tad Lūsei jautājums-Tev ar bij puķes un kartiņa?... Nu nopietni? Kas tā par huiņu? Tipa Elīna unikums. Vienīgo sveic. Ko īsti viņa pīpē?
Mercury6 @ 09.03.2021 20:44Nedomāju, ka mūsdienās vēl ir jāpriecājas par pievērstu uzmanību. Tas pats arī ar tādu Elīnu Didrihsoni. Nu var visas šīs aprunātās sievietes teikt un priecāties, ka redz viņām pievērš uzmanību, jo skauž. Nu neskauž. Dienas beigās lielāki skatījumi ir heita, izsmiekla vadīti. Skarbi, bet patiesība. Tad kāds ir tas ieguvums? Nu nekāds, jēgas no tā, ka par viņām runā, nav nekādas. Tas ir aizvēsturisks uzskats un Pinterest stila apgaroti Quotes - "ja Tevi aprunā, Tu visu dari pareizi; ja par Tevi runā aiz muguras, Tu esi priekšā" utt. Nu muļķības, nav tā vairs. Mūsdienās popularitāte var būt arī slikta popularitāte un cirks citiem par prieku. :D nezinu, ar ko tur lepoties. :D
Kooooo? 27 gadi? Es arī domāju, ka 35 stabili 🤣GoodForYou2 @ 09.03.2021 21:05Es biju šokā par Marijas Vucēnas vecumu. Es viņu pirms šīs diskusijas nemaz nezināju, tad piesekoju, visu laiku domāju, ka viņai ir 33-35 gadi. Un tad viņa vienā storijā pasaka savu vecumu - viņai ir 27. Es esmu nedaudz vecāka par viņu un izskatos daudz jaunāka.. godīgi, nesaprotu, kāpēc, piemēram, par Elīnu Didrihsoni vai citām meitenēm forumā izsakās, ka viņas izskatās vecas, bet par Vucēnu tādas runas vēl nav bijušas. Viņa it kā nav veikusi uzlabojumus (vismaz pamanāmus), bet viņa izskatās vecāka par saviem gadiem. Diez ko neveicina pirkt NL. :D Turklāt pēc tam papētīju viņas profilu un uzzināju, ka viņa notievēja nevis NL dēļ, bet tāpēc, ka sakārtoja savu mēnešreižu ciklu un hormonus.